Η ανάγκη για ενότητα

  
Η θέση μου είναι εκπεφρασμένη, γραπτά, προφορικά, και δια «ροπάλου».

Η μοναδική διέξοδος από τον αφανισμό του λαού μας, είναι η δημιουργία ενιαίου δημοκρατικού μετώπου «από τα κάτω», με αναφορά στην Εθνική ανεξαρτησία, την λαϊκή κυριαρχία και την κοινωνική αλληλεγγύη. Και αυτό δεν γίνεται με ηγεμονισμούς και ιδεολογικά στεγανά.

Όταν το ζητούμενο είναι η επιβίωση μας, δεν μπορούμε να συζητάμε για το φύλλο των αγγέλων.

Για όσους τουλάχιστον το αντιλαμβάνονται.

***

Από την ώρα που οι δωσίλογοι συνεργάτες των κατακτητών, μαζί με την μαυραγορίτικη παρέα τους, αποτέλεσαν την κοιτίδα του μεταπολεμικού πολιτικού προσωπικού της πατρίδας μας, ήταν φυσιολογική η ανάδειξη και η τελική επικράτηση των νεοδωσιλόγων που το αποτελούν και σήμερα.

Τώρα πλέον η πορεία του λαού μας, είτε θα καταλήξει στην ολοκληρωτική μετατροπή του σε παρασιτικού χαρακτήρα επαίτη και κομπιναδόρο χωρίς αλληλεγγύη και εθνική αξιοπρέπεια, είτε η σύγκρουση και το οριστικό ξεκαθάρισμα θα είναι αναπόφευκτο, για να οδηγηθούμε στην λύτρωση και την αναγέννηση της πατρίδας.

Δυστυχώς δεν υπάρχει ομαλή προοπτική.

Η πλευρά των δωσίλογων είναι έτοιμη από παλιά, έχοντας πλάτες το ενωσιακό πολιτικό περιβάλλον, στο οποίο πρόβλεψε να μας εντάξει παραπλανώντας μας με το τυράκι των χρηματοδοτικών πακέτων.

Η πλευρά του λάου είναι κομματιασμένη με ευθύνη των ηγεσιών - ηγετών - ηγετίσκων και άλλων ιδεοληπτικού χαρακτήρα διασπαστικών παραγόντων κυρίως της «αριστεράς».

Όσο νωρίτερα συνειδητοποιήσουμε την ανάγκη ενότητας και συσπείρωσης των λαϊκών δυνάμεων, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες υπάρχουν για την τελική νίκη.

Η κλεψύδρα αδειάζει...

ilias.alexandris

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου