Δήλωση Πέτσα: «Δεν θα γίνουν εκλογές το 2022 γιατί ο κόσμος θέλει να εκδικηθεί την κυβέρνηση»

 

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών σε τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε ότι δεν βλέπει εκλογές για το 2022 γιατί λόγω της ακρίβειας οι ψηφοφόροι θα θέλουν να εκδικηθούν την κυβέρνηση.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στ. Πέτσας σε τηλεοπτική του εμφάνιση ισχυρίστηκε ότι δε θα γίνουν εκλογές το 2022 γιατί παρόλο που η κυβέρνηση έχει κάνει εξαιρετικά τη δουλειά της παντού, η ακρίβεια θα κάνει τους πολίτες να θέλουν να εκδικηθούν την κυβέρνηση. Η δήλωσή του έρχεται να συμπληρώσει το αφήγημα που θέλει την κυβέρνηση να ρίχνει όλο το φταίξιμο για την ακρίβεια στο ρωσο-ουκρανικό πόλεμο και στην παγκόσμια αναταραχή ενώ παραβλέπει τις κυβερνητικές αποτυχίες στη διαχείριση της πανδημίας, στην καταπολέμηση της διαφθοράς, στα ολογοπωλιακά καρτέλ ενέργειας, στις ιδιωτικοποιήσεις και στις υπέρογκες αμυντικές δαπάνες.

«Όχι, δεν βλέπω εκλογές το 2022, πρώτον γιατί ο πρωθυπουργός είναι κατηγορηματικός πάντα ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2023 και δεύτερον γιατί όταν είμαστε σε μια περίοδο αναταραχής όπως αυτή, είναι λογικό όταν κάποιος τα βγάζει με δυσκολία, να θέλει να τιμωρήσει την κυβέρνηση ανεξαρτήτως αν τα έχει πάει εξαιρετικά σε άλλα πεδία», δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Πηγή: thepressproject.gr

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου