Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ! Ρωσία και Κίνα ανακοίνωσαν στρατιωτική συμμαχία...

 

Η Κίνα ανακοίνωσε  σύναψη στρατιωτικής συμμαχίας με την Ρωσία, «σφραγίζοντας» την μέχρι στιγμής συνεργασία των δύο χωρών στο ισχυρότερο μπλοκ από πλευράς πυρηνικών όπλων και δημογραφικής ισχύος, που γνώρισε ποτέ η ιστορία.

Το εντυπωσιακό: Η Ινδία, παραδοσιακός εχθρός της Κίνας, δηλώνει και αυτή την υποστήριξή της στην Ρωσία!

Η ανακοίνωση έγινε μετά την τηλεφωνική συνομιλία του Βλαντίμιρ Πούτιν με τον Κινέζο ομόλογό του Σι Τζινπίνγκ, κι ενώ η Κίνα ευεργετείται από το «στραγγάλισμα» της γερμανικής οικονομίας και ειδικά της γερμανικής ανταγωνιστικότητας μέσω της μείωσης κατά 60% της παροχής του ρωσικού φυσικού αερίου στην χώρα.

Ειδικότερα, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν σήμερα, οι δύο ηγέτες αποφάσισαν από κοινού να διευρύνουν τη συνεργασία τους. «Συμφωνήθηκε να διευρύνουμε τη συνεργασία στην ενέργεια, την οικονομία, τη βιομηχανία, τις μεταφορές και άλλους τομείς, λαμβάνοντας υπόψη ότι η παγκόσμια οικονομική κατάσταση έχει γίνει πιο περίπλοκη, λόγω της παράνομης πολιτικής των κυρώσεων της Δύσης», ανέφερε σχετικά το Κρεμλίνο.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, Πούτιν και Τζινπίνγκ, συζήτησαν, επίσης, για «την ανάπτυξη των στρατιωτικών σχέσεων» των χωρών τους με κοινές ασκήσεις και από κοινού κατασκευή νέων οπλικών συστημάτων.

Πηγή: press-gr.com

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου