Τείχος ανοσίας ή ανοησίας;

 

Της Μαρκέλλας Καβαλιεράτου
 
Παρ’ όλο που από την πορεία της πανδημίας και τα στοιχεία που ανακοινώνει καθημερινά ο ΕΟΔΥ γίνεται φανερό ότι δεν πρόκειται να επιτευχθεί κανένα «τείχος ανοσίας» κατά της Covid-19, η κυβέρνηση συνεχίζει την προπαγανδιστική εκστρατεία της υπέρ των εμβολίων τρομοκρατώντας και διχάζοντας την κοινωνία.

Μόλις τις τελευταίες ημέρες ο ΕΟΔΥ, στα ημερήσια δελτία του, άρχισε να ανακοινώνει πόσοι από τους πλήρως εμβολιασμένους νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ. Το ποσοστό είναι περίπου στο 10%. Ο ΕΟΔΥ αποφεύγει να ανακοινώσει ποιο είναι το ποσοστό των εμβολιασμένων που εισάγονται για νοσηλεία καθώς και το ποσοστό των εμβολισμένων που καταλήγουν. Γιατί συμβαίνει αυτό; Μήπως γιατί τα στοιχεία θα ανέτρεπαν το κυβερνητικό επιχείρημα ότι τα εμβόλια μας προστατεύουν;

Είναι φανερό ότι τα υπάρχοντα σήμερα εμβόλια δεν μπορούν να αποτρέψουν την μετάδοση του ιού και άρα να δημιουργήσουν «τείχος ανοσίας».

Οι εμβολιασμένοι μολύνονται και γίνονται φορείς του ιού όπως και οι ανεμβολίαστοι. Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό όπως ακριβώς και οι ανεμβολίαστοι. Προς τι λοιπόν η προνομιακή πρόσβαση των εμβολιασμένων σε κλειστούς χώρους, στην εστίαση ή στην ψυχαγωγία; Covid-free χώροι δεν μπορούν να υπάρξουν, παρά την παραπληροφόρηση και τη σύγχυση που καλλιεργούν οι «στρατευμένοι ειδικοί». Προς τι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των υγειονομικών; Ένας γιατρός εμβολιασμένος μπορεί να μεταδώσει τον ιό σ’ έναν ασθενή του. Το ίδιο μια νοσοκόμα ή ένας εκπαιδευτικός στο σχολείο ή ένας δημόσιος υπάλληλος που συναλλάσσεται με το κοινό.

Αυτά τα γνωρίζει η κυβέρνηση, γι’ αυτό οι πλήρως εμβολιασμένοι (και οι συμπτωματικοί) θα μπορούν να κάνουν δωρεάν τεστ στις δημόσιες δομές υγείας (οι άλλοι θα πληρώνουν). Γιατί το χρειάζονται αυτό το τεστ, αν είναι αλώβητοι; Επίσης οι πλήρως εμβολιασμένοι καθηγητές και μαθητές θα πρέπει να κάνουν δύο αυτοδιαγνωστικά τεστ την εβδομάδα, αν στο σχολείο παρουσιαστούν φορείς. Τέλος, οι πλήρως εμβολιασμένοι συνοδοί ασθενών πριν εισέλθουν σε κάποιο νοσοκομείο θα πρέπει να υποβληθούν σε rapid-test. Είναι φανερό ότι τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα που εκδίδει η κυβέρνηση δεν έχουν καμιά εμπιστοσύνη στα εμβόλια για τη μη διάδοση του ιού.

Οι εμβολισμένοι επίσης νοσούν, οι περισσότεροι μάλλον με πιο ήπια συμπτώματα, αλλά ένα ποσοστό από αυτούς νοσεί βαριά, μπαίνει στις ΜΕΘ και κάποιοι πεθαίνουν. Γιατί δεν ανακοινώνουν πόσοι απ’ όσους καταλήγουν καθημερινά είναι πλήρως εμβολιασμένοι;

Επίσης κάτι σημαντικό, οι θάνατοι που ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ είναι με Covid-19 και όχι από Covid-19. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους, ήταν μεν φορείς του ιού, αλλά δεν πέθαναν απ’ αυτόν, αλλά από άλλες αιτίες.

Συμπέρασμα, οι εμβολιασμένοι προστατεύουν, κατά ένα ποσοστό, μόνο τον εαυτό τους από το να νοσήσουν βαριά. Γι’ αυτό οι καταγγελίες, ότι οι ανεμβολίαστοι δείχνουν αντικοινωνική συμπεριφορά και θέτουν σε κίνδυνο τη Δημόσια Υγεία, είναι τουλάχιστον έωλες.

Όλα αυτά, χωρίς να παραγνωρίζουμε τις διάφορες (ήπιες ή σοβαρές) παρενέργειες των εμβολίων και τους θανάτους, λόγω του εμβολιασμού, που μπορεί να είναι ελάχιστοι, αλλά υπαρκτοί. Επίσης, δεν παραγνωρίζουμε τις μακροχρόνιες επιπτώσεις που μπορεί να έχουν αυτά τα γενετικής μηχανικής εμβόλια στο ανοσοποιητικό σύστημα, για τις οποίες οι λοιμωξιολόγοι, οι φαρμακευτικές εταιρείες και οι κυβερνήσεις γνωρίζουν ελάχιστα.

Τα σημερινά εμβόλια για την Covid-19 ούτε ασφαλή για όλους μπορούν να θεωρηθούν,  ούτε αποτελεσματικά για όλους. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν θα έχει την ατυχία να βρεθεί στις διάφορες εξαιρέσεις του κανόνα. Γι’ αυτό ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, μέσω απολύσεων από την εργασία, είναι ένας αυταρχισμός χωρίς κανένα όφελος για το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο.

Μια ασύλληπτη υστερία καλλιεργείται από την κυβέρνηση για να καλύψει την ανικανότητά της. Στην αρχή έφταιγαν όσοι κυκλοφορούσαν χωρίς SMS ή έβγαιναν έξω από τα όρια του Δήμου τους. Μετά έφταιγαν όσοι δε φορούσαν μάσκα (αρχικά η μάσκα ήταν επικίνδυνη). Μετά έφταιγαν όσοι συμμετείχαν σε κορονοπάρτι. Μετά οι ανεμβολίαστοι. Στη συνέχεια η μετάλλαξη Δέλτα. Τώρα τα πιστοποιητικά «μαϊμού». Πάντα κάτι άλλο φταίει και η πανδημία συνεχίζεται ακάθεκτη εκτός από την καλή μας την κυβέρνηση που τα κάνει όλα καλά !

Η κυβέρνηση και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της δεν ασχολούνται ούτε με την ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, ούτε με την στελέχωση του ΕΣΥ (αντίθετα το αποδυναμώνουν με τις διαθεσιμότητες), ούτε με την εισαγωγή και χρήση φαρμάκων κατά της Covid-19 και ούτε βέβαια με την ειλικρινή – σωστή ενημέρωση των πολιτών. Το μόνο που κάνουν είναι να απειλούν, να τρομοκρατούν και να διχάζουν την κοινωνία και όταν αυτό δεν αποδίδει επιχειρούν να δωροδοκήσουν, ιδιαίτερα τους νέους, με 150 ευρώ το καλοκαίρι ή με 50 GB τώρα. Γελοιότητες που αυξάνουν τη δυσπιστία.

Ακόμα κι αν και τα 10 εκατομμύρια των Ελλήνων εμβολιαστούν ο SARS-CoV-2 δε θα εξαφανιστεί, θα μεταλλάσσεται και θα επιβιώνει έχοντας ως ξενιστή τους εμβολιασμένους οι οποίοι θα χρειάζονται συνεχείς «αναμνηστικές» δόσεις κάθε 6 – 7 μήνες, ελπίζοντας απλώς ότι θα αποφύγουν τη βαριά νόσηση. Αυτό θα γίνεται μέχρι τη στιγμή που η επιστήμη ανακαλύψει ένα εμβόλιο που θα «σκοτώνει» τον ιό, δηλαδή, το ανοσοποιητικό σύστημα δε θα τον αφήνει να εγκατασταθεί στον ανθρώπινο οργανισμό, όπως γίνεται με τα δεκάδες παλαιότερα κλασικά εμβόλια. Μέχρι τότε ο καθένας πρέπει να μπορεί να κάνει ελεύθερα την επιλογή του χωρίς κυβερνητικούς καταναγκασμούς. Εξ’ άλλου όποια επιλογή κι αν κάνει αφορά τον ίδιον και δεν έχει επίπτωση στο κοινωνικό σύνολο.

Το «τείχος ανοσίας» είναι ανέφικτο, γι’ αυτό είναι μια σκέτη ανοησία απ’ όσους το επικαλούνται.  

Πηγή: ellinikiantistasi.gr

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου