Περί εθνομηδενισμού και αποδόμησης κάθε πατριωτικού συναισθήματος το ανάγνωσμα


Του Περικλή Δανόπουλου

Προσωπικά δεν είχα καμία αμφιβολία, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. 

Ο εθνομηδενισμός της σημερινής κυβέρνησης, αυτού του κράματος δεξιάς - κεντροδεξιάς και νεοφιλελευθερισμού, είναι σαφέστατα πιο επικίνδυνος για την απαλοιφή του Ελληνικού έθνους από το μέλλον και την ιστορία, από την προηγούμενη. Γιατί το προηγούμενοι κυβερνητικό έκτρωμα, κουβαλούσε βαρίδια και εδραζόταν στην ιδεοληψία του ''απάτριδου και πολυπολιτισμικού''.

Η σημερινή κυβέρνηση, προσπαθεί να χειριστεί το θέμα με άλλο τρόπο. Η κατάργηση του έθνους και της πατρίδας, είναι γι αυτήν ''just business'', αφού μαζί με τα έθνη κράτη, καταρρέουν και οι όποιες εστίες αντίστασης στην παγκοσμιοποιητική ολοκλήρωση. Δεν πρόκειται για εμμονικές θεωρίες, αλλά για καθαρές σκοπιμότητες. Η επιτροπή για το '21, οι διάφορες δηλώσεις του Πρωθυπουργού, αυτό μαρτυρούν.

Αλλά η σύμβουλος επικοινωνίας της ΝΔ, Βίβιαν Ευθυμιοπούλου, ξεπέρασε κάθε όριο, δηλώνοντας όχι μόνο ότι μισεί πατρίδες και έθνη αλλά και ότι ... σιχαίνεται αυτή την χώρα και αυτό τον άχρηστο λαό ... Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αυτά τα σκύβαλα, ήρθαν στην εξουσία για να φέρουν την κάθαρση από την αντεθνική επέλαση του ΣΥΡΙΖΑ. Πρωταγωνίστησαν στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία, έσκιζαν τα ιμάτια τους πλειοδοτώντας σε πατριωτισμό. Και τώρα βλέπουμε με μεγάλη διαύγεια τις πραγματικές προθέσεις τους.

Από εδώ και πέρα, είναι ζήτημα Εθνικής επιβίωσης για όσους το καταλαβαίνουν, να αντιδράσουν σε αυτά τα σκοτεινά σχέδια.

Και θα πρέπει πλέον, όσοι ανήκουν στον λεγόμενο ''πατριωτικό-δημοκρατικό'' χώρο, να τελειώσουν με τις παιδικές ασθένειες και να συνειδοτοποιήσουν , ότι άλλο πατριώτης και άλλο πατριδοπώλης!


Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου