Ερντογάν μπροστά σε χάρτη σοκ: “Γαλάζια πατρίδα” το ανατολικό Αιγαίο!


Επίσημος χάρτης με το μισό θαλάσσιο Αιγαίο, ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού στα δικαιώματα της Τουρκίας, αναρτήθηκε σε όλες τις πολεμικές σχολές της Τουρκίας, επί τη ευκαιρία του εορτασμού της ημέρας των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων και πλέον θα δίνει την «φιλοσοφία» της τουρκικής πολιτικής ηγεσίας που πρέπει να εμπεδώνουν οι Τούρκοι αξιωματικοί.

Ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν φωτογραφήθηκε μπροστά στον συγκεκριμένο χάρτη (φωτό) ενώ υπέγραφε στο βιβλίο επισκεπτών της Σχολής Αξιωματικών του τουρκικού Ναυτικού (Deniz Harp Okulu), της αντίστοιχης Σχολής Δοκίμων του ΠΝ.

Και μπορεί ο χάρτης να μην δημοσιοποιείται για πρώτη φορά, αλλά είναι η πρώτη φορά που αναρτάται σε στρατιωτική σχολή και «περνάει» την φιλοσοφία ότι τα θαλάσσια δικαιώματα στην έκταση ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού, στην οποία περιλαμβάνονται τα ελληνικά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ανήκουν στη Τουρκία!!!

Υ.Γ: Πολλοί βλέποντας τον χάρτη που γράφει πίσω “MAVI VATAN”, δηλαδή “γαλάζια πατρίδα”, αναρωτιούνται μήπως ο χάρτης πέραν των θαλάσσιων δικαιωμάτων, αποτυπώνει και κυριαρχία της Τουρκίας επί των ελληνικών νησιών του Ανατ. Αιγαίου!!!

Πηγή: ΙΣΚΡΑ


Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου