Η βαρβαρότητα δεν ξεχνιέται με «επιθέσεις» και διώξεις

Σχολιασμός του ιστολογίου μας

Η πρόσφατη επίθεση κατά του δοτού πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και ο θόρυβος ως προς την ποινική αντιμετώπιση της ανάρτησης του δημοσιογράφου Γιώργου Φιλιππάκη μονοπωλούν την ειδησεογραφία των συστημικών ΜΜΕ και όχι μόνο. Ωστόσο, η χρονική στιγμή που διαδραματίστηκαν αυτά τα γεγονότα, όπως άλλωστε και οι αντιδράσεις μερικών εκ των κυρίων υπαιτίων για την σημερινή κατάσταση της χώρας μας, μόνο τυχαία δεν φαίνεται να είναι. Κάθε ψύχραιμος πολίτης συνειδητοποιεί ότι γίνεται αγωνιώδης προσπάθεια να λησμονηθεί η προαναγγελθείσα καταστροφή της πατρίδας μας, που δρομολογείται με τις διατάξεις του τελευταίου «πολυνομοσχεδίου», όπως άλλωστε και η για μία ακόμα φορά απάνθρωπη στάση της ΕΕ έναντι της χώρας μας παρά την υιοθέτηση όλων των ανθρωποκτόνων μέτρων που απαίτησε.

Ο λαός, όμως, έχει πλέον αντιληφθεί ότι το πρόβλημα επιβίωσης, δημοκρατίας και ελευθερίας που βιώνουμε, δεν οφείλεται σε επιθέσεις ή εκφράσεις «μίσους», αλλά στην συνειδητή και με κάθε μέσο επιδίωξη καταστροφής της πατρίδας μας από τους σύγχρονους τυράννους μας και τους ντόπιους υπαλλήλους τους. Μάλιστα, οι περισσότεροι γνωρίζουμε την μεθοδική προσπάθεια του κατεστημένου να διαχωρίζει τον λαό σε ομάδες δήθεν αντιτιθέμενων συμφερόντων, ώστε να αποτραπεί η νομοτελειακή ένωσή του σε κοινό μέτωπο ανατροπής προ του εμφανέστατου πλέον κινδύνου καταστροφής της πατρίδας μας.

Η συγκεκριμένη μεθόδευση αποκαλύπτεται, τόσο μέσω των κηρύκων του «μίσους» ή της πολιτικής ορθότητας, όσο και μέσω της απηνούς καταδίωξης όσων τολμούν να εκφράζουν την άποψη ότι η ακολουθούμενη πολιτική οδηγεί στον εξανδραποδισμό μας και ότι για την πολιτική αυτή υπάρχουν συγκεκριμένοι υπαίτιοι που θα πρέπει να λογοδοτήσουν, μόλις αποκατασταθεί η συνταγματική νομιμότητα και εγκαθιδρυθεί η δημοκρατία, με όρους εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας.

Τώρα πια, δεν υπάρχουν αυταπάτες, αφού η κοινωνία ξέρει ότι δεν νοείται συσπείρωση γύρω από τις πολιτικές δυνάμεις που την πρόδωσαν. Για τους ίδιους λόγους ορθώς απορρίπτονται τα επιχειρήματα μιας δήθεν «νομιμότητας», που χρόνια τώρα περιστέλλει πολιτικές ελευθερίες και δημοκρατία, προκειμένου να επιταχύνεται η εξαθλίωσή μας.


Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου