Περικλής Δανόπουλος: Ο κορονοϊός παράγει πολιτικά αποτελέσματα


Το μέλος της πρωτοβουλίας ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ, Περικλής Δανόπουλος συζητά με τον Δημήτρη Κολόκα στην εκπομπή του ΠΡΩΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΛΟΣ στο IONION FM την 27/03/2020, για το πώς πρέπει να δρα ένα κράτος σε περιπτώσεις πανδημίας, τι πρέπει να γίνεται με τράπεζες και κοινωφελείς οργανισμούς που έχουν ιδιωτικοποιηθεί, τι θα συμβεί την επόμενη μέρα, αλλά και ποια είναι τα χαρακτηριστικά εξάπλωσης της επιδημίας του κορονοϊού σε σχέση με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τα μέτρα αντιμετώπισης από κάθε κράτος που πλήττεται.

Ο κ. Δανόπουλος στηλίτευσε την απάνθρωπη στάση της γερμανικής Ευρωπαϊκής Ένωσης, λέγοντας πως αυτός ο ιός παράγει πολιτικά αποτελέσματα, ενώ για την επόμενη ημέρα μετά την επιδημία προέβλεψε ότι θα είναι δύσκολη για εργαζόμενους και επιχειρήσεις.

Για αυτό και επισήμανε ότι υπάρχει άμεση ανάγκη για την συσπείρωση των πατριωτικών δημοκρατικών δυνάμεων που βρίσκονται έξω από το υφιστάμενο πολιτικό σύστημα, προκειμένου να ανακτηθεί η εθνική ανεξαρτησία ως κρίσιμη προϋπόθεση για να υπάρξει ένα βιώσιμο μέλλον για τον λαό και την πατρίδα μας..

Ακούστε την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση




Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου