Ξεσηκωθείτε!

Σχολιασμός του ιστολογίου μας

Η συμμετοχή στην απεργία της Τετάρτης 17/5/2017, τις τριήμερες απεργιακές κινητοποιήσεις και, κυρίως, στις συγκεντρώσεις είναι καθήκον κάθε δημοκρατικού πολίτη που θέλει να απαλλαγεί η χώρα από τα μνημόνια και τον ζυγό των ντόπιων και ξένων τοκογλύφων.

Η ανάκτηση της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας, καθώς και των δημοκρατικών δικαιωμάτων είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ευημερία του ελληνικού λαού.

Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι η μάχη που αρχίζει είναι μία ακόμα κρίσιμη μάχη για την επιβίωση της Ελλάδας, του ελληνικού λαού και κάθε πολίτη ξεχωριστά. Η Τετάρτη και η Πέμπτη μπορεί και πρέπει να γίνουν αφετηρία για ένα νέο ξεκίνημα αγώνων, ανεξάρτητα από οποιεσδήποτε επί μέρους διαφορές. Ξέρουμε ότι μας ενώνει όλους το καταστροφικό αδιέξοδο της μνημονιακής βαρβαρότητας και η θέληση μας για το γκρέμισμα του καθεστώτος της κατοχής, που είναι αναγκαίος όρος για τη συνέχιση του αγώνα μέχρι την πτώση του σάπιου βασιλείου της ανάγκης και την κατάκτηση της ελευθερίας και της δημοκρατίας.

Το σημερινό πολιτικό σκηνικό, που εξαθλιώνει και σκοτώνει εκατομμύρια ανθρώπους, για να πλουτίζουν όλο και περισσότερο μια χούφτα οικογένειες, πρέπει να πεταχτεί στα σκουπίδια.
Η επιλογή του “καναπέ” και της αποχής από τους κοινωνικούς αγώνες αποδεδειγμένα ενισχύει το καθεστώς υποδούλωσης, αφού στην πολιτική δεν ισχύει ο νόμος της βαρύτητας, δεν θα πέσει το μήλο από μόνο του. Ας μην πούμε αυτή τη φορά: "Ωχ βρε αδερφέ! Και τι θα γίνει; Μια από τα ίδια θα είναι πάλι". Όσοι δεν συμπράττουν, ας μην παραπονιούνται, ας κάτσουν να δουν το survivor. Πολύ σύντομα θα κληθούν να το ζήσουν και οι ίδιοι...

Για την ανατροπή, για την βελτίωση της ζωής μας, για την ίδια την επιβίωσή μας εμείς θα αγωνιστούμε σθεναρά, επίμονα και με πίστη στην τελική νίκη.

Όλοι στις απεργίες, τους δρόμους και τις πλατείες.

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου