Όλιβερ Στόουν: Αναρωτιέμαι αν οι ΗΠΑ ετοιμάζουν προβοκάτσια με πυρηνικά στην Ουκρανία

 

Ένα άκρως επικίνδυνο σενάριο περιέγραψε ο κινηματογραφιστής Όλιβερ Στόουν το οποίο κατά τον ίδιο περιλαμβάνει μια αμερικανική πρόκληση με πυρηνικά όπλα στο Ντονμπάς προκειμένου να κατηγορηθεί η Ρωσία.

«Αναρωτιέμαι αν οι ΗΠΑ προετοιμάζουν το έδαφος για μια πυρηνική επίθεση χαμηλής απόδοσης άγνωστης προέλευσης κάπου στο Ντονμπάς, η οποία θα σκοτώσει χιλιάδες Ουκρανούς; Φυσικά, αν συνέβαινε αυτό, Θεός φυλάξοι, όλος ο κόσμος, εκπαιδευμένος σαν το σκυλί του Παβλόφ, θα κατηγορούσε τη Ρωσία. Αυτή η ενοχή (σ.σ. της Ρωσίας) έχει ήδη καθοριστεί εκ των προτέρων, ανεξάρτητα από το ποιος πάτησε το κουμπί», έγραψε ο Στόουν στον λογαριασμό του στο Twitter.

«Η Ρωσία έτσι θα μετατρεπόταν σε Σατανά, σε Βελζεβούλ. Λάβετε υπόψιν σας ότι είναι δύσκολο να γνωρίζουμε από πού προήλθε μια πυρηνική εκρηξή, ειδικά σε καταστάσεις τόσο γρήγορες και αιφνιδιαστικές, όπως αυτός ο πόλεμος», σημείωσε.

«Θα χρειαστούν πιθανώς μερικές μέρες για να μάθουμε την αλήθεια, αλλά η αλήθεια δεν είναι σημαντική αυτή τη στιγμή για τις ΗΠΑ, θα κατηγορηθεί αμέσως η Ρωσία», υποστηρίζει.

«Κατά τη γνώμη του, μία τέτοια είδους ενέργεια είναι απαραίτητη για την Ουάσιγκτον προκειμένου να επηρεάσει το υπόλοιπο 50% της παγκόσμιας κοινής γνώμης, που δεν ανήκει στο δυτικό στρατόπεδο», καθώς και «να απομονώσει την Κίνα από τη Ρωσία».

Ο Όλιβερ Στόουν είναι σίγουρος ότι σε περίπτωση «πτώσης» της Μόσχας, το Πεκίνο θα είναι ο «επόμενος στόχος».

ieidiseis.gr

Πηγή: ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου