Τα «κοράκια» έσπασαν την πόρτα του σπιτιού της Ι. Κολοβού


Είναι τρομερό! Δείτε την κομματιασμένη πόρτα του σπιτιού της Ιωάννας Κολοβού. 

Τα «Κοράκια», οι εκπλειστηριαστές, οι τράπεζες, τα funds, με τη συνδρομή της αστυνομίας και την ανοχή της κυβέρνησης, έσπασαν την πόρτα του σπιτιού της χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού στην Αβύδου 146 στα Άνω Ιλίσια, επιχειρώντας "έξωση" για ένα χρέος 15.000 ευρώ από πιστωτική κάρτα.

Μεταφορική εταιρία απομακρύνει  τα πράγματα της δημοσιογράφου, η οποία όπως κατήγγειλε στο OPEN άνοιξαν την πόρτα με κλειδαρά και ηλεκτρικό πριόνι και μάλιστα - σύμφωνα με την ίδια- ο δικαστικός κλητήρας τη χτύπησε στο χέρι.

Δεν υπάρχει έλεος. Δεν υπάρχει προστασία της πρώτης κατοικίας των ευάλωτων νοικοκυριών. 

Να μην αφήσουμε την Ιωάννα μόνη...

Οι τελευταίες εξελίξεις

Ενώ στο διαμέρισμα είχε μεταφερθεί νέα πόρτα ασφαλείας προκειμένου αυτό να σφραγιστεί, αλληλέγγυοι κατάφεραν να εμποδίσουν την τοποθέτησή της. 

Αυτή τη στιγμή μέσα στο διαμέρισμα βρίσκονται αλληλέγγυοι αλλά και βουλευτές της αντιπολίτευσης. Μεταξύ αυτών η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης και ο βουλευτής του ΜέΡΑ 25 Κρίτων Αρσένης.

Η Όλγα Γεροβασίλη ζήτησε εξηγήσεις από τον επικεφαλής των αστυνομικών για τη βίαιη εισβολή στο σπίτι της δημοσιογράφου. "Ποιος ήταν μέσα, ο Ρωχάμης και μπήκατε έτσι;" ρώτησε η Όλγα Γεροβασίλη.

Στις 4.30 το απόγευμα θα γίνει συγκέντρωση αλληλέγγυων (Αβύδου 146 στα Άνω Ιλίσια).

Εταιρεία «φάντασμα» αυτή που κέρδισε τον πλειστηριασμό της κατοικίας

Εν τω μεταξύ, η  εταιρεία που απέκτησε μετά από πλειστηριασμό το διαμέρισμα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα antimedia.gr απλά… δεν υπάρχει!

Δηλαδή, υπάρχει στα χαρτιά, εμφανίζεται στο επαγγελματικό επιμελητήριο, εμφανίζεται στο ίντερνετ με δυο διαφορετικές διευθύνσεις αλλά το ίδιο τηλέφωνο το οποίο δεν απαντά!

Συγκεκριμένα:

Στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών εμφανίζεται με τη διεύθυνση με την επωνυμία LOTUS 4A ΙΚΕ (Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία) και διεύθυνση, ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΥΔΩΝΙΩΝ 5, 14342, Ν ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, Αττική. Το τηλέφωνο είναι 2106619900 και ως υπεύθυνος εμφανίζεται κάποιος ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. Η ίδια καταχώρηση υπάρχει και στο opencorporates.com και δείχνει ενεργή από τον Δεκέμβριο του 2018.

Ωστόσο υπάρχει και δεύτερος ιστότοπος στο διαδίκτυο, με την επωνυμία Lotus Project, με το ίδιο τηλέφωνο 210 6619900, αλλά διαφορετική διεύθυνση: Ερνέστου Εμπράρ 27, Νέο Ψυχικό, 11525.

Τα στοιχεία του ποιοι είναι πίσω από την εταιρεία είναι αόριστα και ελλιπή: Το Lotus Project ιδρύθηκε από μία ομάδα μηχανικών με εμπειρία στις μελέτες και κατασκευές κτιριακών έργων και τo real estate. Και όπως αναφέρουν, έχουν και… “όραμα”: Να παρέχουμε μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών γύρω από τα ακίνητα, με σκοπό να αποτελέσουμε για τον ιδιοκτήτη/επενδυτή ένα ΄one stop shop΄ που θα του λύνει τα χέρια στην αξιοποίηση των ακινήτων του. Να επανακαθορίσουμε τον χώρο της μεσιτείας ακινήτων στην Ελλάδα με γνώμονα την καινοτομία, την διαφάνεια και την ειλικρίνεια.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα: «Στην αναζήτηση που κάναμε στα “Ακίνητα”, δεν βρήκαμε ΚΑΝΕΝΑ, σε όποια περιοχή κι αν προσπαθήσαμε – κάναμε 4-5 δοκιμές.

Το τηλέφωνο των δυο διαφορετικών διευθύνσεων που είτε συνυπάρχουν ταυτόχρονα ή… μετακόμισαν τα γραφεία (;) δεν απαντά! Μάλιστα σε ιστότοπο ομάδας αλληλεγγύης, διαβάζουμε ότι τον Ιανουάριο που ΘΑ έβγαζαν την κα Κολοβού από το σπίτι της, η ομάδα επισκέφτηκε τα γραφεία της LOTUS 4A ΙΚΕ στη Νέα Φιλαδέλφεια κι αυτά ήταν εντελώς κλειστά.»

Δυναμική συγκέντρωση

Οι αλληλέγγυοι απέτρεψαν το σφράγισμα του διαμερίσματος της Ιωάννας και εξανάγκασαν την αστυνομία και τον προκλητικό κλητήρα των "πάτσηδων", να αποχωρήσουν. Η έξωση διακόπηκε. Αυτή τη στιγμή εκατοντάδες γείτονες, φίλοι και μέλη φορέων βρίσκονται στην Αβύδου 146.

Η αλληλεγγύη θα νικήσει...

Πηγή: artinews.gr

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου