Ανακοίνωση για την δολοφονία του Ιρανού στρατιωτικού ηγέτη Κασέμ Σολεϊμανί


Η παράνομη, ωμή και έξω από κάθε διεθνή συνθήκη δολοφονία του Ιρανού στρατιωτικού ηγέτη Κασέμ Σολεϊμανί από την επίσημη αμερικανική κυβέρνηση κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στο Ιράκ, ρίχνει πλέον τις όποιες μάσκες τυπικής νομιμότητας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των ΗΠΑ και των συμμάχων της.

Αλλάζει ‘ντε φάκτο’, τον έστω και τυπικά διεθνή σεβασμό της κυριαρχίας ενός κράτους και της παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δολοφονώντας βάναυσα και απρόκλητα έναν επίσημο καλεσμένο ενός άλλου κράτους.

Αυτή η ενέργεια δεν ανοίγει μόνο τον δρόμο σε μία κλιμάκωση της αντιπαράθεσης μεταξύ της ιμπεριαλιστικής συμμαχίας των ΗΠΑ και των κρατών που δέχονται την απρόκλητη επίθεση, αλλά ανατρέπει τα μέχρι τώρα διεθνή κεκτημένα των σχέσεων μεταξύ κρατών, ενώ παράλληλα εκθέτει σε ακραίο κίνδυνο την ανθρωπότητα, οδηγώντας την ένα βήμα πριν τον ολοκληρωτικό πόλεμο με την εμπλοκή και άλλων χωρών.

Στα πλαίσια της παγκόσμιας διαπλοκής των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων η Ελλάδα δέσμια των συμμαχιών και των ενοποιήσεων ΝΑΤΟ και Ε.Ε. , στις οποίες έχει ενταχθεί, χειραγωγείται και εμπλέκεται σε σχεδιασμούς επαναχάραξης των συνόρων αγνοώντας τα ολέθρια αποτελέσματα σε βάρος του λαού της και των άλλων λαών του πλανήτη.

Όσο η χώρα μας σέρνεται πίσω από την Αμερικανονατοϊκή συμμαχία και την κεφαλαιοκρατική ηγεμονία της Ε.Ε., συμβάλλει στην αποσταθεροποίηση της διεθνούς ειρήνης και παράλληλα στοχοποιείται ως ορμητήριο πυρηνικών και συμβατικών επιθέσεων, προς τα κράτη που δέχονται την ιμπεριαλιστική επίθεση.

Η απαγκίστρωση της χώρας μας από αυτούς τους μηχανισμούς, η ανάκτηση της εθνικής της ανεξαρτησίας, και η επιδίωξη ειρηνικής συνύπαρξης με τους γειτονικούς λαούς, αποτελεί ανάγκη ηθικής και βιολογικής επιβίωσης.

Οι λαοί όλου του πλανήτη πρέπει να υψώσουν την φωνή τους για τον τερματισμό του εξοπλιστικού ανταγωνισμού όπλων μαζικής καταστροφής, των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και την απόσυρση των ξένων στρατών από χώρες που καμία δουλειά δεν έχουν να βρίσκονται εκεί. Να απαιτήσουν τον σεβασμό στις διεθνείς συνθήκες ειρηνικής συνύπαρξης των λαών.

6 Ιανουαρίου 2020Δρόμος ανοιχτός

1 σχόλιο :

 1. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

  Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

  Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

  Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

  Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

  Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

  Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

  Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή