''Περίπατοι'' και φιγούρα στην καμπούρα του λαού ...


Του Περικλή Δανόπουλου

Υπάρχουν παιδιά, που από την στιγμή της γέννησης τους, έχουν λυμένο κάθε πρόβλημα. Γόνοι μεγαλοαστικών οικογενειών, πολιτικοί επίγονοι. Τα παιδιά αυτά μεγαλωμένα μέσα στην χλιδή, βγαίνουν κατά κανόνα κακομαθημένα.

Αυτό ουδόλως θα απασχολούσε οποιονδήποτε, αν αυτά τα κακομαθημένα παιδιά, δεν προορίζονταν για να ηγηθούν. Ανεξαρτήτως ικανοτήτων .

Ο θείος απολαμβάνει στο ειδυλλιακό δειλινό της Σαντορίνης, το ''γλείψιμο'' ξένων δημοσιογράφων, που το μόνο που δεν τον ρώτησαν είναι τι θα κάνει ο λαός στο μεγάλο οικονομικό τσουνάμι της κρίσης και οι ερωτήσεις έμοιαζαν να του λένε....''πως αντέχετε κε Πρωθυπουργέ να είστε τόσο τέλειος''. Αυτό το κακομαθημένο παιδί, πήρε μια χώρα για να παίζει. Ασφαλώς με ενεργητική ή παθητική ευθύνη ολόκληρου του λαού.

Η Αθήνα είναι μια κυκλοφοριακά χαοτική πόλη, χωρίς εναλλακτικές διαδρομές για όσους κινούνται εντός της. Μια πόλη κάποιων εκατομμυρίων, που ακόμα επεκτείνεται, ενώ έχει σχεδιαστεί για πολύ μικρότερο αριθμό κατοίκων και μετακινουμένων.

Αυτή η πόλη δόθηκε στον ανιψιό για να παίζει. Και αυτός αποφάσισε να βάλει φαρδιά πλατιά την δική του στάμπα, ως ακόρεστα φιλόδοξος που είναι. Αποφάσισε να κάνει την ζωή των κατοίκων του κέντρου,αυτών που έχουν μαγαζιά, επιχειρήσεις, γραφεία, αυτών που υποχρεωτικά διασχίζουν την Πανεπιστημίου, αφόρητη. Για να βρει την δική του πολιτική αποθέωση και να συζητιέται ''στα εξωτερικά'', κάνει κόλαση μια περιοχή ήδη επιβαρυμένη. Ο ''μεγάλος περίπατος'' εξελίσσεται πολύ χειρότερα από την ''Μεγάλη χίμαιρα'' του Καραγάτση.

Είναι απορίας άξιον, με τι κριτήρια επιλέγει κάποιος πολιτικά κ.......δα , που αποφασίζουν ερήμην του συνόλου και φέρονται λες και θεωρούν όλη την χώρα τσιφλίκι τους.

Σαφέστατα, η Ελληνική κοινωνία πρέπει να ωριμάσει πολύ γρήγορα, άμεσα, σταματώντας να παριστάνει την φιλόστοργη μάνα που κακομαθαίνει τα πολιτικά της τέκνα και να αλλάξει τάχιστα μέθοδο. Τα χαστούκια (πολιτικά πάντα), είναι απαραίτητα για να προστατεύεται ο λαός από επίδοξους δικτατορίσκους που νομίζουν ότι έχουν το ακαταλόγιστο.

Και επι τέλους , δεν γίνεται στην καμπούρα του λαού να κάνουν φιγούρα. Ως εδώ...

Δρόμος ανοιχτός

1 σχόλιο :

 1. ΧΑΙΡΕΤΕ; Χρειάζεσαι δάνειο?
  Παρέχουμε όλους τους τύπους δανείων: Προσωπικό δάνειο, Επιχειρηματικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτων, δάνειο ενοποίησης χρέους, δάνειο για την εξόφληση των λογαριασμών σας και πολλά άλλα.

  Χρειάζεστε δάνειο για τη χρηματοδότηση του έργου σας;
  Μπορούμε να σας υποστηρίξουμε με δάνειο για την εκτέλεση των έργων σας, όπως: την κατασκευή σπιτιών, γραφείων, αγροκτημάτων, καθώς και τη χρηματοδότηση των ταξιδιωτικών σας έργων, της εταιρείας σας ή ενός έργου για το οποίο χρειάζεστε εξωτερική χρηματοδότηση.

  Χρειάζεστε ένα επενδυτικό ταμείο;
  Μπορούμε να επενδύσουμε στα μεγάλα έργα σας. Αυτό προορίζεται για εταιρείες που αναζητούν επενδυτές να χρηματοδοτήσουν τα ερευνητικά τους έργα, έργα ακινήτων, εξαγορές και άλλες επιχειρηματικές ανάγκες.

  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΩΡΑ !!!
  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της διεύθυνσης email: novaglobalfinances@gmail.com

  Τι προσφέρουμε;
  Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου. Προσφέρουμε τόσο εξασφαλισμένα όσο και μη εξασφαλισμένα δάνεια, και επίσης μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια με πολύ λογικό επιτόκιο. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

  Μπορούμε να βοηθήσουμε!
  Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES είναι η θυγατρική ενός από τους ισχυρότερους χρηματοοικονομικούς ομίλους στην Ευρώπη και παγκοσμίως με μεγάλο κεφάλαιο. Επιδιώκουμε μια στρατηγική παρουσίας όπου βρίσκεται η ανάπτυξη, συνδέοντας τους πελάτες με τις ευκαιρίες που δημιουργεί, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, τις οικονομίες που ευδοκιμούν και τα άτομα να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους. Έχουμε διαπραγματευτεί εδώ και πολλά χρόνια και έχουμε δώσει αμέτρητα δάνεια στην εποχή μας .

  Στείλτε αίτημα δανείου τώρα !!!
  Όνομα: Camilla Karlsen (αξιωματικός του κέντρου δανείων)
  Επικοινωνία: novaglobalfinances@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή