Στέφανος Μάνος: Οπαδός των ιδιωτικοποιήσεων αλλά... λάβρος με την ιδιωτική εταιρεία ύδρευσης Εκάλης

 

Έξαλλος εμφανίστηκε για δεύτερη ημέρα ο Στέφανος Μάνος πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΝΔ καθώς με συνέντευξή του στο kathimerini.gr καταγγέλλει ότι είναι χωρίς ρεύμα στο σπίτι του στην Εκάλη για… 50 ώρες.

Είχε προηγηθεί χθεσινό μήνυμά του στο twitter όπου μιλούσε για 36 ώρες χωρίς ηλεκτρικό.

O πρώην υπουργός κάνει λόγο για χάος στον ΔΕΔΔΗΕ και στη συνεργασία του με τους δήμους, επισημαίνοντας ότι το πρόβλημα δεν θα λύσει ως δια μαγείας η ιδιωτικοποίηση.

«Έχω τηλεφωνήσει ο ίδιος στον ΔΕΔΔΗΕ από προχτές και δεν έχουν την παραμικρή προοπτική αποκατάστασης ακόμη. Δεν έχουν περάσει καν από εδώ. Είναι αλλού!», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μάνος.

Ο πρώην υπουργός θεωρεί ότι η ιδιωτικοποίηση του ΔΕΔΔΗΕ δεν αποτελεί από μόνη της λύση για τη σωστή λειτουργία του: «Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι αρκεί αυτό», τόνισε, εκτιμώντας ότι «εκείνο που χρειάζεται είναι να υπάρχουν πολύ αυστηροί κανόνες λειτουργίας που θα τηρούνται ευλαβικά. Η τήρησή τους πρέπει να είναι δέκα φορές αυστηρότερη για μια εταιρία που συνιστά μονοπώλιο, όπως στην περίπτωση του ΔΕΔΔΗΕ», υπογράμμισε.

Ωστόσο ο Στέφανος Μάνος εμφανίζεται οργισμένος και με την ιδιωτική εταιρεία που υδροδοτεί την Εκάλη χλευάζοντας μάλιστα την απάντηση των υπευθύνων της ότι… χάλασε η γεννήτρια που είχαν.

«Ιδιωτική είναι και εδώ στην Εκάλη η εταιρία ύδρευσης, η Εκάλη ΑΕ. Εδώ και 24 ώρες δεν έχουμε νερό και όταν τηλεφώνησα το απέδωσαν στη διακοπή του ρεύματος. Ρώτησα εάν έχουν γεννήτρια και μου απάντησα ότι… χάλασε», είπε στο kathimerini.gr ο κ. Μάνος: «Συνεπώς δεν έχει τόσο σημασία η ιδιωτικοποίηση, όσο οι κανόνες λειτουργίας.»

Πηγή : ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου