Είναι φασισμός, με άλλη μορφή

 

Σήμερα, η νοοτροπία της εβραϊκής υπεροχής ταυτίζεται με την αυξημένη νοοτροπία της λευκής υπεροχής, όπως εμφανίζεται και στην αποτρόπαια δολοφονία 11 έγχρωμων στην πόλη Μπάφαλο των ΗΠΑ, και άλλα αντίστοιχα εγκλήματα που προηγήθηκαν.

Του πρέσβυ Μαρουάν Εμίλ Τουμπάσι, Παλαιστίνη

Δεν φτάνει που το Ισραήλ δεν μας επιτρέπει, στον Παλαιστινιακό λαό, να ζήσουμε σαν άνθρωποι, δεν μας επιτρέπει καν να πεθάνουμε σαν άνθρωποι. Απαγάγει τα σώματα των μαρτύρων και μας και τα κατακρατά, κάποτε για δεκαετίες, σε νεκροτομεία ή σε μαζικά νεκροταφεία, χωρίς ονόματα, φτάνοντας να εμπορεύεται και συναλλάσσεται με αυτά. 

Επιτίθεται σε φέρετρα κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης πομπής και προσπαθεί να τα ρίξει κάτω, να τα πάρει από τα χέρια ανδρών που τα κουβαλούν στους ώμους τους, όπως συνέβη με την αγαπημένη μας μάρτυρα Σιρίν Αμπού Ακλά, και περικυκλώνουν τις κηδείες, καταδιώκουν τους ανθρώπους μας, ακόμη και στον θάνατό τους, με ρατσιστικό μίσος, που ενσαρκώνει όλες τις ιδέες του αντισημιτισμού, με καταγωγή την διεθνή Σιωνιστική ιδεολογία.

Οι συμμορίες των αποικιακών βιβλικών εποίκων και μεταναστών, που ήρθαν από την Ευρώπη στη «Γη της Επαγγελίας», σκοτώνουν ανήλικους και τους καίνε ζωντανούς, απάγουν μαθητές και πυρπολούν ελαιώνες και σπίτια, όπως ακριβώς οι συμμορίες τους σκόπιμα χύσαν το αίμα μας, με το έγκλημα της Νάκμπα, πριν από εβδομήντα χρόνια, και συνέχισαν χωρίς σταματημό. 

Σήμερα, η νοοτροπία της εβραϊκής υπεροχής ταυτίζεται με την αυξημένη νοοτροπία της λευκής υπεροχής, όπως εμφανίζεται και στην αποτρόπαια δολοφονία 11 έγχρωμων στην πόλη Μπάφαλο των ΗΠΑ, και άλλα αντίστοιχα εγκλήματα που προηγήθηκαν.

Ο ρατσισμός και η ιστορία των πρακτικών εθνοκάθαρσης εις βάρος των αυτόχθονων πληθυσμών, εδώ κι εκεί, και όσων έχουν άλλες εθνοτικές καταβολές, ενάντια σε κάθε ανθρώπινη έννοια δικαιοσύνης… 

Τέτοιοι είναι και οι έμμεσοι πόλεμοι που κάνει το ΝΑΤΟ, υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, και τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν εναντίον τόσων λαών του κόσμου, σε όλη τη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ιστορία. Είναι πόλεμοι – αποτελέσματα του ελέγχου και των συμφερόντων των στρατιωτικο – βιομηχανικών, χρηματοοικονομικών και ενεργειακών συμπλεγμάτων.

Τέτοιες είναι, επίσης, οι πρακτικές των συμμοριών που ξέμειναν από την Κου Κλουξ Κλαν, του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), των Αζόφ και των άλλων νεοναζί στην ανατολική και δυτική Ευρώπη, της ακροδεξιάς που έμπρακτα απειλεί την παγκόσμια ειρήνη, όντας στην υπηρεσία των συμφερόντων των αφεντάδων τους, δολοφονώντας αποτρόπαια, στρεφόμενοι ενάντια σε λαούς και όσα αυτοί κατέχουν,  εμποτισμένοι ακραίο ρατσισμό. Είναι φασισμός, στη νέα του μορφή, όμως. Φασισμός που προσπαθεί να διατηρήσει την ηγεμονία, τις μορφές καταπίεσης, την κατοχή και την υπό διάλυση μονοπολική παγκόσμια τάξη πραγμάτων.

Πηγή: thepressproject.gr

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου