Έκτακτο. Ναύαρχος Λιβύης E.M.Farag: Ο Ερντογάν επιδιώκει χαλιφάτο στη Βόρεια Αφρική


Σε μήνυμα που έστειλε σε συνεργάτες της Iskra ο ελληνομαθής Ναύαρχος του πολεμικού στόλου της Λιβύης El mahdawi Farag προβαίνει σε πολύ σημαντικές αποκαλύψεις για τους σκοτεινούς σχεδιασμούς της Τουρκίας του Ερντογάν όχι μόνο στη Λιβύη αλλά και γενικότερα στη Βόρεια και Υποσαχάρια Αφρική. Στη συνέχεια παραθέτουμε μια περίληψη του εκτενούς μηνύματος του Ναύαρχου, το οποίο ολόκληρο καταγράφουμε εδώ, αποδίδοντας αυτολεξεί τα γραφόμενα στα ελληνικά του Ναύαρχου.

Ο ελληνομαθής Ναύαρχος El mahdawi Farag τόνισε ότι αυτό που επιδιώκει ο Ερντογάν στη Λιβύη είναι αδιανόητα επικίνδυνο. Ο Ερντογάν στέλνει μισθοφόρους στη Λιβύη χρηματοδοτούμενους από το Κατάρ. Χιλιάδες ξένοι εξτρεμιστές Μουσουλμάνοι θα δημιουργήσουν στην έρημο της Σαχάρας έναν ακραίο ισλαμιστικό οργανισμό, τύπου ISIS ο οποίος θα ελέγχεται από τον Ερντογάν και θα διαδίδεται όπως η μόλυνση από τη μια χώρα στην άλλη στη Βόρεια Αφρική.

Εδώ αναφέρομαι σε μια μεγάλη απειλή για τη Βόρεια Αφρική και τους αυτόχθονες λαούς της και ειδικότερα για τον λαό της Αιγύπτου και τους λαούς των Βερβερίνων. Χιλιάδες εξτρεμιστές που θα προέρχονται από Συρία, Ιράκ και την ζέστη της ερήμου στον Κόλπο θα φεύγουν από τις φυλακές για να εξαπλωθούν σε αυτήν την περιοχή ψάχνοντας για αιχμαλώτους και αποκεφαλισμούς , σπέρνοντας την καταστροφή. Εάν οι λαοί και οι κυβερνήσεις της Βόρειας Αφρικής και αναφέρομαι ιδιαίτερα στην αιγυπτιακή κυβέρνηση και το λαό της αν δεν σταματήσουν αυτή τη στιγμή τους σχεδιασμούς Ερντογάν θα υποστούν μια καταστροφή παρόμοια με εκείνη της θανατηφόρας πανούκλας.

Επαναλαμβάνω και επαναλαμβάνω ξανά. Οι προετοιμασίες που πραγματοποιούνται αυτήν την ώρα από το καθεστώς Ερντογάν αφορούν την δημιουργία ενός μεγάλου χαλιφάτου στη Βόρεια Αφρική μεγαλύτερου από το Ιράκ και τη Συρία μαζί. Οι συμμορίες που αποστέλλει ο Ερντογάν από τους μαχητές Ουιγούρ του Τουρκμενιστάν θα συγχωνευθούν με χιλιάδες ανθρώπους από το Ισλαμικό κράτος της Νιγηρίας, το ISIS του Μάλι, τους ισλαμιστές μισθοφόρους από το Σουδάν και τους υπόλοιπους μισθοφόρους από τις υποσαχάριες χώρες. θα διαμορφωθεί μια πελώρια οργάνωση που θα περιλαμβάνει εκατοντάδες χιλιάδες Αφρικανούς μισθοφόρους, εκτός από αυτούς που στέλνει ο Ερντογάν με τις τρομοκρατικές συμμορίες του. Αυτός ο πελώριος οργανισμός θα χρησιμοποιηθεί πρώτα-πρώτα για να χτυπήσει την Αίγυπτο, τον πρώτο εχθρό της Τουρκίας σε περιφερειακό επίπεδο. Αυτοί οι τρομοκράτες θα αποκτήσουν μεγάλη δύναμη διότι θα ελέγξουν τις πετρελαιοπηγές που εξαπλώνονται στην έρημο όλων των χωρών.

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη εθνική απειλή για όλες τις χώρες της Βόρειας Αφρικής, η οποία θα πλήξει τον τουρισμό τους, θα πλήξει τις επενδύσεις , θα υπονομεύσει την εθνική τους ασφάλεια και θα διαλύσει τα σύνορα τους.

Όλα αυτά θα αποτελέσουν δικαιολογία και πρόσχημα για την Mama America να παρέμβει σε αυτήν την περιοχή με το επιχείρημα της καταπολέμησης του ακραίου Ισλαμισμού και να προσγειωθεί έτσι στη Βόρεια Αφρική και να στραγγίξει τον πλούτο του πετρελαίου και του φυσικού αερίου αυτών των χωρών είτε αυτός βρίσκεται στη θάλασσα είτε βρίσκεται στην έρημο. Το παιχνίδι αυτό είναι παλιό.

Επαναλαμβάνω και τονίζω ότι οι χώρες που συνορεύουν με τη Λιβύη είναι ανάγκη να συνενωθούν και να αγωνιστούν προληπτικά για να προστατεύσουν την χώρα τους, το λαό τους και το μέλλον των παιδιών τους από την εξτρεμιστική ισλαμική πανώλη που εξαπλώνεται με ταχύτητα αστραπής σε αυτήν περιοχή.

Θέλω και εύχομαι από όλους όσους διαβάζουν αυτό το μήνυμα να το διαδώσουν όσο το δυνατόν πιο πλατιά ώστε η εξάπλωσή του να προηγηθεί της εξάπλωσης των εξτρεμιστών και να τη συγκρατήσει.

Πηγή: ΙΣΚΡΑ


Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου