Σ’ ευχαριστώ Αλέξη


Του Κωνσταντίνου Σταθόπουλου

Ποτέ δεν περίμενα να εκστομίσω ή να μεταφέρω στο χαρτί, τέτοια λόγια.

Να που η ζωή για άλλη μια φορά με διαψεύδει.

Να που ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ.

Σε ευχαριστώ λοιπόν Αλέξη:

Που έδωσες σε όλους να καταλάβουν, πως δεν είναι ανάγκη να είσαι Έλληνας όταν μιλάς Ελληνικά.

Που έκανες την πλειοψηφία των νέων να καταλάβουν επίσημα και με στοιχεία την ιστορία του Δούρειου ίππου.

Που βοήθησες όσο κανείς άλλος, με την απάτριδη και επαίσχυντη στάση σου και των εν κοινοβουλίου 299 συνεργών σου, να αναπτερωθεί το πατριωτικό φρόνημα των Ελλήνων.

Που έπεισες και τον πλέον δύσπιστο πως το βουλευτικό και πρωθυπουργικό κατ’ επέκταση αξίωμα, καταλαμβάνουν μόνον μέλη της καμόρα που λυμαίνεται χρόνια τον τόπο.

Που σκότωσες την ελπίδα, ναι αυτήν την παλιά ελπίδα, πως κάποιος πολιτικός θα αλλάξει κάτι σε αυτόν τον τόπο και γέννησες μία νέα, αυτήν της εξολόθρευσης αυτού του σάπιου πολιτικού συστήματος.

Που κατάφερες επιτέλους να δείξεις πόσο σάπια και ξετσίπωτη είναι η δικαιοσύνη.

Που επέβαλλες στην εκκλησία να διαλέξει ανάμεσα στην αγάπη στον πλησίον ή την εξουσία και το χρήμα. Αυτή ως συνήθως επέλεξε το δεύτερο.

Που κατάφερες να πείσεις και το πιο ηλίθιο κομματόσκυλο, πως μεταγραφές δεν γίνονται μόνον στον αθλητισμό, όταν μάλιστα το συμβόλαιο παρέχει τέτοιου είδους προνόμια, (χρήμα, εξουσία, βουλευτική ασυλία).

Που βεβήλωσες ήθη, έθιμα, θρησκεία, συνεργαζόμενος για αυτό με όλον τον πολιτικό, επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό συρφετό.

Που ως άλλος μεσσίας, συγχώρεσες και έδωσες τροφή σε δημοσιογραφικές πόρνες.

Που επιβεβαίωσες με τον καλύτερο τρόπο, ως αφιλότιμος, πως μόνον αν είσαι Έλληνας, πραγματικός Έλληνας, μπορείς να έχεις φιλότιμο.

Που κατάφερες να επισημοποιήσεις, πως για να επιβάλλει κάποιος δικτατορία, δεν χρειάζονται όπλα και τάνκς.

Που κατέδειξες με τον πιο γλαφυρό τρόπο, πόση αξία έχει η δημοκρατία για τον πρόεδρό της, ώστε να συνεργάζεται μαζί σου, σε όλες τις εγκληματικές σου πράξεις , παρόλο που προέρχεται -για τον αφελή πάντα- από άλλον ιδεολογικό χώρο.

Που έδωσες ώθηση, στον κάθε κομπλεξικό, άεργο, τελειωμένο, χαμερπή, λαμόγιο, συναισθηματικά ανάπηρο, ξεβράκωτο, αμφισβητούντα την ανθρώπινη φύση, να δοκιμάσει την τύχη του στην πολιτική.

Που κατάφερες να οδηγήσεις την άριστη νεολαία εκτός των τειχών, ώστε να επιστρέψουν δριμύτεροι, περισσότερο μορφωμένοι και πιο πατριώτες απ’ ό,τι έφυγαν.

Που κατάφερες με την λάγνα στάση σου και τις απείρου κάλλους συμφωνίες σου, να θαλασσοπνίξεις άπειρους νόμιμους ή λάθρο-μετανάστες.

Που ενημέρωσες και τον πλέον αδαή, πως η επέμβαση στην φύση και ο βιασμός της δεν συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά στο ξεκλήρισμά της.

Οι πράξεις σου αυτές πρέπει να διδάσκονται στα σχολεία, ως παραδείγματα αποφυγής και δημιουργίας νέων θεμελίων της κοινωνίας μας.

Είμαστε δε τυχεροί που κάθε μία από τις παραπάνω ενέργειές σου, συνοδεύτηκαν και συνοδεύονται από αντίστοιχες αποτυχημένες πράξεις, ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για την μελλοντική αποφυγή τους.

Εύχομαι ο Θεός ή όποια τέλος πάντων υπέρτατη δύναμη, να σου προσφέρει απλόχερα πολλές μαρτυρικές ημέρες φυλάκισης, πείνας δυστυχίας και καταφρόνιας, τόσο σε εσένα όσο, στους οικείους και συνεργούς σου, για την δυστυχία, την γενοκτονία, την φτωχοποίηση, τις αυτοκτονίες, την μετανάστευση, το ξεπούλημα που πραγματοποίησες, εσύ και οι όμοιοί σου.

Πηγή: Αιρετικές ιδέες



Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου