Ανάλγητος Μητσοτάκης: Κατηγόρησε τους συγγενείς των θυμάτων ότι «εργαλειοποιούν» τα Τέμπη!

 

Μηνύσεις κατά στελεχών των σιδηροδρόμων άλλα και σε βάρος πολιτικών προσώπων κατέθεσαν στον εισαγγελέα εφετών Λάρισας συγγενείς θυμάτων του σιδηροδρομικού εγκλήματος στα Τέμπη. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος του Συλλόγου των συγγενών των θυμάτων, Χρήστος Κωνσταντινίδης, και όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι συγγενείς στρέφονται με μηνύσεις εναντίον του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, των αρμόδιων υπουργών της σημερινής αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων, καθώς και κατά και στελεχών των σιδηρόδρομων.

Τι απάντησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το έγκλημα των Τεμπών στη σημερινή του συνέντευξη στον ANT1;

Έκανε λόγο, χωρίς ντροπή, για «αδικαιολόγητες συμπεριφορές» και είδε «εργαλειοποίηση»!

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Λυπάμαι που το ζήτημα αυτό εργαλειοποιείται με τέτοιο τρόπο λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Πιστεύω ότι και ο δικαιολογημένος θυμός των συγγενών των θυμάτων δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους συμπεριφορές».

Αυτή η δήλωση ξεπερνά κάθε προηγούμενη για τα Τέμπη: Ο κύριος Μητσοτάκης είναι ανάλγητος και θα έπρεπε να ντρέπεται, αλλά για να ντρέπεσαι πρέπει να ξέρεις τι σημαίνει ντροπή.

Μετά το σάλο που ξέσπασε από το έμεσμα που ξεστόμισε ο Κ.Μητσοτάκης οι μηχανισμοί και παραμηχανισμοί της ΝΔ επιχειρούν να εμφανίσουν την δήλωση Μητσοτάκη σαν… μοντάζ για να πληγεί, αφού, όπως λένε, δεν απαντούσε τάχα για τους συγγενείς, αλλά για τους μηχανοδηγούς που εξήγγειλαν απεργία κι άλλες τέτοιες ανάξιες σοφιστείες. Αρκεί μόνο μια επισήμανση για το ποιόν αφορούσε η αθλιότητα περί “εργαλειοποίησης” του Μητσοτάκη: Οι μηχανοδηγοί έχουν κηρύξει απεργία για τις 30/5. Δηλαδή 9 μέρες ΜΕΤΑ τις εκλογές…

Ο καθένας, δε, μπορεί να εξάγει τα συμπεράσματά του. Και για το τι είπε ο Μητσοτάκης και για τις τακτικές των “μακιγιέρ” του. Κι αν δεν πιστεύετε αυτό που διαβάζετε, ακούστε παρακάτω στο βίντεο μετά το 17′.12”:


Πηγή: ΙΣΚΡΑ

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου