Λεφτά για σπατάλες πάντα υπάρχουν! Οι πρώτες αποφάσεις πρόκληση για το 2024!


Λεφτά υπάρχουν! Για VIP αεροσκάφη, γιατί μόνο έτσι πετάει ο πρωθυπουργός και υπουργοί του…Λεφτά υπάρχουν για κάθε είδους σπατάλη που εύκολα θα μπορούσε να αποφευχθεί, όχι μόνο για την εξοικονόμηση χρημάτων αλλά και για να δοθεί ένα μήνυμα προς «τα κάτω» ότι αυτοί που κυβερνούν και διοικούν έχουν καταλάβει ποια είναι η πραγματική κατάσταση στην οικονομία, άσχετα απ΄ όσα λένε στις τηλεοράσεις.

Ακόμη κι ήταν αλήθεια ότι …η οικονομία πετάει, θα έπρεπε μετά από τρία μνημόνια και τόση ταλαιπωρία που υφίσταται ο πολίτης, να είναι διπλά προσεκτικοί σε κάθε ευρώ που δαπανούν.

Πέρα βρέχει και οι σπατάλες συνεχίζονται.

Αποχαιρετήσαμε το 2023 και υποδεχόμαστε το 2024 με μερικές από τις εξωφρενικές δαπάνες σε ΥΠΕΘΑ και ΓΕΕΘΑ.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Πατώντας τα λινκ μπορείτε να δείτε και τις σχετικές αποφάσεις:

•30.000 για μίσθωση καταλυμάτων (ξενοδοχεία)-

•30.000 για είδη διατροφής.

•30.000 για έξοδα εθιμοτυπίας…..

•30.000 για έξοδα προβολής!!!

•37.200 για έπιπλα!

•37.000 για επισκευή εγκαταστάσεων.

Συνεχίζουμε με ακόμα 117.000 Ευρώ:

•57.000 για αγορά βιβλίων, εφημερίδων, συγγραμμάτων ….

Ακόμη 24.000 ευρώ από το ΓΕΕΘΑ για συντήρηση πρασίνου. Μετά από την κατασκευή του μνημείου Αθανάτων μόνο πράσινο που έχει απομείνει «είναι ο πράσινος μπερές του Α/ΓΕΕΘΑ», μας έλεγε στέλεχος που προσπαθεί να αντιμετωπίσει με χιούμορ τον παραλογισμό.

Και μια και μιλάμε για έξοδα να επαναφέρουμε το θέμα της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου: πότε θα γίνει η περίφραξη για την οποία είχε εκδοθεί απευθείας ανάθεση αξίας 73.000 Ευρώ από τον προϋπολογισμό του ΓΕΣ και έπρεπε ο φάκελος και το έργο να ολοκληρωθεί μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου 2023;

Πηγή: militaire.gr

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου