Ο Μήτσος, ο Σόρος και τα ακίνητα της SolidarityNow…


Της Τζούλιας Λιακοπούλου

Σε προσοδοφόρα επιχείρηση μετέτρεψε την… αλληλεγγύη προς τους πρόσφυγες και μετανάστες ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης

Παρά την προσπάθεια, που από την πρώτη στιγμή κατέβαλε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, για να θολώσει τα νερά, καταφεύγοντας σε μισές αλήθειες και υποκριτικούς ισχυρισμούς περί στοχοποίησής του, προκειμένου να αποφύγει τον δημόσιο έλεγχο για το (ανύπαρκτο) «ηθικό πλεονέκτημα των αριστερών»… επενδυτών, τα στοιχεία που φέρνει στο φως η δημοσιογραφική έρευνα αφήνουν έκθετο τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης που προτίμησε την… αιδήμονα σιγή.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης, στην «Παπαδημούπολη» του, όπως χαρακτηριστικά την αναφέρουν τα ΜΜΕ, έχει στην κατοχή του 38 διαμερίσματα στην Αθήνα, εκ των οποίων τα 15 τα ενοικιάζει σε ΜΚΟ και πρόσφυγες σε Κυψέλη, Πατήσια και Άγιο Παντελεήμονα, με κέρδος περί τις 6.000 ευρώ το μήνα.
Το 2018 αγόρασε οκτώ (8) διαμερίσματα και το 2019 άλλα έξη (6)!!! Τα περισσότερα από τα διαμερίσματα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τα έχει νοικιάσει η ΜΚΟ Solidarity Now, πίσω από την οποία βρίσκεται ο γνωστός πολυπράγμων Αμερικανός επιχειρηματίας Τζορτζ Σόρος!!!

Χαρακτηριστικά, σε άρθρο του “ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ” αναφέρονται τα εξής: «Aκάθεκτος ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ∆ηµήτρης Παπαδηµούλης, ενισχύει τη συλλογή των ακινήτων, αγοράζοντας μαζικά διαµερίσµατα σε υποβαθµισµένες συνοικίες της Αθήνας, που τα εκµεταλλεύεται µε προσοδοφόρες µισθώσεις, τις οποίες συνάπτει, είτε µε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, είτε απευθείας µε µετανάστες και πρόσφυγες.

Ο 65χρονος πολύπειρος πολιτικός, … τη διετία 2018-2019 απέκτησε σε πολύ καλές τιµές 16 νέα ακίνητα, φτάνοντας σε 38 τον συνολικό αριθµό των ακινήτων που ανήκουν στον ίδιο και σε µέλη της οικογένειάς του. Εκείνο, ωστόσο, που περισσότερο από όλα τα άλλα εντυπωσιάζει στις επενδύσεις του κ. Παπαδηµούλη σε ακίνητα, είναι η ευκολία µε την οποία βρήκε άµεσα ενοικιαστές για τα 15 διαµερίσµατα που διαθέτει στην Κυψέλη, στα Πατήσια και στον Άγιο Παντελεήµονα, πετυχαίνοντας γενναιόδωρες για την περιοχή συµβάσεις µε γνωστές ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στο Μεταναστευτικό, αλλά και µεµονωµένους µετανάστες από διάφορες χώρες της υφηλίου, όπως η Τουρκία, η Γκάµπια και η Μπουργκίνα Φάσο.

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, ο οποίος µάχεται επίµονα για να ανοίξουν τα σύνορα για τους µετανάστες, αποκοµίζει ποσό µεγαλύτερο από 6.000 ευρώ το µήνα από τις µισθώσεις των ακινήτων προς τη συγκεκριµένη κατηγορία. Έτσι, αν και πρόσφατα, είχε δηλώσει ότι τάχα θέλησε να κάνει πράξη την προτροπή των αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ που λένε «πάρτε τους µετανάστες στα σπίτια σας», φαίνεται ότι βγαίνει διπλά κερδισµένος από τον… (καλοπληρωµένο) αριστερό αλτρουϊσµό που επιδεικνύει, καθώς: Πρώτον, απέκτησε τα διαµερίσµατα σε τιµές κάτω και από τις αντικειµενικές αξίες που ισχύουν στις υποβαθµισµένες περιοχές της Κυψέλης, των Πατησίων και του Αγίου Παντελεήµονα, όπου δραστηριοποιήθηκε «επενδυτικά».

Aπό τα στοιχεία που συγκέντρωσε το “ΘΕΜΑ”, προκύπτει ότι η «Παπαδηµούπολη» που έστησε τα δύο προηγούµενα χρόνια ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κυψέλη και στα Πατήσια, µε το πρόσχηµα της φιλοξενίας προσφύγων και µεταναστών, απαρτίζεται από τα ακόλουθα 15 διαµερίσµατα:

1.     ∆ιαµέρισµα µε εµβαδόν 101,37 τ.µ. στον 1ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Μηθύµνης 75, το οποίο αποκτήθηκε το 2019 και έχει νοικιαστεί στη ΜΚΟ Praksis – Πρόγραµµα Ανάπτυξης, Κοινωνικής Στήριξης και Ιατρικής Συνεργασίας µε µηνιαίο µίσθωµα 470 ευρώ.
2.     ∆ιαµέρισµα µε εµβαδόν 55 τ.µ. στον 5ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού ∆εριγνύ 64-66, το οποίο αποκτήθηκε το 2019 και έχει νοικιαστεί στη ΜΚΟ Solidarity Now µε µηνιαίο µίσθωµα 400 ευρώ.
3.     ∆ιαµέρισµα µε εµβαδόν 52 τ.µ. στον 5ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Πατησίων 228, το οποίο αποκτήθηκε το 2019 και έχει νοικιαστεί στη ΜΚΟ Praksis – Πρόγραµµα Ανάπτυξης, Κοινωνικής Στήριξης και Ιατρικής Συνεργασίας µε µηνιαίο µίσθωµα 470 ευρώ.
4.     ∆ιαµέρισµα µε εµβαδόν 99 τ.µ. στον 2ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Φυλής 168-172, το οποίο αποκτήθηκε το 2019 και έχει νοικιαστεί από 1/12/2019 σε τρεις υπηκόους Γκάµπιας, καθώς και από 1/2/2020 σε µισθωτή από την Τουρκία ονόµατι Γκουντούζ Γιαβούζ Ερντογάν Νεφιλέ. Και στις δύο µισθώσεις το τίµηµα εµφανίζεται να έχει οριστεί στο ποσό των 550 ευρώ τον µήνα, χωρίς να διευκρινίζεται αν το πληρώνουν εξ ηµισείας.
5.     Στον 5ο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας, επί της οδού Φυλής 168-172, διαµέρισµα µε εµβαδόν 48 τ.µ., το οποίο αποκτήθηκε το 2019, έχει νοικιαστεί από 1/12/2019 σε τρεις µετανάστες από την Μπουργκίνα Φάσο που καταβάλλουν µηνιαίο µίσθωµα 250 ευρώ.
6.     ∆ιαµέρισµα µε εµβαδόν 57,99 τ.µ. στον 2ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Κιθαιρώνος 36-38, το οποίο αποκτήθηκε το 2019 και έχει νοικιαστεί στη ΜΚΟ Solidarity Now µε µηνιαίο µίσθωµα 400 ευρώ.
7.     ∆ιαµέρισµα µε εµβαδόν 96 τ.µ. στον 2ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Αριστοτέλους 160Β, το οποίο αποκτήθηκε το 2018 και έχει νοικιαστεί σε ιδιώτες µε µηνιαίο µίσθωµα 450 ευρώ.
8.     Στον 6ο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας, επί της οδού Αριστοτέλους 160Β, διαµέρισµα µε εµβαδόν 92 τ.µ., το οποίο αποκτήθηκε το 2018 και έχει νοικιαστεί σε ιδιώτες µε µηνιαίο µίσθωµα 480 ευρώ. Ο κ. Παπαδηµούλης διατήρησε την επικαρπία και παραχώρησε την ψιλή κυριότητα στη θυγατέρα του Νεφέλη-Μαρία.
9.     ∆ιαµέρισµα µε εµβαδόν 70,80 τ.µ. στον 4ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Πατησίων 153, το οποίο αποκτήθηκε το 2018 και έχει νοικιαστεί σε ιδιώτες µε µηνιαίο µίσθωµα 400 ευρώ. Ο κ. Παπαδηµούλης έχει παραχωρήσει την ψιλή κυριότητα στον γιο του Φαίδωνα, αλλά ο ίδιος διατήρησε την επικαρπία.
10.                        Στον ίδιο όροφο της πολυκατοικίας επί της οδού Πατησίων 153 αποκτήθηκε επίσης το 2018 ένα ακόµη διαµέρισµα, µε εµβαδόν 106,80 τ.µ., από τον κ. Παπαδηµούλη, ο οποίος το µεταβίβασε άµεσα στον γιο του και είναι τώρα ενοικιασµένο σε ιδιώτες.
11.                        ∆ιαµέρισµα µε εµβαδόν 67 τ.µ. στον 3ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Κιθαιρώνος 36-38, το οποίο αποκτήθηκε το 2018 και έχει νοικιαστεί στη ΜΚΟ Solidarity Now µε µηνιαίο µίσθωµα 380 ευρώ.
12.                        ∆ιαµέρισµα µε εµβαδόν 70 τ.µ. στον 1ο όροφο πολυκατοικίας επί της Πλατείας Αγίου Νικολάου 3, το οποίο αποκτήθηκε το 2018 και έχει νοικιαστεί στη ΜΚΟ Solidarity Now µε µηνιαίο µίσθωµα 400 ευρώ.
13.                        ∆ιαµέρισµα µε εµβαδόν 67 τ.µ. στον 1ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Αντιοχείας 16, το οποίο αποκτήθηκε το 2018 και έχει νοικιαστεί στη ΜΚΟ Solidarity Now µε µηνιαίο µίσθωµα 380 ευρώ. Ο κ. Παπαδηµούλης έχει την επικαρπία και ο γιος του την ψιλή κυριότητα.
14.                        Ένα ακόµη διαµέρισµα µε το ίδιο εµβαδόν, 67 τ.µ., στον 3ο όροφο της πολυκατοικίας, επί της οδού Αντιοχείας 16, το οποίο αποκτήθηκε το 2018, έχει νοικιαστεί στη ΜΚΟ Solidarity Now µε µηνιαίο µίσθωµα 380 ευρώ. Ο κ. Παπαδηµούλης διατήρησε την επικαρπία και παραχώρησε την ψιλή κυριότητα στην κόρη του.
1         15.                    ∆ιαµέρισµα ισόγειο µε εµβαδόν 44,20 σε πολυκατοικία επί της              οδού Σικίνου 68, το οποίο αποκτήθηκε από τη σύζυγο του κ. Παπαδηµούλη το 1995 και έχει νοικιαστεί από 1/4/2018 στη ΜΚΟ Solidarity Now µε µηνιαίο µίσθωµα 300 ευρώ.

Αν παραφράσουμε – ποιητική αδεία – το τραγούδι της μεγάλης Μαρινέλλας: «Τα λόγια είναι περιττά…» , τα σχόλια είναι πλέον περιττά!!! Και πονάει… πολύ αυτά να γίνονται από δημόσια πρόσωπα τα οποία καπηλεύτηκαν τις αρχές του Κομμουνισμού…!!!

Πηγή: Μέτωπο του ΟΧΙ


Δρόμος ανοιχτός

2 σχόλια :

 1. ΧΑΙΡΕΤΕ; Χρειάζεσαι δάνειο?
  Παρέχουμε όλους τους τύπους δανείων: Προσωπικό δάνειο, Επιχειρηματικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτων, δάνειο ενοποίησης χρέους, δάνειο για την εξόφληση των λογαριασμών σας και πολλά άλλα.

  Χρειάζεστε δάνειο για τη χρηματοδότηση του έργου σας;
  Μπορούμε να σας υποστηρίξουμε με δάνειο για την εκτέλεση των έργων σας, όπως: την κατασκευή σπιτιών, γραφείων, αγροκτημάτων, καθώς και τη χρηματοδότηση των ταξιδιωτικών σας έργων, της εταιρείας σας ή ενός έργου για το οποίο χρειάζεστε εξωτερική χρηματοδότηση.

  Χρειάζεστε ένα επενδυτικό ταμείο;
  Μπορούμε να επενδύσουμε στα μεγάλα έργα σας. Αυτό προορίζεται για εταιρείες που αναζητούν επενδυτές να χρηματοδοτήσουν τα ερευνητικά τους έργα, έργα ακινήτων, εξαγορές και άλλες επιχειρηματικές ανάγκες.

  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΩΡΑ !!!
  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της διεύθυνσης email: novaglobalfinances@gmail.com

  Τι προσφέρουμε;
  Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου. Προσφέρουμε τόσο εξασφαλισμένα όσο και μη εξασφαλισμένα δάνεια, και επίσης μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια με πολύ λογικό επιτόκιο. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

  Μπορούμε να βοηθήσουμε!
  Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES είναι η θυγατρική ενός από τους ισχυρότερους χρηματοοικονομικούς ομίλους στην Ευρώπη και παγκοσμίως με μεγάλο κεφάλαιο. Επιδιώκουμε μια στρατηγική παρουσίας όπου βρίσκεται η ανάπτυξη, συνδέοντας τους πελάτες με τις ευκαιρίες που δημιουργεί, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, τις οικονομίες που ευδοκιμούν και τα άτομα να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους. Έχουμε διαπραγματευτεί εδώ και πολλά χρόνια και έχουμε δώσει αμέτρητα δάνεια στην εποχή μας .

  Στείλτε αίτημα δανείου τώρα !!!
  Όνομα: Camilla Karlsen (αξιωματικός του κέντρου δανείων)
  Επικοινωνία: novaglobalfinances@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΧΑΙΡΕΤΕ; Χρειάζεσαι δάνειο?
  Παρέχουμε όλους τους τύπους δανείων: Προσωπικό δάνειο, Επιχειρηματικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτων, δάνειο ενοποίησης χρέους, δάνειο για την εξόφληση των λογαριασμών σας και πολλά άλλα.

  Χρειάζεστε δάνειο για τη χρηματοδότηση του έργου σας;
  Μπορούμε να σας υποστηρίξουμε με δάνειο για την εκτέλεση των έργων σας, όπως: την κατασκευή σπιτιών, γραφείων, αγροκτημάτων, καθώς και τη χρηματοδότηση των ταξιδιωτικών σας έργων, της εταιρείας σας ή ενός έργου για το οποίο χρειάζεστε εξωτερική χρηματοδότηση.

  Χρειάζεστε ένα επενδυτικό ταμείο;
  Μπορούμε να επενδύσουμε στα μεγάλα έργα σας. Αυτό προορίζεται για εταιρείες που αναζητούν επενδυτές να χρηματοδοτήσουν τα ερευνητικά τους έργα, έργα ακινήτων, εξαγορές και άλλες επιχειρηματικές ανάγκες.

  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΩΡΑ !!!
  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της διεύθυνσης email: novaglobalfinances@gmail.com

  Τι προσφέρουμε;
  Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου. Προσφέρουμε τόσο εξασφαλισμένα όσο και μη εξασφαλισμένα δάνεια, και επίσης μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια με πολύ λογικό επιτόκιο. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

  Μπορούμε να βοηθήσουμε!
  Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES είναι η θυγατρική ενός από τους ισχυρότερους χρηματοοικονομικούς ομίλους στην Ευρώπη και παγκοσμίως με μεγάλο κεφάλαιο. Επιδιώκουμε μια στρατηγική παρουσίας όπου βρίσκεται η ανάπτυξη, συνδέοντας τους πελάτες με τις ευκαιρίες που δημιουργεί, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, τις οικονομίες που ευδοκιμούν και τα άτομα να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους. Έχουμε διαπραγματευτεί εδώ και πολλά χρόνια και έχουμε δώσει αμέτρητα δάνεια στην εποχή μας .

  Στείλτε αίτημα δανείου τώρα !!!
  Όνομα: Camilla Karlsen (αξιωματικός του κέντρου δανείων)
  Επικοινωνία: novaglobalfinances@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή