Πλειστηριασμοί: Με επίσημα στοιχεία συντρίβουμε το ψεύδος!


Επιτέλους, κάποια στιγμή, όλοι αυτοί οι ψεύτες με τις γραβάτες, που νομίζουν ότι μπορούν να δουλεύουν «ψιλό γαζί» τους πολίτες, πρέπει να πάρουν την απάντηση που τους αξίζει!

Όλοι αυτοί οι υποτελείς, που το μόνο τους μέλημα είναι, να εκτελούν τις διαταγές των τροϊκανών αφεντικών τους... Αυτοί οι καλοπληρωμένοι απατεώνες της παραπληροφόρησης, που μας βομβαρδίζουν καθημερινά με αισχρά ψέματα... Υπόδικοι, πρόεδροι συμβολαιογραφικών συλλόγων, που κουνάνε το δάκτυλο και συκοφαντούν το κίνημα των ειρηνοδικείων και όσους πολίτες αντιστέκονται… Ένστολοι πραιτοριανοί που -παραβιάζοντας τους νόμους αλλά και τις εξαγγελίες(!) των συνδικαλιστικών τους οργάνων (δες εδώ)- χτυπούν και ψεκάζουν πολίτες που υπερασπίζονται περιουσίες και ζωές στα ειρηνοδικεία...

Όλοι αυτοί εγκληματούν κατά του ελληνικού λαού και ψεύδονται για να δικαιολογηθούν! Για πόσο όμως νομίζουν πως με τα ψέματά τους, θα καλύπτουν τα ανοσιουργήματά τους; Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια κι αργά η γρήγορα αποκαλύπτεται. Δεν υπάρχει πια δικαιολογία για κανέναν από δαύτους! Ενώ οι πράξεις τους δεν θα παραγραφούν ποτέ!

Για μια ακόμη φορά λοιπόν, θεωρούμε χρέος μας να τους ξεσκεπάσουμε! 

Και όπως πάντα, χρησιμοποιώντας τα δικά τους, επίσημα δημοσιευμένα στοιχεία στη σελίδα της ντροπής www.tnomik.gr, όπου αναρτώνται όλοι οι πλειστηριασμοί από το 2016!

Τα στατιστικά στοιχεία που δημοσιοποιούμε, αποδεικνύουν την αλήθεια και φανερώνουν το οργανωμένο έγκλημα, απέναντι στα φτωχότερα στρώματα της κοινωνίας, κυρίως! Μα πάνω απ’ όλα, θα καταγραφούν ως επίσημο στοιχείο, για την ώρα της κρίσης τους από τον λαό και τα δικαστήρια!



Χαρακτηριστικό των πινάκων που δημοσιεύουμε είναι πως όχι μόνο επισπεύδονται πλειστηριασμοί για σπίτια κάτω της αξίας των 300.000 € σε ποσοστό 86,6%, όχι μόνο αυτό γίνεται κατά κόρον απ’ τις τράπεζες, αλλά και ότι τ’ αρπακτικά δεν αρκούνται καν στην ληστεία της μεσαίας ή χαμηλής αξίας ακινήτων αλλά φτάνουν μέχρι και την αρπαγή 290 πάμπτωχων κατοικιών, αυτών των κάτω και των 50.000 € σε ποσοστό 19,8%. Ακίνητα που μπορεί να είναι ακόμη και πλινθόκτιστα όπως έχουμε δει στις αποδελτιώσεις που δημοσιεύουμε κάθε εβδομάδα!!!

Κάθε δημοκράτης πατριώτης πολίτης, έχει χρέος να υπερασπιστεί το δίκαιο, αντιστεκόμενος συνολικά στο έγκλημα αυτό, όπως επιτάσσει το άρθρο 120 του Ελληνικού Συντάγματος, που παραβιάζεται διαρκώς μεν -από το 2010 μέχρι σήμερα- εξακολουθεί όμως να ισχύει!

Χρέος της κοινωνίας, είναι η ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και της βαρβαρότητας του ευρωμονόδρομου, για να απελευθερωθεί η πατρίδα μας και να επιστρέψει η Δημοκρατία στον τόπο
που τη γέννησε.

Μας αξίζουν ανθρωποκεντρικές πολιτικές, Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία,  και οφείλουμε να το αποδείξουμε!

Αναλυτικότεροι πίνακες:





Σημ.1: Η αποδελτίωση των δημοσιοποιημένων πηγαίων στοιχείων και η στατιστική τους επεξεργασία έγινε εθελοντικά από μέλη της πρωτοβουλίας «Δρόμος Ανοιχτός». 
Σημ.2: Επιτρέπεται η αναπαραγωγή, κοινοποίηση, αναδημοσίευση και χρήση των στοιχείων με την προϋπόθεση της αναγραφής της πηγής και της ημερομηνίας πρώτης δημοσίευσης.

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου