Οι σύμμαχοι των κτηνών του ναζισμού!

 

Του Κώστα Γιαννιώτη

Η Ιστορία φαίνεται πως μας επιφυλάσσει εκπλήξεις, κάνοντας περίεργους κύκλους!!

Στην α΄γερμανική κατοχή το αυτί του σκλαβωμένου Έλληνα ήταν κολλημένο στο παράνομο ραδιόφωνο για να ακούσει την εξέλιξη του μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου των των Λαών της ΕΣΣΔ και του Κόκκινου Στρατού εναντίον του θηρίου του χιτλεροναζισμού!

Ποιος θα το έλεγε ότι 81 χρόνια μετά θα ζούσαμε την ίδια κατάσταση! 

Να ζούμε τη β΄ κατοχή της πατρίδας μας κι έναν άτυπο Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο!
Να ζούμε με την ελπίδα ότι θα ακούσουμε κάποιο σημαντικό νέο από το μέτωπο του πολέμου εναντίον του κτήνους του ναζισμού που ξανασήκωσε κεφάλι!

Με τη διαφορά ότι σήμερα (όσο κι αν σε κάποιους φανεί παράδοξο) τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα και περίεργα!

Την εποχή της α΄ κατοχής οι... ''σύμμαχοι'' σιωπούσαν μπροστά στον τιτάνιο αγώνα του Κόκκινου Στρατού και υπόσχονταν βοήθεια που δεν έφτασε ποτέ! 

Ο Σοβιετικός λαός πλήρωσε αυτή τη σιωπή με 22.000.000 (εκατομμύρια) νεκρούς, θύματα του ναζιστικού κτήνους, που σήμερα ξανασήκωσε κεφάλι, με το πρόσωπο της... ''δεινοπαθούσας'' Ουκρανίας!

Μόνο που αυτή τη φορά όλα τα κοράκια που θέλουν να αποκαλούνται ''σύμμαχοι'' είναι ολοφάνερα και ανενδοίαστα στο πλευρό του κτήνους, κι εμείς για άλλη μια φορά κολλημένοι στα σπάνια και δυσεύρετα sites για να μάθουμε την αλήθεια που κρύβουν τα κατοχικά ναζιστοκάναλα της πατρίδας μας. 

Ναζιστοκάναλα που αξιοποιούν τον Γιόζεφ Γκαίμπελς για να διασύρουν και να μολύνουν τον σύγχρονο Κόκκινο Στρατό με εγκλήματα που το ίδιο το ναζιστικό ουκρανικό καθεστώς διαπράττει, κατά συρροή, χρόνια τώρα!

Τότε... περιμέναμε τη χαρούμενη είδηση της νίκης του Κόκκινου Στρατού σαν Ανάσταση και Πάσχα!
Αυτό περιμένουμε και σήμερα!

Αν -παρ` ελπίδα- δεν γίνει κάτι τέτοιο, τότε... -θυμηθείτε με- η ανθρωπότητα θα γυρίσει 200 χρόνια πίσω και ο Μεσαίωνας θα μοιάζει με νηπιαγωγείο μπροστά σε αυτά που θα βιώσει η ανθρωπότητα!

Γιατί ο πόλεμος αυτός δεν είναι πόλεμος Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας αλλά πόλεμος Ρωσίας εναντίον των παγκοσμιοποιητών Ρότσιλντς, Ροκφέλερ, Μπάφετ, Σόρρος, Γκέιτς, Ζούκεμπεργκ και του θεωρητικού τους Κλάους Σβάμπ! 

Κρατήστε αυτό το σημείωμα και θυμηθείτε με! 


Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου