Ενημερωτική εκδήλωση – συζήτηση για τους πλειστηριασμούς στα Μεσόγεια

Το κίνημα του Ειρηνοδικείου Κορωπίου «Πολίτες κατά των Πλειστηριασμών στα Μεσόγεια», σε συνεργασία με τον Δήμο Μαρκοπούλου, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση, την Κυριακή 9 Απριλίου 2017, στο κινηματοθέατρο ΑΡΤΕΜΙΣ στο Μαρκόπουλο, στις 11.30 πμ.

Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στους πλειστηριασμών και θα ακουστούν οι εμπειρίες πολιτών, που τα τελευταία τρία χρόνια, με συνέπεια και θάρρος υπερασπίζονται την ιδιωτική περιουσία. Θα γίνει ενημέρωση σε νομικά θέματα από τον δικηγόρο του κινήματος κ. Ίωνα Κωνσταντίνου και διάλογος με το ακροατήριο.

Στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου υπάγονται οι περιοχές των Μεσογείων: Κορωπίου, Ραφήνας, Λούτσας, Γλυκών Νερών, Παλλήνης, Παιανίας, Σπάτων, Βάρκιζας, Γέρακα, Βάρης, Πόρτο Ράφτη, Πικερμίου, Ανθούσας και Μαρκόπουλου.

Οι Πολίτες κατά των Πλειστηριασμών στα Μεσόγεια, καλούν όλους τους κατοίκους της περιοχής, να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση, διότι το ξεπούλημα της ιδιωτικής περιουσίας των πολιτών, δεν είναι πλέον προσωπική υπόθεση του καθενός, αλλά κοινό πρόβλημα ολόκληρης της κοινωνίας, που λύνεται μόνο με αλληλεγγύη και αθρόα συμμετοχή.


Κανείς δεν πρέπει να υποκύψει στο απόλυτο θέατρο του παραλόγου, που έχουν στήσει οι τράπεζες, το κράτος, το διεθνές και ντόπιο μεγάλο κεφάλαιο. Κανείς δεν πρέπει να μένει απλός θεατής στο έγκλημα που συντελείται κάθε Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας. 
______________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________

Αγρεύων εξ Αγριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου