Η Φινλανδία θα δείξει αν θα επιβιώσει η ανθρωπότητα!


Του Κώστα Γιαννιώτη

Μέσα στη λαίλαπα της παραπληροφόρησης και της γκαιμπελικής προπαγάνδας, που έχουν εξαπολύσει οι αμερικανονατοϊκοί.... ''υπερασπιστές της δημοκρατίας και του διεθνούς δικαίου'' και μέσα από τα δακρύβρεχτα ρεπορτάζ, ανιστόρητων, ημιμαθών, ηλιθίων αλλά καλολαδωμένων ''δημοσιογράφων'', ξέχασαν να μας πουν πολλά! Πάρα πολλά!

Για τα ναζιστικά τάγματα -που δεν κρύβουν την ιδεολογία τους και την ανεμίζουν στις σημαίες τους- που είναι πλέον ενταγμένα στον τακτικό ουκρανικό στρατό!

Για την ανανδρία τους να χρησιμοποιούν τους αμάχους ως ασπίδα τους και να τους δολοφονούν πισώπλατα όταν προσπαθούν να διαφύγουν!

Για τους τυχοδιώκτες μισθοφόρους δολοφόνους που δρουν στα πλαίσια του ουκρανικού στρατού!
Για το γεγονός ότι από το 2014 μέχρι σήμερα, αυτά τα αποβράσματα δολοφόνησαν 8.000 περίπου κατοίκους των ανατολικών περιοχών της Ουκρανίας -χωρίς να συμπεριλαμβάνω τα βασανιστήρια, τις απαγωγές, τους βιασμούς και τις εξαφανίσεις, αναγκάζοντας τους κατοίκους να καταφύγουν στον εξοπλισμό τους και τη γενική αντίσταση!

Για το γεγονός ότι ούτε μια φωνή, ούτε ένα δάκρυ, ούτε ένας ψίθυρος ανθρωπιάς ακούστηκε από τους... εταίρους της Ελλάδας, που σήμερα σκούζουν σαν μοιρολογίστρες και σκίζουν τα ιμάτιά τους για τον... ''φασίστα'' Πούτιν! Αυτόν που αν συμπεριφερόταν σαν αυτούς και ακολουθούσε την τακτική τους (βλ.Λατ. Αμερική, Ιράκ, Γιουγκοσλαβία, Λιβύη, Συρία, Αφγανιστάν, και αλλού) θα είχε αιματοκυλήσει και ισοπεδώσει τα πάντα και εδώ και μέρες θα είχε υψωμένη τη ρώσικη σημαία στο Κίεβο! 

Για το γεγονός ότι αυτή η... ''δημοκρατική'' Ουκρανία εξοπλιζόταν σαν αστακός από Αμερικανούς και ΝΑΤΟ, με την προοπτική να ενταχθεί πλήρως στο ΝΑΤΟ και να αποτελέσει το προπύργιο και προγεφύρωμα της επίθεσης των Δυτικών εναντίον της Ρωσίας.

Με άλλα λόγια, αυτό που δεν πέτυχε ο Χίτλερ με το σχέδιο BARBAROSSA, θέλησαν να το υλοποιήσουν οι επίγονοί του, αφανίζοντας τη Ρωσία!

Αν σκεφτούμε ότι με τα σημερινά όπλα, το βεληνεκές και τις υπερηχητικές ταχύτητές τους, το ΧΤΥΠΗΜΑ από το χώρο της Ουκρανίας θα ήταν ζήτημα λίγων λεπτών, είναι φυσιολογικό να νιώθει η Ρωσία ανασφαλής για την ύπαρξή της και να αντιδράσει -όπως τους είχε προειδοποιήσει!

(Ας προσθέσω και τα λόγια διάσημων Αμερικανών, του περίφημου Think tank, μεταξύ των οποίων ακόμα και του γνωστού Κίσινγκερ, που έχουν εδώ και χρόνια δηλώσει ότι η ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ θα ήταν... το λιγότερο απερισκεψία και το χειρότερο ΟΛΕΘΡΟΣ!!)

Αυτή τη στιγμή που η αστεία φιγούρα, που λέγεται Ζελένσκι, καλεί -και μάλιστα με μήνυμα της τελευταίας ώρας προκαλεί το ΝΑΤΟ- να εμπλακεί ενεργά στην αντιπαράθεση με τη Ρωσία, στο παρασκήνιο και μεθοδικά προωθούνται νέα σχέδια περικύκλωσης της Ρωσίας από άλλη μεριά. 

Σε έκτακτη συνάντηση του Μπάιντεν με τον ηγέτη της Φινλανδίας συζητήθηκε η πιθανότητα ένταξης της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ!! 

Αυτό θα σημαίνει πέρα για πέρα ανατροπή του status quo του ειδικού καθεστώτος που καθιερώθηκε για την Φινλανδία και που απέτρεψε τον πόλεμο στην Ευρώπη από το τέλος του Β΄ Παγκ. Πολέμου και μετά!

Αν το επιχειρήσουν -παρά τις προειδοποιήσεις του Πούτιν- ίσως ο αφανισμός της ανθρωπότητας να είναι μπροστά μας και να μην υπάρξουν πλέον κριτές για να μπορέσουν να δικάσουν την παρανοϊκή συμπεριφορά των παγκοσμιοποιητών των ΗΠΑ, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ που σήμερα σκίζονται για το διεθνές δίκαιο και τη δημοκρατία!

Ούτε κανένα Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, για να χειροκροτεί -όρθιο και δακρύζον- τον καραγκιοζάκο που έβαλε για πρόεδρο μιας χώρας!
Τίποτε απ` όλα αυτά δεν μας λένε τα δακρύβρεχτα ρεπορτάζ των ξεπουλημένων ΜΜΕ, που συναγωνίζονται τον Γκαίμπελς!! 

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου