Προσομοίωση πανδημίας κορωνοιού τον Οκτώβρη του 2019!


Του Δημήτρη Μηλάκα

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 μεταξύ 8:45 π.μ. - 12:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Pierre στη Νέα Υόρκη πραγματοποιήθηκε μια προσομοίωση πανδημίας, σαν αυτήν ακριβώς που ζούμε. Σύμφωνα με το σενάριο της προσομοίωσης η μόνη ευκρινής διαφορά είναι ότι η πανδημία ξεκίνησε, όχι στην Κίνα αλλά στη Βραζιλία και εξαπλώθηκε αστραπιαία σ όλον τον κόσμο…

Σύμφωνα με τους οργανωτές (john Hopkins, world economy forum, Bill και Melinda Gates) της προσομοίωσης «τα τελευταία χρόνια, ο κόσμος έχει δει έναν αυξανόμενο αριθμό επιδημικών γεγονότων, που αντιστοιχούν σε περίπου 200 εκδηλώσεις ετησίως. Αυτά τα γεγονότα αυξάνονται και διαταράσσουν την υγεία, τις οικονομίες και την κοινωνία. Η διαχείριση αυτών των γεγονότων ήδη πλήττει την παγκόσμια ικανότητα, ακόμη και αν δεν υπάρχει πανδημική απειλή. Οι ειδικοί συμφωνούν ότι είναι μόνο θέμα χρόνου πριν κάποια από αυτές τις επιδημίες γίνει παγκόσμια - μια πανδημία με δυνητικά καταστροφικές συνέπειες. Μια σοβαρή πανδημία, η οποία γίνεται «Γεγονός 201», θα απαιτούσε αξιόπιστη συνεργασία μεταξύ διαφόρων βιομηχανιών, εθνικών κυβερνήσεων και βασικών διεθνών οργανισμών».

Η «προφητεία» των ευυπόληπτων φιλάνθρωπων και των ευαγών ιδρυμάτων τους άρχισε να εκπληρώνεται μερικές βδομάδες αργότερα ξεκινώντας από την Κίνα.

Καθώς η πρόγνωση της έναρξης της πανδημίας αποδείχτηκε ακριβής, καθώς και ο ρυθμός εξάπλωσής  της, μάλλον θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στην πρόβλεψη του σεναρίου για την κατάληξή της.

Το σενάριο της προσομοίωσης, λοιπόν,   τελειώνει «στο σημείο των 18 μηνών, με 65 εκατομμύρια θανάτους. Η πανδημία αρχίζει να επιβραδύνεται λόγω του μειούμενου αριθμού ευαίσθητων ανθρώπων. Η πανδημία θα συνεχιστεί με κάποιο ρυθμό έως ότου υπάρξει ένα αποτελεσματικό εμβόλιο ή έως ότου εκτεθεί το 80-90% του παγκόσμιου πληθυσμού. Από εκείνη τη στιγμή, είναι πιθανό να είναι μια ενδημική παιδική ασθένεια».

Καθ ότι οι διοργανωτές της προσομοίωσης αποδεικνύεται ότι ήταν  ψυλλιασμένοι για αυτό που τελικά ήρθε, έχουμε την εντύπωση ότι έχουν φροντίσει και για τον τρόπο με τον οποίο θα εκμεταλλευτούν την καταστροφή  που ήδη εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Κάποια πρώτα δείγματα αυτής της εκμετάλλευσης άλλωστε,  μας τα προσφέρει ήδη η ελληνική κυβέρνηση με τα δώρα στους κλινικάρχες απ τη μια και τις περικοπές στους εργαζόμενους…

Πηγή: ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Δρόμος ανοιχτός

1 σχόλιο :

 1. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

  Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

  Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

  Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

  Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

  Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

  Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

  Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή