Το πανάκριβο και μίζερο σόου Ρουβά και μερικά συμπεράσματα…

 

Από το περιβόητο …σόου που πληρώσαμε πάνω από 200.000 ευρώ -συν 100.000 για βεγγαλικά- στο δήμο Αθηναίων για την αλλαγή του χρόνου, προκύπτουν αβίαστα μερικά συμπεράσματα:

  1. Όχι δεν ήταν «μίζεροι» όσοι τόλμησαν να αμφισβητήσουν την απόφαση του δημάρχου Αθηναίων να σπαταλήσει 200.000 ευρώ για το …τίποτα! Γιατί αυτό που παρακολουθήσαμε δεν ήταν τίποτα και πάντως σίγουρα δεν αξίζει 200.000 ευρώ.
  2. Ο δήμαρχος Αθηναίων και το επιτελείο του μάλλον δεν έχουν συναίσθηση της αξίας του χρήματος στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Καλό είναι να την αποκτήσουν σύντομα για να μη πέσουν σε νέα ακριβά λάθη. Το δήθεν σόου των 211.000 ευρώ δεν ήταν το πρώτο. Δεν έχει ξεχαστεί ο πολυδάπανος …μεγάλος περίπατος που τελικά έμεινε στην ιστορία ως μια μεγάλη σπατάλη.
  3. Καλό είναι οι πολιτικοί και ειδικά όσοι έχουν φιλοδοξίες να κάνουν καριέρα σ΄ αυτή να «πιάνουν» την τάση του κόσμου κι όχι μόνο του κοινωνικού τους κύκλου! Διαφορετικά κάποια στιγμή όσες «έξυπνες» καμπάνιες κι αν κάνουν, όσο κι αν προωθηθούν από τα ΜΜΕ, ο κόσμος θα τους γυρίσει την πλάτη ,γιατί θα κουραστεί να πληρώνει από την τσέπη του τις φαεινές ιδέες τους. 
  4. Το 2022 θα ΄ναι μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά. Καλό είναι να σοβαρευτούν όλοι και ειδικά όσοι κατέχουν θέσεις εξουσίας. Έχουν παρατραβήξει το σχοινί…
  5. Δεν γνωρίζουμε πόσα από τα 211.000 ευρώ θα πάρει ο κ.Ρουβάς. Καλό για την εικόνα του θα ήταν να τα κάνει δωρεά σε κάποια από τις οργανώσεις που ασχολούνται με το σημαντικό πρόβλημα των αστέγων στο δήμο Αθηναίων. Να πιάσουν τόπο…


Πηγή: militaire.gr

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου