Το Σ.Α.Ο.Ρ. ζητά από το ΣτΕ να ακυρώσει τον νόμο για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της διενέργειας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, κατέθεσε ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας. το Σωματείο Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου, που συμμετέχει στο Παγκρήτιο Δίκτυο Δυνάμεων Αντίστασης & Αλληλοβοήθειας.

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Το Σωματείο Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου στο πλαίσιο της συνεχούς δράσης των μελών του για την δικαίωση των θυμάτων της  οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας εδώ και 8 χρόνια, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της διενέργειας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Με αιτιολογημένο υπόμνημα μας προς το Συμβούλιο της Επικρατείας ζητήσαμε από τις 17 Ιουλίου 2017 να διακοπεί η παράνομη, αντισυνταγματική και κυρίως ληστρική διαδικασία κατά των Ελλήνων πολιτών, θυμάτων των σκληρών και άδικων μέτρων που έχουν επιβάλει οι Ελληνικές Κυβερνήσεις από το 2010 έως σήμερα σε συνεργασία με Θεσμικά Όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου μέσα από τα μνημόνια και τις άλλες σχετικές συμφωνίες που χωρίς να ρωτήσουν τον Ελληνικό λαό έχουν συνάψει σε βάρος του.

Όπως πολλές φορές έχουμε επισημάνει, στόχος μας ήταν και παραμένει η παύση των ληστρικών πλειστηριασμών και η λήψη ειδικών μέτρων οικονομικής ανάκαμψης των ανθρώπων που υπέστησαν τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης. Δυστυχώς για τον Έλληνα πολίτη, δανειστές και κυβερνώντες καταπατούν χωρίς οίκτο τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, παραβιάζοντας το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα, εκβιάζοντας τον κάθε ημέρα μέσω τραπεζών, εφορίας και ταμείων, με περικοπές μισθών και συντάξεων και άλλων σκληρών μέτρων. Στο όνομα του χρέους, των αριθμών και των συμφερόντων τους ξεχνούν τι θα πει άνθρωπος και στοχεύουν στην άλωση της Ελληνικής περιουσίας, δημόσιας και ιδιωτικής. Ξεχνούν, επίσης, και οι νυν και οι πρώην κυβερνώντες, ότι ηθικός αυτουργός αυτού του χρέους είναι το ίδιο το σύστημα που εκείνοι δημιούργησαν, υπηρέτησαν και υπηρετούν.

Εμείς στο ΣΑΟΡ έχουμε αποφασίσει ότι δεν θα επιτρέψουμε με κανένα τρόπο να αλωθεί η Ελληνική περιουσία και θα στηρίξουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα, το δίκαιο, την ανθρώπινη υπόσταση και αξιοπρέπεια. Με την νέα μας πρωτοβουλία απευθυνόμαστε στο Συμβούλιο της Επικρατείας και ζητούμε να σταματήσουν όλες οι διαδικασίες αυτές, με τις οποίες διασύρονται οι Έλληνες πολίτες και οδηγούνται στην απόλυτη καταστροφή.

Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να απευθύνουμε ειλικρινείς ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας στον Καθηγητή κ. Γεώργιο Κασσιμάτη, ο οποίος ανιδιοτελώς πραγματοποίησε όλες τις διαδικασίες υποβολής των ενστάσεων μας στο ΣτΕ και υλοποίησε όλες τις σχετικές ενέργειες.
Στην παρούσα χρονική στιγμή αναμένουμε την ημερομηνία εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων που έχουμε υποβάλει και ζητούμε από τους πολίτες να παραμείνουν ενεργοί και έτοιμοι για νέους αγώνες κατάκτησης των δίκαιων που πρεσβεύει και υπηρετεί ο ΣΑΟΡ».

(Για να δείτε την εικόνα σε μεγέθυνση κάντε «κλικ» στο βελάκι πάνω δεξιά του πίνακα pdf )



Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου