Αποκαλυπτική δήλωση για τα εμβόλια στο ευρωκοινοβούλιο

 

Της Μαρίας Δεναξά

Και λίγα λόγια για ένα μεγάλο σκάνδαλο που πάει να περάσει στα ψιλά. Διευθύντρια της Pfizer παραδέχτηκε στην ακρόαση για τον Covid του ευρωκοινοβουλίου ότι «το εμβόλιο δεν δοκιμάστηκε ποτέ για την πρόληψη της μετάδοσης» και πως «το εμβολιαστείτε για να προστατέψετε τους άλλους» ήταν ψέμα. Την αποκάλυψη έκανε ο ευρωβουλευτής Ρομπ Ρος, από την Ολλανδία, που βγήκε δημόσια για να πει όσα άκουσε.

Μια ομολογία σοκ, που είναι η απόδειξη πώς σκοπός της φαρμακευτικής δεν ήταν η προστασία, αλλά το χρήμα. Πώς σκοπός των κυβερνώντων, δεν ήταν επίσης η προστασία μας, αλλά η περαιτέρω καταστροφή των δημόσιων δομών υγείας και η εισαγωγή του μαζικού ελέγχου των πολιτών με ελευθεροκτόνα πάσα που νομοθετήθηκαν κιόλας για να μείνουν.

Κι όσο για εκείνους που κατηγορούσαν τους υγειονομικούς ότι δεν σέβονται την επιστήμη τους, αναρωτιέμαι τι έχουν να πουν τώρα για τις φαρμακοβιομηχανίες και μερίδα επιστημόνων και γιατρών που την πρόδωσαν με τον χειρότερο τρόπο;

Τι έχουν να πουν για τον εξοστρακισμό και την οικονομική (σε ορισμένες περιπτώσεις φυσική) καταστροφή χιλιάδων υγειονομικών που εξέφρασαν αμφιβολίες για το «πίστευε και μη ερεύνα»;

Για τους χιλιάδες άλλους, που είτε καταστράφηκαν οικονομικά είτε ακόμη και σήμερα υποβάλλονται τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα σε διαγνωστικά τεστ τα οποία πληρώνουν από την τσέπη τους, γιατί και καλά αποτελούν κίνδυνο για τους άλλους…

Αντιλαμβάνεστε τι έχει συμβεί ή ακόμα;

Η ομολογία της διευθύντριας της Pfizer στην ειδική επιτροπή για τον κορονοϊό στο ευρωκοινοβούλιο, είναι η απόδειξη της μεγαλύτερης κοινωνικής αδικίας, στιγματισμού και αποκλεισμού, που έχει γίνει από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά σε δημοκρατικές και σκεπτόμενες υποτίθεται κοινωνίες.

Δικαιολογεί επίσης την ακύρωση του Α. Μπουρλά να καταθέσει ενώπιον της ειδικής επιτροπής του κοινοβουλίου. Μια απόφαση δειλίας, που αποκαλύπτει την αδιαφάνεια η οποία με πρωτόγνωρη επιμονή και μέσα διατηρείται γύρω από την ιστορία του κορονοϊού και των εμβολίων.

Θέλω να πιστεύω πως όσοι ενέδωσαν στην ηθική και συνειδησιακή χρεοκοπία αυτής της τρομερής ιστορίας δεν είναι άμοιροι των ευθυνών τους. Με τις πράξεις, τα λόγια ακόμη και το σιγοντάρισμα τους, επέβαλλαν έναν άνευ προηγουμένου φασιστικό διαχωρισμό και διχασμό και τη στέρηση θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε χιλιάδες συμπολίτες μας.

Πηγή: dimosiografia.com

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου