Δικάζεται την Παρασκευή γιατί μίλησε για τη φορμόλη στις ιχθυοκαλλιέργειες


Δικάζεται στις 11 Οκτώβρη 2019 γιατί μίλησε για τη φορμόλη στις ιχθυοκαλλιέργειες

Ο  ιχθυολόγος Χρήστος Στελακάτος δικάζεται για μία ακόμα φορά στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηγουμενίτσας επειδή μίλησε για τη χρήση της καρκινογόνου φορμαλδεΰσης σε ιχθυοκαλλιέργειες γνωστής εταιρείας.

Η εταιρεία Ανδρομέδα έχει υποβάλλει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων επειδή παρά την απαγόρευση ο ιχθυολόγος συνέχισε να την καταγγέλλει από το Fb.

Ήδη ο ιχθυολόγος υφίσταται ένα μπαράζ διώξεων και του επιβάλλονται τεράστια πρόστιμα (ζητούν 1.000.056 ευρώ!).

Όπως πληροφορούμαστε από τους δικηγόρους του Στελακάτου, ο δικαστής που του επέβαλε ποινή 7 ετών για εξύβριση και απειλή, διώκεται πειθαρχικά από τον Άρειο Πάγο!

Ο ίδιος ο Χρήστος Στελακάτος περιγράφει την οδύσσειά του ως εξής: 

«-Έξω από την οικία μου κάνουν παρέλαση αστυνομικοί και δικαστικοί κλητήρες όπου μου φέρνουν χαρτιά μηνύσεων και προανακριτικων του βρώμικου συστήματος, προσπαθώντας να πιέσουν ψυχολογικά ακόμα και την ίδια την οικογένεια μου, βλέποντας ένα μέλος της να διώκεται ως γκάνγκστερ ή απαγωγέας, νομίζοντας έτσι πως θα με κάμψουν ψυχολογικά. Το βρόμικο αυτό σύστημα δε σέβεται ούτε τη μητέρα μου, ούτε τον αδερφό μου, ούτε ενα εξάχρονο παιδί που αναρωτιέται για ποιο λόγο έρχεται η αστυνομία σπίτι αλλά ούτε και κοντινά μου πρόσωπα.

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΦΤΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΙΧΑΣΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΕΜΜΟΝΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.

Πριν απο λίγες μέρες η αστυνομία Αιγίου μου παρέδωσε στην οικία που μένω άλλο ενα δικαστήριο στη πλάτη μου απο την εταιρία Ανδρομέδα ιχθυοκαλλιεργειες οπου ανήκει σε αμερικάνικη και αραβική πολυεθνική ζητώντας την φυλάκιση μου γιατί συνέχισα να δημοσιεύω μέρος του υλικου και ερευνας κατα την εργασια μου σε αυτά τα κάτεργα πλεον για τα εγκλήματα που γίνονται.
Μια φυλάκιση γιατί συνέχισα και συνεχίζω να παραμένω άνθρωπος βασιζόμενη σε ασφαλιστικά μέτρα απαγόρευσης. Μια κλασική μέθοδος φίμωσης απο τις εταιρίες και τη δικαιοσύνη που λέγονται ασφαλιστικά μέτρα απέναντι σε αγωνιζόμενες κοινωνίες και αγωνιστές.
Άλλο ενα δικαστήριο με σκοπό να εξοντωθώ οικονομικά και ψυχολογικά γιατί βρήκα τη δύναμη να ενημερώσω τη κοινωνία για την χρήση της καρκινογόνου φορμαλδεΰδης στα εκτρεφομενα ψαρια και το περιβάλλον, τα πλυντήρια διχτυών, τους ιους και τα παράσιτα οπου έκαναν έξαρση τα τελευταία 20 χρόνια λόγω της αύξησης της παραγωγής για το κέρδος, την ασύστολη χρήση αντιβιοτικών και τοξικών ουσιών, τις δολοφονίες σπάνιων μεταναστευτικων και ενδημικών ειδών, την ισοπέδωση του πυθμένα της θάλασσας, τα φαγωμένα χρήματα απο στελέχη επιστημονικά και μη μαζί με επιχειρηματιες απο επιδοτήσεις και δάνεια. την εκτροφή ξενικών ειδών και το ξεπούλημα οικοσυστηματων, θάλασσας και ειδών της σε πολυεθνικές δολοφόνους της φύσης και της κοινωνίας.

Το παραλογο ειναι οτι ζητανε 3 μηνες φυλακιση πανω σε ασφαλιστικα μετρα σε 108 παραβιασεις σε δημοσιευσεις μου κυριως στο προφιλ μου. Δηλαδη ζητανε 27χρονια φυλακισης μου;  ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΧΡΕΟς ΜΟΥ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΤΗΣ.

Ακόμα πιο παράλογο ειναι οτι ζητάνε τη φυλάκιση μου ακόμα και σε σχόλια μου η για αναρτήσεις μου απο άλλα σαιτ οπου μιλούν για αυτα τα εγκλήματα. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ.

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΙΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ

-Στις 4 Αυγούστου του 2017 δέχομαι προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα να μη δημοσιοποιώ τίποτα από το υλικό που έχω μέσα από ιχθυοκαλλιεργειες ενω βαπτίζομαι απο τους διευθυνταδες της εταιρίας Ανδρομέδας ουσιαστικά της πολυεθνικής ως απαγωγέας, γκάγκστερ, τρελός, δυσφιμιστης και αλλα ωστε να με αποδημήσουν ως χαρακτήρα. έξοδα δίκης 100 ευρώ

-Στις 7 Σεπτέμβρη γίνεται η δίκη των ασφαλιστικών οπου ξαναπαντρευομαι όλες τις γελοίες κατηγορίες και δέχομαι μετά απο 2 μήνες απόφασή να μην δημοσιοποιώ τίποτα απο το υλικό που έχω ειδικά στο προφιλ μου αλλιώς απειλούμαι οτι θα δέχομαι για κάθε δημοσιευση 500 ευρώ πρόστιμο και 3 μήνες φυλάκιση. και να μην πλησιάζω μονάδες ιχθυοκαλλιεργειας της πολυεθνικης στα 200 μετρα. μια ξεκάθαρη φίμωση. τι φοβούνται τόσο μέσα απο ένα απλό προφιλ; μα τη δυναμη της αλήθειας φυσικά. η κοινωνία για αυτούς πρέπει να ζει στο ψέμα και μόνο στη δική τους ενημέρωση. Εξοδα δικης 800 ευρώ

-Περίπου 5 Δεκέμβρη του 2017 δέχομαι κλήση προανακριτικης στην Ηγουμενιτσα σε στημένη μήνυση της γραμματέας της εταιρίας για εξύβριση και απειλή απαγωγής της όταν εργαζόμουν σε αυτην. τα στοιχεια που παρουσιάζει στο δικαστήριο που έγινε πιο μετά είναι πως της το είπα ο ίδιος να προσέχει γιατί θα την απαγαγω. απίστευτα πράγματα. έξοδα διαδρομής ώστε να παρασταθώ 150 ευρώ.

-τον Ιανουάριο περιπου του 2018 δέχομαι πάλι κλήση προανακριτικης σε μήνυση από στέλεχος διευθυντή της εταιρίας για εξύβριση και απειλή να μου δώσει 300 χιλιάδες ευρώ ώστε να μη δημοσιεύσω το υλικό που έχω. Ξαναπαρουσιαζομαι στην Ηγουμενιτσα όπου και περνάω την προανακριτικη. Εξοδα διαδρομης 150ευρο

-Τον Μάρτιο του 2018 δέχομαι αγωγή απο την εταιρία ιχθυοκαλλιεργειες Ανδρομέδα οπου μου ζητάνε 1 εκατομμύριο 23 χιλιάδες ευρώ διαφυγόντα κέρδη και 50 χιλιάδες ευρώ ηθική αποζημίωση οπου την ηθική θα την κάνει δωρεά στο λιμενικό Ηγουμενίτσας. Έξοδα αγωγής μαζί με 4 διαδρομές Αθήνα για φτιαχτεί ο φάκελος μου μαζί με τη δικηγόρο μου 2800 ευρώ

-Τον Μάιο του 2018 χωρις ειδοποίηση δικάζομαι ερήμην για την στημένη μήνυση της γραμματέας Ανδρομέδας ιχθυοκαλλιεργειες για 2 πλημμελήματα της εξύβρισης και απειλής και δέχομαι την πιο παράλογη απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης απο τον πρόεδρο ΙΩΑΝΝΗ ΤΖΑΦΕΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΤΩΝ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ 5 ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ χωρίς δικαίωμα αναστολής και εφεσης.ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝ 5,5 ΜΗΝΕς ΑΡΓΟΤΕΡΑ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2018 ΕΝΩ Η ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΠΑΣΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΗΘΙΚΑ.

- το παράδοξο είναι οτι δεν έχω μηνύσει ούτε έχω μηνυθεί απο κανέναν μέχρι τα 37 μου χρόνια και ξαφνικά παρουσιαζομαι σαν τέρας από τα στελέχη της εταιρίας.

-Τον Σεπτέμβριο του 2018 δέχομαι κλήση προανακριτικης αυτή τη φορα στο δικαστικό μέγαρο Αιγιου μυνηομενος απο την εταιρία και απο στέλεχος υπάλληλο της για δυσφήμηση.

-Τον Νοέμβρη του 18 δικαζομαι για την απειλη και εξυβριση του διευθυντη της εταιριας οπου υποχρεωνομαι να ξαναπαω στην ηγουμενιτσα.στο δικαστηριο αυτο παιρνουν αναβολη με τη δικαιολογια οτι γλιστρισε η δικηγορος και χτυπησε καθως ερχοταν στο δικαστικο μεγαρο.αλλο ενα κολπο ωστε να με ταλαιπωρισουν.εξοδα δικης 300 ευρο για 5 λεπτα

-Στις 12 Δεκεμβρίου μετα απο αίτηση αναστολής εντάλματος για την απόφαση των 10 ετών, αλλα και κυρίως με τη βοήθεια και τη στήριξη της κοινωνίας κέρδισα την έφεση και τα 10 χρόνια χωρίς αναστολή και έφεση στη στημένη αυτη μήνυσή γίνονται 4 μήνες με τριετή αναστολή. έξοδα 850 ευρώ

-τον Φεβρουαριο του 2019 δέχομαι κλήση προανακριτικης για την μήνυση που προανέφερα σχετικά με τα ασφαλιστικά μέτρα στο δικαστικό μέγαρο ηγουμενιτσας όπου και παρουσιαστηκα .
έξοδα διαδρομής 150 ευρω.

-Στον πρώην πρόεδρο του ΕΦΕΤ Κατσαρό όπου μίλησε για τη χρηση φορμόλης στις ιχθυιοκαλλιεργιες, αλλά και ψάρια τα οποία έχουν βρεθεί μα την ίδια τοξική ουσία σε ψαράδικα, όπως και στον καθηγητή Ιωαννίνων Αλμπάνη όπου δημοσίευσε έρευνα του Πανεπιστημιου για δείγματα ψαριών οπου φέρουν πάνω τους ΤΟΞΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ και ΑΝΑΛΓΗΤΙΚΑ σε σημεία που υπάρχουν ιχθυοκαλλιεργιες γιατί η εταιρεία δεν κάνει ασφαλιστικά μέτρα;

Σε δημοσιεύσεις του τύπου ή άλλων κοινωνικών δικτύων όπως και τηλεοπτικών - ραδιοφωνικών εκπομπών που αφορούν το ίδιο θέμα, γιατί η εταιρεία δεν προσπαθει να τους επιβαλλει ασφαλιστικα μετρα ενω το ατομο μου προσπαθει να το φιμωσει με καθε τροπο? Γιατι κατεχω την γνωση και τον τροπο λειτουργιας της, επιβεβαιωνοντας αντιδρασεις και αγωνες ανθρωπων και τοπικων κοινωνιων.

-ΣΤΙΣ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2019 , ΔΕ ΔΙΩΚΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙΙ ΤΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

Το δικαστήριο αυτο θα στοιχίσει περίπου 1500 ευρώ. οποιοσδήποτε εκτός κομματικών συμφερόντων θέλει να σταθεί οικονομικά αλληλέγγυος μπορεί να το κάνει στον λογαριασμό Eθνικής Tράπεζας
ΑΡΙΘ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ 347/002764-20
ΙΒΑΝ GR 4801103470000034700276420

Υ.Γ. Μονο αν με τελειώσετε βιολογικά θα πετύχετε τη φίμωση μου.
τους χαιρετισμούς μου σε όποιον μάχεται ενάντια στη λεηλασία της φύσης και κοινωνίας από τη μια άκρη της γης ως την άλλη με οποιοδήποτε τίμημα.

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.»

Πηγή: artinews.gr


Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου