''Να φύγουν τώρα!''

 

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Είναι παράνομοι!
Είναι καταχραστές της εξουσίας!
Είναι καταστροφείς της Ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας!
Είναι ακραίοι ρατσιστές!
Είναι παράφρονες και δειλοί!

Έχουν καταπατήσει τα δύο σημαντικότερα άρθρα του Συντάγματος, που το ένα (άρθρο 4) προβλέπει την ισότητα των πολιτών και το δεύτερο (άρθρο 5), την ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας του ατόμου, συμμετέχοντας, στην κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου.

Έχουν καταπατήσει τον νόμο 4285/2014, κατά του ρατσισμού, που προβλέπει την ελεύθερη πρόσβαση πολιτών κάθε θρησκείας, εθνικότητας, διαφορετικότητας και κατάστασης υγείας, σε μαζικούς χώρους εστίασης και εκδηλώσεων.

Έχουν κουρελιάσει όσα οι ίδιοι ψήφισαν, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για τους εμβολιασμούς.
Έχουν ξεχαρβαλώσει όλη την εργατική νομοθεσία.
Δεν μπορεί να σου απαγορεύουν την μετακίνηση σου με οποιονδήποτε περιορισμό, σε νησιά και στεριές!(άρθρο 5)

Δεν γίνεται να σε διαχωρίζουν σε εμβολιασμένο και ανεμβολίαστο. (άρθρο 4)

Δεν γίνεται να απαγορεύουν την πρόσβαση σε οποιοδήποτε κατάστημα, μπαρ, εστιατόριο, καφέ, θέατρο, σινεμά, συναυλία, γήπεδο, οπουδήποτε γενικά και με οποιοδήποτε πρόσχημα.(Νόμος κατά του ρατσισμού). Επιπλέον, να μεταθέτουν την δική τους ευθύνη αυτών των αποφάσεων, στους καταστηματάρχες με την απειλή προστίμων. Είναι οι ίδιοι οι καταστηματάρχες, που θα υποστούν μηνύσεις και αποζημιώσεις, για όσους έχουν αρνηθεί να εξυπηρετήσουν.

Δεν μπορεί να βάζουν σε υποχρεωτική αργία εργαζόμενους, χωρίς καταβολή μισθού, για ν΄αποφύγουν ακόμα και αποζημιώσεις απόλυσης, επειδή κάποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί! Αυτό είναι καταδίκη σε στέρηση και πείνα και προοιωνίζεται ένα ζοφερό μέλλον, για όλους μας!

Έχουμε μπλέξει με ψυχοπαθείς δικτατορίσκους, που πανικόβλητοι τσεκάρουν τις αντοχές μας, στον βούρδουλα!

Εργατικές, δικηγορικές, ιατρικές Ενώσεις πρέπει να σπάσουν την σιωπή τους και να καταδικάσουν κάθε Συνταγματική εκτροπή!

Όσο για τα κόμματα, απέδειξαν, σε όλο το διάστημα της "πανδημίας" ότι το Σύνταγμα δεν είναι κάτι που πρέπει να επικοινωνήσουν, στους πολίτες. Ας τα βγάλουν πέρα μόνοι τους!
Ε, λοιπόν, αυτό θα κάνουμε!

Πρώτη δημοσίευση : Ioanna Ypsilanti στο Facebook

Πηγή: Η ΣΦΗΚΑ

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου