Σε τι διαφέρει η ''Ευρωπαϊκή Ένωση''... από τη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ;

 

Όταν σε ένα Έθνος, μία Πατρίδα υψώνονται κι ανεμίζουν δύο σημαίες,
μία από αυτές τις δύο... είναι προορισμένη να εξαφανιστεί!

Του Νίκου Κλειτσίκα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ... ο ελληνικός λαός δεν ξεχνάει!
Ας μην αφήσουμε ποτέ να σβηστούν από τη μνήμη
οι ηρωικοί σταθμοί της Ιστορίας μας
«Χαφέζ Αλ Άσαντ: Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος,
σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!

Το "Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης" συνεδρίασε με βιντεοδιάσκεψη, χθες 15 Γενάρη 2021 κι αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ (υπερψήφισε κι η Ελλάδα) να προστεθεί στις κυρώσεις εναντίον της Συρίας, της νόμιμης και δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησής της (πλήρως αναγνωρισμένη από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών - ΟΗΕ), η απαγόρευση εισόδου σε χώρες της "Ευρωπαϊκής Ένωσης" του νέου υπουργού των Εξωτερικών της Συρίας Faisal Mekdad, ο οποίος ορκίστηκε υπουργός στη θέση του Ουαλίντ Μουάλεμ, που πέθανε πρόσφατα [Βλέπε, σε: Έφυγε ο βασιλιάς της Συριακής διπλωματίας... Καλό ταξίδι σύντροφε Ουαλίντ].


Ο Faisal Mekdad, ήταν αναπληρωτής υπουργός των Εξωτερικών επί υπουργίας Ουαλίντ Μουάλεμ και μεταξύ άλλων είχε υπηρετήσει ως πρεσβευτής Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Συρίας στον ΟΗΕ.
Η "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια" μας ενημέρωσε μεταξύ άλλων: «Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης στη Συρία και σε σχέση με τον πρόσφατο διορισμό του Faisal Mikdad, θα πρέπει να προστεθεί στη λίστα με τα πρόσωπα και τις νομικές οντότητες εναντίον των οποίων η Ευρωπαϊκή Ένωση επιβάλει μονομερή περιοριστικά μέτρα».

Ένα δολοφονικό εμπάργκο, μονομερές από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ΗΠΑ, παρά κι ενάντια στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών - ΟΗΕ!

Κατανοητό πως τα "πολιτισμένα" ανθρωπόμορφα κτήνη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα φερέφωνα της γερμανικής νεοναζιστικής γερμανικής Ευρώπης, χωρίς καμία εξαίρεση και συμπεριλαμβανομένης κι αυτής της ελληνόφωνης κυβέρνησης, θα επιθυμούσαν να διορίσουν οι ίδιοι υπουργό των Εξωτερικών στη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη θέση του λαοπρόβλητου και δημοκρατικά εκλεγμένου προέδρου Άσαντ.


Κατανοητό πως στα "πολιτισμένα" ανθρωπόμορφα κτήνη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν είναι αρεστός ένας υπουργός της Συρίας από εκείνη τη γενιά της Μεγάλης Σοβιετικής Σχολής Διπλωματίας και προσωπικός φίλος του Σεργκέι Λαβρόφ.

Την ίδια ημέρα ο ελληνόφωνος υπουργός των Εξωτερικών Δένδιας, ενημερώνει από την επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ, πως έδωσε συνέντευξη στην Πορτογαλική εφημερίδα DIÁRIO DE NOTÍCIAS, με τίτλο: «Νίκος Δένδιας: Για την Ελλάδα, μια Τουρκία που θα προσεγγίσει την Ευρώπη είναι καλοδεχούμενη».

Η απόλυτη "εθνική ομοψυχία" στην αποικία Ελλάδα!
Αβραμόπουλος, Βενιζέλος, Κοτζιά, Κατρούγκαλος, και Mr Nikolaos-Georgios DENDIAS, στον κατάλογο εγκληματιών πολέμου!

"Εγκλήματα πολέμου", μιας και για το περιβόητο "Διεθνές Δίκαιο" δεν είναι σεβαστές αποφάσεις κυρώσεων, όταν δεν υπάρχει ένοπλη σύγκρουση.
Η πρώτη προσθήκη (πρωτόκολλο) του 1977, στις Συμβάσεις της Γενεύης (1949), απαγορεύει σε περίοδο πολέμου, κάθε απόφαση που έχει ως συνέπεια ελλείψεις αναγκαίων αγαθών σε πολίτες.

Το άρθρο 33, της 4ης Συνθήκης της Γενεύης, απαγορεύει "συλλογικές τιμωρίες"...
Ο ΟΗΕ δεν έχει λάβει ΠΟΤΕ απόφαση κυρώσεων εναντίον της Συρίας κι αναγνωρίζει τη νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση του προέδρου Άσαντ...

Ο υπόνομος της Ε.Ε. μόνο ναυτία μπορεί να προκαλεί. Ο πανικός της ήττας των νεοαποικοκρατών στην Ελεύθερη κι Αδούλωτη Συρία, μόνο γελοίες αποφάσεις μπορεί να παράξει.

Πηγή: press-gr.com

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου