Συνεταιράκια στο... μπάχαλο, την καταστολή και την χειραγώγηση!

Της Άννας Λοΐζου

Σύνταγμα, Πέμπτη 18 Μαΐου 2017
Μέσα στη Βουλή 153 χαζοχαρούμενοι ψηφίζουν την καταδίκη του Ελληνικού Λαού που φωνάζει απ’ έξω! ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΤΡΕΙΣ!! Μόλις ΤΡΕΙΣ ψήφοι πάνω από τους μισούς!

Έξω από τη Βουλή τα «μπαχαλάκια» δήθεν συμπλέκονται, στις σκάλες της Βουλής, με τα ΜΑΤ. Οι… «γνωστοί-άγνωστοι» με τα μαύρα ρούχα, τις μαύρες κουκούλες, τους μαύρους σάκους στην πλάτη και τη μαύρη ψυχή που μαυρίζει το ακατοίκητο μυαλό τους. Τα μόλις πενήντα απολειφάδια, που καταφέρνουν να κάνουν μπάχαλο κάθε διαδήλωση, τα τελευταία χρόνια. Που πετυχαίνουν με ακρίβεια και συνέπεια τον στόχο τους! Τον δικό τους άραγε, του κράτους ή του παρακράτους; Τι είναι κράτος και τι παρακράτος ποιός να ξέρει πια; Όλα έχουν γίνει ένα! Συνώνυμα της παρανομίας, συνώνυμα της αυθαιρεσίας, συνώνυμα του παραλογισμού και της τρέλας!

Έξω από τη Βουλή, τα ΜΜΕ με τις κάμερες, σπρώχνονται για να τραβήξουν τα «μπαγιάτικα» πλάνα που τραβούν σε κάθε διαδήλωση. Τα ΜΜΕ της ντροπής, αγωνίζονται για το μεροκάματο του… γλύφτη. Ψάχνουν με αγωνία το πλάνο που πρέπει να προβληθεί, το πλάνο που θα δικαιώσει τον κοιμώμενο του καναπέ, το πλάνο που θα αποδείξει περίτρανα πως ο λαουτζίκος πρέπει να κάτσει σπίτι του και ν’ αφήσει τις διαδηλώσεις για τους γραφικούς.

Έξω από τη Βουλή τα μισθοφορικά ΜΑΤ, για να τιμήσουν τον άξιο μισθό τους, προστατεύουν τους χαζοχαρούμενους προδότες, ώστε να ψηφίσουν με την ησυχία τους και χωρίς στάλα ντροπής, τα νέα μέτρα. Παίζουν «κλέφτες κι αστυνόμους» με τα «μπαχαλάκια». Κάτι σαν αυτό που παίζαμε μικροί... Μόνο που τότε είχαμε ψεύτικα όπλα...

Ο Λαός απών από τη δήθεν συμπλοκή. Ο φιλήσυχος Λαός μακριά από τα γυρίσματα της ταινίας τρόμου που θα προβάλλει ξανά και ξανά η τηλεόραση, για τους αφελείς.

Έξω από τη Βουλή ο Λαός κρατάει πανό με συνθήματα. Ο Λαός φωνάζει τον πόνο και την αγανάκτησή του. Έτσι καταλαβαίνει πως πρέπει να δια-δηλώσει τον τρόμο του, την επιθυμία του να ζήσει ειρηνικά κι ανθρώπινα, την αντίθεσή του στον παραλογισμό της καθημερινότητάς του. Ο Λαός δεν έχει κουκούλες, μολότοφ, μάσκες, ασπίδες, γκλομπς, δακρυγόνα.  Ο Λαός έχει ένα και μοναδικό όπλο. Τη δύναμη του ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥ πλήθους. Τίποτε άλλο. Μόνο που τη δύναμη αυτή δεν την έχει ακόμη εμπεδώσει ο φιλήσυχος Λαός.

Γι’ αυτό τα ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ θα συνεχίζουν απτόητα και με επιτυχία το έργο τους εναντίον του. Μόνο αυτοί έχουν συμφέρον να διαλύσουν την αγανακτισμένη διαδήλωση του Λαού. Αυτοί που ονομάζονται Βουλή των Ελλήνων, «μπαχαλάκια», ΜΑΤ και ΜΜΕ...

Γρηγορείτε Έλληνες! Αλλάξτε γραμμή πλεύσης και σκέψης ...χτες! Αποστασιοποιηθείτε από κομματικά μαντριά κι ανοίξτε τα μυαλά σας. Μόνοι μας θα πάρουμε τη ζωή μας πίσω. Πάρτε το απόφαση. Όσο γρηγορότερα, τόσο καλύτερα!

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου