Μαυραγορίτες με κρατική κάλυψη ...


Του Περικλή Δανόπουλου

Την περίοδο της κατοχής στην Ελλάδα, έδρασαν κυριολεκτικά οι μαυραγορίτες , οι οποίοι έπιναν το αίμα του κόσμου θησαυρίζοντας με αισχροκέρδεια. Οι περισσότεροι κυνηγήθηκαν η και εκτελέστηκαν. Όσοι από αυτούς, γλύτωσαν από την μήνη των συμπατριωτών τους και με το πολύ γερό κομπόδεμα που είχαν εξασφαλίσει, δημιούργησαν σταδιακά περιουσίες.

Στις σημερινές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και που προσομοιάζουν αρκετά με τότε, οι μαυραγορίτες σε τίποτα δεν θυμίζουν τον γερολαδά των Ελληνικών ταινιών. Σήμερα η κερδοσκοπία και η αισχροκέρδεια που σχετίζονται με τον κορονοϊό , έχουν ουσιαστικά κρατική κάλυψη και ας λέει ο Άδωνις ότι θα παταχτούν.

Πως αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι οι χειρουργικές μάσκες μιας χρήσης που κόστιζαν προ πανδημίας 2-3 ευρώ το πακέτο των είκοσι τεμαχίων και στην συνέχεια εξαφανίστηκαν, εμφανίζονται και πάλι με....1,5 ευρώ η μια (!!!).

Πως να εξηγηθεί αλλιώς η στάση των ιδιωτικών νοσοκομείων που θησαυρίζουν μαζί με τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα..

Πως να εξηγηθεί η χορήγηση από τον κρατικό κορβανά, από τα λεφτά μας δηλαδή , 11 εκατομμυρίων στα κανάλια για το σποτάκι ''Μένουμε σπίτι''.... 5,5 εκατομμύρια η λέξη δηλαδή.

Και όλα αυτά την ίδια στιγμή που εξαγγέλλονται μειώσεις 50% στους μισθούς των ιδιωτικών υπαλλήλων. Τα πάντα για τις μεγάλες επιχειρήσεις από ένα κράτος μεσίτη και κομπραδόρο, σαν και την μεγαλοαστική τάξη που εκπροσωπεί

Θα έχουμε πολλά να κάνουμε μετά την καραντίνα, γι αυτό κουράγιο για να βγούμε ζωντανοί και ακέραιοι από όλη αυτή την δοκιμασία.

Δρόμος ανοιχτός

1 σχόλιο :

 1. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

  Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

  Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

  Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

  Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

  Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

  Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

  Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή