Πιο δεξιά αυτή η «Αριστερά» πεθαίνει – (και μάλλον για ‘κει πάει)…

Του Στάθη Σταυρόπουλου

Ο Χριστιανοκοινωνιστής (ένα - δυο κλικ πιο αριστερά από Εθνικοσοσιαλιστής) πρωθυπουργός της Βαβαρίας κ. Μάρκους Σέντερ βράβευσε τους Τσίπρα - Ζάεφ! Όταν τα γεράκια βραβεύουν τους μπούφους. Τους χρήσιμους μπούφους.

Όχι σαν τον μπουφοΠολάκη που πήγε και δανείστηκε 100.000 ευρώ καταναλωτικό! Τι θα καταναλώνει ο άνθρωπος (σχήμα λόγου), τον άμπακο;

Πάντως, διακριβώσαμε πόσο αποτιμάται το ηθικό πλεονέκτημα της πρώτης φορά εν τοιαύταις αμαρτίαις περιπεσούσας «αριστεράς»: 100.000 ευρώ για έναν τύπο που πριν να γίνει βουλευτής (7.000 ευρώ μηνιαίως) έβγαζε κατά δήλωσίν του δύο και τρείς φορές παραπάνω (14.000 - 21.000 ευρώ μηνιαίως) ως χειρουργός στην… ελεύθερη αγορά χειρουργών! – αν είναι έτσι ας τα βρει ο εισαγγελέας ή η Εφορία (Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος).

Όμως, όπως και να ‘χει αυτή είναι η μικρότερη ζημιά που έχει κάνει ο Εξολοθρευτής της Γρίπης, ο κ. Πολάκης. Η χειρότερη ζημιά που κάνει είναι ο διαρκής συμψηφισμός των έργων του με κάθε είδους προγενέστερη παθολογία (εσύ άρπαξες πέντε – εγώ βούτηξα μόνον τέσσερα) και αυτή η διαρκής εξίσωση προς τα κάτω.

     Δεν θα υπενθυμίσω όμως ότι με τον στόμα του κ. Πολάκη μιλάει ο Τσίπρας, το υπενθυμίζει απ’ τα υπόγεια του Μαξίμου ο κ. Θανάσης Καρτερός, όταν υπό το άκρως επιτυχημένο ψευδώνυμο Ι. Σκαριώτης υμνεί από τις σελίδες του «Documento» τον κ. Πολάκη όχι μόνον για τα 100.000 ευρώ (περίπου 30 αργύρια της εποχής του αυτοκράτορα Τιβέριου), αλλά για κάθε άλλη μαχαλομαγκιά άμα τε και μπαχαλομαγκιά που έχει διαπράξει ο πρίμος μπαλαρίνος του ζεϊμπέκικου – κάτι σαν την Γκαλίνα Ουλάνοβα στη Λίμνη των Βλήτων (Βραβείο Λένιν η Ουλάνοβα, βραβείο Ι. Σκαριώτη ο Πολάκης).

     Όμως, οι σμπίροι μου στα ανώγεια του Μαξίμου γνωρίζουν την πραγματική αλήθεια: ο Πολάκης πήρε τα 100.000 ευρώ καταναλωτικό για να τα μοιράσει σε κοκκινοδανειούχους που τους αρπάζουν τα σπίτια οι Τσιπραίοι για να μην τους τα αρπάξει ο Κούλης.

     Επίσης, μην περιμένετε από μένα (που σήμερα είμαι επιεικής) να ψέξω τον καρεκλοθήρα Μωραϊτη και τον ψιλό Τόλκα, ούτε κανέναν άλλον από τους δεκατρείς κηπουρούς του Γιωργάκη που έχει μαζέψει γύρω του ο Τσίπρας, διότι πολύ χειρότερη για τη χώρα που εκτείνεται νοτίως της Σκοπιανής Αμερικανικής Βάσης είναι η υπουργοποίηση της κυρίας Σίας Αναγνωστοπούλου (καθ’ ότι, δυστυχώς η κυρία Ρεπούση εξακολουθεί να βρίσκεται στα αζήτητα).

     Η κυρία Αναγνωστοπούλου λοιπόν (και παρακαλώ για κάποια διάψευση) πιστεύει στην ασυνέχεια του ελληνικού έθνους. Πιστεύει ότι οι νεοέλληνες είναι μια επινόηση του Διαφωτισμού. Πιστεύει ότι η Επανάσταση του 1821 γέννησε το έθνος και όχι ότι το έθνος έκανε την Επανάσταση. Η κυρία Αναγνωστοπούλου πιστεύει ότι το νέο ελληνικό κράτος είναι δημιούργημα των Δυνάμεων μετά τη ναυμαχία του Ναυαρίνου. Πιστεύει στην αρχή του αυτοπροσδιορισμού κι όχι στην ανάγκη της αυτογνωσίας. Υποστήριξε (όπως ο κ. Τσακαλώτος και άλλοι) το «δικαίωμα» των Σκοπίων να αυτοαποκαλούνται Μακεδονία. Έχει υποστηρίξει την αλλαγή των σχολικών βιβλίων, τη λήθη αντί της αλήθειας και τη δημόσια χρήση της ιστορίας αντί της επιστημονικής. Μάλιστα στο «πνεύμα» Σόρος που προωθεί την εθνική αποδόμηση χάριν της ευκολότερης (έτσι) ταξικής εκμετάλλευσης.

     Με όλα αυτά τα προσόντα (και παρακαλώ για κάποιαν διάψευση) δύσκολα θα έβρισκε ο Τσίπρας καταλληλότερον άνθρωπο για το υπουργείο Εξωτερικών. Υπό τις φτερούγες του κ. Πάιατ η κυρία Αναγνωστοπούλου μπορεί να αναδειχθεί σε Πιουρυφόι ελληνικής (που επινόησε ο διαφωτισμός) καταγωγής.

     Εννοείται ότι η κυρία Σία Αναγνωστοπούλου είναι το στόμα του Τσίπρα, όταν ο επικεφαλής του Καρανίκα και του Τόλκα μιλάει για «ετερόκλητους όχλους», «ακροδεξιούς», «εθνικιστές» και «βλάκες».

     Τα κουρέλια – «τα λερωμένα τ’ άπλυτα» που μαζεύει ο Τσίπρας (από την κυρία Τζάκρη έως τον κ. Μωραϊτη και την κυρία Μεγαλοοικονόμου) – είναι πίνατς μπροστά στην Ιέρεια του Εθνομηδενισμού, την κυρία Σία Αναγνωστοπούλου.

     Ρωτήστε την για την απελευθέρωση της Τριπολιτσάς, τον χορό του Ζαλόγγου, την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, ρωτήστε την για τον πολυπολιτισμό που άνθισε (!) στο πλαίσιο της Οθωμανικής Τυραννίας, ρωτήστε τη για τη Γενοκτονία των Ποντίων, για τη στάση του Σημίτη στα Ίμια, ρωτήστε την για τους βομβαρδισμούς της Γιουγκοσλαβίας, για την εισβολή στο Ιράκ, ρωτήστε τη για το Σχέδιο Ανάν! – ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, η καλύτερη υφυπουργός του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στη χώρα μας…

Πηγή: ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ


Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου