Απλά δεν γίνεται ...


Του Περικλή Δανόπουλου

Από την διαφήμιση του ΑΒ, με τον πατέρα που έχει αγκαλιά το κοριτσάκι του, φορώντας στέκα κοριτσίστικη στα μαλλιά του, μέχρι την διαφήμιση της Ευρωπαϊκής Πίστης, με τον πατέρα να χορεύει μαζί με την κόρη του μπαλέτο, με ανάλογη αμφίεση, χαράσσεται το μονοπάτι της χυδαία κατευθυνόμενης αλλοτρίωσης . Εκεί που προβάλλεται ξεκάθαρα και χωρίς καμία αναστολή, το νέο γονεϊκό πρότυπο του πατέρα, αυτό που πλησιάζει τόσο πολύ στην gay ολοκλήρωση.

Μοιάζει σχεδόν σαν ένας ιστός αράχνης , που υφαίνεται αριστοτεχνικά, για να παγιδευτούν μέσα οι νέες γενιές, και κυρίως τα μικρά και τόσο ευάλωτα παιδιά. Σκορπίζεται στους πέντε ανέμους το πατρικό πρότυπο. Το πρότυπο της γυναίκας που κυοφορεί αποθεώνοντας το θαύμα της αναπαραγωγής, η λεχώνα, η τροφός, θα αντικατασταθεί σύντομα από την εικόνα ενός γενειοφόρου με φούστα.

Αυτή είναι λοιπόν η εξελικτική πορεία του ανθρώπινου γένους; Γιατί εδώ δεν μιλάμε απλά για σεξουαλικό προσανατολισμό, αλλά για βίαιη επιβολή ενός συγκεκριμένου, επάνω στους φυσικούς νόμους.

Όμως τώρα, με όλα αυτά που προβάλλονται , φτάνουμε στο ανώτατο επίπεδο αμοραλισμού, φτάνουμε στην ύβρη. Μόνο που την ύβρη, την ακολουθεί η νέμεσις και η τίσις.

Και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα είναι ο Δίας που θα επιβάλει θεϊκή τιμωρία. Είναι η ίδια η φύση, που θα καταστρέψει τους ''υβριστές'', αφού η φυσική αυτορύθμιση ισοδυναμεί με χιλιάδες κεραυνούς του Ολύμπιου πατέρα των θεών.

Η δικαιωματική φούσκα, σύντομα θα σκάσει και ευτυχώς για τους εμπνευστές της, που η κοινωνία πλέον, έχει λύπηση και δεν θα εκδικηθεί όλους όσους παίξαν παιχνίδια άνομα και εκτός κάθε έννοιας ηθικής.

Κάθε δράση δημιουργεί αντίδραση, ή όπως λέγαν οι παλιοί, μην τεντώνεις το σκοινί γιατί θα σπάσει. Και ακόμα καλύτερα ''όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες''

Στον αγώνα να ξεφύγεις από το περιθώριο, υπάρχει το ταβάνι του να είσαι ισότιμος, ελεύθερος να μπορείς να ζήσεις όπως θες. Το να θες να φτάσεις στην κορυφή, γκρεμίζοντας ότι υπάρχει, είναι απλά κορύφωση μιας διαστροφικής σκέψης....

Ε δεν γίνεται...απλά δεν γίνεται


Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου