Η αντίσταση στα ειρηνοδικεία δεν κάμπτεται με «τερτίπια» του συντονιστικού των... funds

Δεν πρέπει να λείπει κανείς σήμερα και κάθε Τετάρτη από τα Ειρηνοδικεία 3:00 με 5:00 το απόγευμα!

Δυστυχώς όπως φαίνεται οι... "κάνω την δουλειά μου" σύγχρονοι μαυραγορίτες και "κουκουλοφόροι" συνεργάτες των ντόπιων και ξένων νεοαποικιοκρατών αδυνατούν να αντιληφθούν ή αδιαφορούν για το γεγονός ότι διαπράττουν εγκλήματα διαρκείας κατά του λαού και της Δημοκρατίας που δεν παραγράφονται!
Σε ανακοίνωσή της η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος μας ενημερώνει ότι πλέον θα διεξάγονται κανονικά οι πλειστηριασμοί κατοικιών, με επισπεύδοντες το Δημόσιο, τις τράπεζες, τον ΕΦΚΑ και τους ΟΤΑ, σε κάθε περίπτωση που το ύψος της απαίτησης (δηλαδή το ποσό εγγραφής κατάσχεσης) είναι ίσο με ή μεγαλύτερο από 400.000 ευρώ. Μάλιστα, “διαπιστώνουν” χωρίς ίχνος επιστημονικής τεκμηρίωσης ότι δήθεν “ένας αριθμός συμπολιτών μας, μεγάλος κι αυτός με οφειλές εκατοντάδων χιλιάδων ή και εκατομμυρίων ευρώ, έχοντας ως δικαιολογία και καλυπτόμενοι από την αποχή μας, αποφεύγουν την εκπλήρωση ή τον διακανονισμό των οφειλών τους, ενώ έχουν τη σχετική δυνατότητα, αδικώντας κατάφωρα όσους από τους συμπολίτες μας προσπαθούν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και εξοφλούν ή διακανονίζουν τις οφειλές τους με το Δημόσιο, τα Ασφαλιστικά Ταμεία, τους Δήμους, τις Τράπεζες και τους ιδιώτες πιστωτές τους”.

Το ποσό μπορεί να φαίνεται - και είναι αρκετά υψηλό - αλλά αν σκεφτούμε πόσο μπορεί να εκτοξευθεί το ύψος της απαίτησης με τα πανωτόκια και τις διάφορες άλλες χρεώσεις που ενσωματώνει, τότε γίνεται εύκολα κατανοητό ότι αυτοί οι πλειστηριασμοί αφορούν και μέσης αξίας κατοικίες. Άλλωστε είναι γνωστό σε όλους ότι δεν υπάρχει δανειακή σύμβαση, η οποία να μην περιέχει παράνομους και καταχρηστικούς όρους, ούτε κίνηση δανειακού λογαριασμού χωρίς παράνομες χρεώσεις. Επομένως οι διαταγές πληρωμής που εκδίδονται βάσει τέτοιων όρων και χρεώσεων και οι πλειστηριασμοί που επισπεύδονται δυνάμει τέτοιων διαταγών πληρωμής αποτελούν παράνομη και κατά κανόνα τοκογλυφική μέθοδο εκποίησης της ιδιωτικής μας περιουσίας.

Το γεγονός αυτό “λησμονεί” η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος που υπογράφει ο γνωστός για τις εμετικές και συκοφαντικές τηλεοπτικές δηλώσεις του κατά του Κινήματος εναντίον των Πλειστηριασμών κ. Ρούσκας, ενώ κατηγορεί τους καταχρεωμένους πολίτες για την οικονομική τους αδυναμία και τη μη ρύθμιση των υποτιθέμενων οφειλών τους. Με τον τρόπο αυτόν εμφανίζεται να συμπράττει εμμέσως πλην σαφώς με όλους όσοι από τον Μάιο του 2010 έχουν επιβάλει μία ιδιότυπη οικονομική κατοχή στην πατρίδα μας και λυμαίνονται τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία καταστρέφοντάς μας, παρότι αυτά υλοποιούνται κατόπιν κατάλυσης του Συντάγματος, κατάργησης του κοινωνικού κράτους δικαίου και εξανδραποδισμού του λαού μας.
______________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________

Σημειώνουμε ότι η συντονιστική επιτροπή δεν έχει ακόμα απαντήσει στην πρόσφατη έγγραφη παρέμβαση των συλλογικοτήτων κατά των πλειστηριασμών Αττικής, ούτε βεβαίως έχει εξηγήσει πόσοι Έλληνες μπορούν να δαπανήσουν σήμερα το ποσό των 2.000 ευρώ περίπου για την αποτελεσματική νομική άμυνά τους κατά διαταγής πληρωμής, ποσό που απαιτείται μόνο για τον πρώτο βαθμό... Για τους επόμενους βαθμούς (εφετείο, Άρειο Πάγο) ούτε λόγος βέβαια.
Αντιλαμβανόμαστε επομένως όλοι ότι - ταυτόχρονα με την εν εξελίξει παράνομη εκποίηση της δημόσιας περιουσίας του λαού μας - κορυφώνεται τώρα η ενορχηστρωμένη επίθεση στην ιδιωτική μας περιουσία κι άρα ότι η παρουσία μας σήμερα και κάθε Τετάρτη στα κατά τόπους ειρηνοδικεία είναι επιβεβλημένη για την επιβίωση των οικογενειών μας. Να μη λείψει επομένως κανείς!

Όταν η αδικία γίνεται νόμος,
η αντίσταση γίνεται καθήκον


Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου