Ετοιμάζουν «συνταγματικές» αλυσίδες για τον λαό και την πατρίδα

Σχολιασμός του ιστολογίου μας

Ό,τι δεν τόλμησαν ούτε καν να διανοηθούν οι προηγούμενες υποτελείς μνημονιακές «κυβερνήσεις» φαίνεται ότι προσπαθεί να βάλει στην συζήτηση -από το παράθυρο-  η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ της «πρώτης φορά Αριστερά».

Στο πλαίσιο αυτό, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στο Ρ/Σ Real, ζήτησε να συμπεριληφθεί στο Σύνταγμα της Ελλάδας, ο δημοσιονομικός κόφτης – δηλαδή αιώνια λιτότητα και οριστικό τέλος σε κάθε δυνατότητα άσκησης κοινωνικής πολιτικής.

Δεν γνωρίζουμε αν ο πιστός υποτακτικός της «ευρωπαϊκής» ενοποίησης του ευρω-ολοκληρωτισμού έλαβε σαφείς οδηγίες από τα ξένα αφεντικά του ή απλώς διαισθάνεται τον κίνδυνο της τιμωρίας για τις ποινικές ευθύνες που φέρει ο ίδιος και όλοι οι υπόλοιποι βουλευτές και ευρωβουλευτές για την κατάφορη και οργανωμένη παραβίαση του Συντάγματος και την παράδοση της χώρας σε ξένες δυνάμεις κατοχής. Όμως, είναι προφανές ότι αυτή καθαυτή η πρόταση αποσκοπεί στην νομιμοποίηση του διαρκούς μνημονιακού πραξικοπήματος και του καθεστώτος επικυριαρχίας των ξένων δυνάμεων. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η διαρκής εξαθλίωση του λαού και ο πλήρης εκφασισμός της κοινωνικοοικονομικής πραγματικότητας στην πατρίδα μας θα πάρουν θεσμικό χαρακτήρα.

Υπό τις παρούσες συνθήκες οικονομικής και πολιτικής κατοχής, με το υποτελές και παραδομένο πολιτικό προσωπικό να εναλλάσσεται στον ρόλο του εντελλόμενου από τους ξένους τοποτηρητή, με τον ψευδεπίγραφο τίτλο «ελληνική κυβέρνηση», καμία συνταγματική αλλαγή δεν μπορεί να είναι προς όφελος του λαού και της πατρίδας μας.

Μόνον ο λαός μας, οργανωμένος σε ένα πλατύ πατριωτικό και δημοκρατικό μέτωπο μπορεί με τους αγώνες του:

- Να επιβάλει την «Δημιουργία νέου δημοκρατικού συντάγματος από τον λαό, που θα επισφραγίσει την αναγέννηση του ελληνικού κράτους. Θα προάγεται η ισονομία, η ισηγορία και η ισότητα και θα κατοχυρώνεται το δικαίωμα του λαού να ασκεί διαρκή έλεγχο μέσω της λογοδοσίας και της ανάκλησης κάθε δημόσιου λειτουργού» και

- Να διασφαλίσει την ομαλότερη μετάβαση της Ελλάδας από τη σημερινή της κατάσταση, προς την κατεύθυνση ενός δημοκρατικού και κυρίαρχου κράτους, με όρους εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας.

Γι’ αυτό ο «Δρόμος Ανοιχτός» αγωνίζεται οργανωμένα ώστε ο λαός να ενώσει τις δυνάμεις του, ανοίγοντας τον δρόμο για την Ελευθερία, την εθνική Ανεξαρτησία και τη Δημοκρατία στην πατρίδα μας.




Αγρεύων εξ Αγριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου