Ο νικητής στην διάσκεψη για το ''Κλίμα'' στην Γερμανία ήταν ο λιγνίτης και το κάρβουνο


Η παραπάνω πρόσφατη εικόνα είναι από Γερμανικό ορυχείο λιγνίτη

https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-11-18/coal-returns-as-flashpoint-in-global-climate-change-fight

http://www.thegwpf.com/coal-is-the-surprise-winner-of-un-climate-conference-in-germany/

Στην χώρα των καθοδηγούμενων ηλιθίων στην οποία ζούμε και όπου απολαμβάνουμε την μεγαλύτερη ύφεση και την μεγαλύτερη μείωση κατανάλωσης καυσίμων (και επομένως την μεγαλύτερη μείωση εκπομπών CO2), έχουμε πιστέψει (πολλοί από εμάς δηλαδή έχουν πιστέψει) ότι οι ΑΠΕτζήδες είναι επενδυτές, η ΕΛΕΤΑΕΝ επιστήμονες, ότι οι ΑΠΕ είναι ενέργεια, ή καθαρή ενέργεια, ή ...φθηνή ενέργεια. ή το μέλλον της αειφορίας και των πράσινων αλόγων των απατεώνων που ζούνε από ποσοστά από τις Γερμανικές εξαγωγές μηχανημάτων ΑΠΕ στην χώρα μας.

Εν τω μεταξύ, η Γερμανία που είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγές μηχανημάτων ΑΠΕ και που εξάγει το 70-80% των μηχανημάτων ΑΠΕ που κατασκευάζει, απασχολώντας 300.000 κόσμο, ζωή να' χουν, ηλεκτροδοτείται βασικά από Γερμανικό λιγνίτη και φθηνό και εύκολο Αμερικανικό λιθάνθρακα. Άντε και λίγο Ρώσικο αέριο από τους αποκλειστικούς αγωγούς Νορντστρημ.

Και σε πρόσφατη διάσκεψη για το ...Κλίμα στην Γερμανία, όλοι παριστάνουν ότι θέλουν να σταματήσει η Γερμανία να καίει λιγνίτη και κάρβουνο, αλλά η Γερμανία θέλει να ζήσει και να απασχολεί Γερμανούς και δεν ακούει κανέναν.

Η Γερμανία έχει πάρα πολλά αιολικά και πάρα πολλά φωτοβολταϊκά, που δεν είναι δωρεάν (αλλά εξάγουν το 80% των αιολικών και φ/β που κατασκευάζουν, άρα κάνουν σεφτέ στον εαυτό τους για κράχτη), αλλά, πιο σημαντικό, δεν ηλεκτροδοτούνται από αιολικά ή φωτοβολταϊκά. Έχουν καταφέρει να τα "ενσωματώσουν", με υπέρογκα κόστη και πολλή βοήθεια από γείτονες που πληρώνονται να παίρνουν το κουτουρού ρεύμα τους. Και φυσικά, έχουν τις μεγαλύτερες εκπομπές CO2, καλά να 'ναι οι άνθρωποι, δεν με ενοχλούν οι εκπομπές τους, με ενοχλεί που θέλουν να παριστάνω τον βλάκα και να αγοράζω τις σαβούρες (που κατασκευάζουν με ...λιγνίτη και λιθάνθρακα). Και οι Γερμανοί κάνουν μια χαρά την δουλειά τους, αλλά επικαλούνται τα "Ευρωπαϊκά" στοιχεία εκπομπών σαν επιχείρημα ότι ...σώζουν το κλίμα.

Ρίξτε, σας παρακαλώ,  μια ματιά στις "επίσημες δημοσιεύσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιβάλλοντος"...:


ΟΛΗ η Ευρώπη δείχνει "μείωση εκπομπών" δηλαδή ύφεση, μείωση κατανάλωσης καυσίμων. Η Γερμανία είναι σταθερή και αμετακίνητη -- οι ...άλλοι μειώνουν. Η Ελλάδα είναι τόσο ασήμαντη που δεν φαίνεται. Μέχρι να την δούμε μόνη της:


Στην χώρα με την μεγαλύτερη ύφεση, την μεγαλύτερη ανεργία, την μεγαλύτερη μείωση κατανάλωσης καυσίμων, την μεγαλύτερη αποβιομηχάνιση και την μεγαλύτερη μείωση εκπομπών CO2 (λόγω ύφεσης και ...εισαγωγών ρεύματος και αερίου) υπάρχουν μασκαράδες που παριστάνουν τις Ρυθμιστικές Αρχές και τους Υπουργούς που θέλουν ...κι άλλο! Φυσικά επειδή είναι υπάλληλοι των καπιταλιστών α λα καρτ που θέλουν να παριστάνουν τους ηλεκτροπαραγωγούς. Οι ΑΠΕ είναι το χαρτζιλικάκι τους. Σώστε το Κλίμα κατά τα λοιπά... Σώστε τις Γερμανικές εξαγωγές με ποσοστά στην ντόπια Μαφία.

Για την ηλεκτροδότηση της Γερμανίας και το παραμύθι με τις Γερμανικές ΑΠΕ εδώ (αν και βλέπω στα στατιστικά ότι το έχετε ανακαλύψει). Οι πηγές αναφέρονται πολύ καθαρά στην αρχή.

Το κάρβουνο ηλεκτροδοτεί. Το αέριο ηλεκτροδοτεί (και είναι πολύ πιο καθαρό και πολύ πιο ακριβό). Τα μεγάλα υδροηλεκτρικά ηλεκτροδοτούν (αν υπάρχουν νερά και βουνά ή ποτάμια με φράγματα). Τα πυρηνικά ηλεκτροδοτούν και οι Γάλλοι είναι και πολύ ...οικολόγοι με το κρατικό πυρηνικό τους μονοπώλιο. Οι άλλες ΑΠΕ είναι για να μας κοροϊδεύουν τα λαμόγια και για να εισπράττουν χαρτζιλίκι.

Πηγή: archaeopteryxgr

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου