Μεσίτης πώλησης «κόκκινων» δανείων η... Τσακαλοπαρέα!

Σχολιασμός του ιστολογίου μας

Φαίνεται πως πλέον, μετά τις Γερμανικές εκλογές, στην κυβέρνηση αποφάσισαν να ρίξουν και το τελευταίο φύλλο… «αριστερής» συκής.

Έτσι μόνο μπορεί να εξηγηθεί, η θρασύτατη και απροκάλυπτη δήλωση του υπουργού Ευκλείδη Τσακαλώτου ότι η κυβέρνηση δεν θα ζητήσει από τους πιστωτές μας να δοθεί η δυνατότητα στους δανειολήπτες να εξαγοράζουν τα δάνειά τους στην τιμή που θέλουν να τα εξαγοράσουν τα ξένα funds.

Στο παρακάτω βίντεο της δήλωσης που έγινε στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού καναλιού «ΑΝΤ1», μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου Ν. Χατζηνικολάου, ο Ε. Τσακαλώτος σημείωσε –και μάλιστα εμφατικά- ότι «δεν θα το θέσω (στους δανειστές μας), γιατί δεν είναι λογικό», γιατί τότε κανείς δανειολήπτης δεν θα πήγαινε να διαπραγματευθεί με την τράπεζα, περιμένοντας την χαμηλότερη τιμή που θα έδιναν τα funds.



Βεβαίως, ο υπουργός της κατοχικής κυβέρνησης δεν παρέλειψε να «πιπιλίσει» μπροστά στην κάμερα την… επικοινωνιακή «καραμέλα» των «στρατηγικών κακοπληρωτών», νομίζοντας ότι μ’ αυτόν τον τρόπο βάλλει ευθέως το θυμικό των πολιτών Έτσι του είπαν, έτσι έκανε… Όμως, τέτοιου είδους τερτίπια δεν έχουν πλέον καμία απήχηση. Η ...κουτοπόνηρη προσπάθεια να μετατραπεί η ελάχιστη εξαίρεση σε κυρίαρχο κανόνα, δεν πείθει κανέναν νουνεχή! Οι πολίτες έχουν αντιληφθεί πλέον ότι η πολιτική των μνημονίων έχει καταστρέψει την οικονομία και την κοινωνία, αφού είναι ραγδαία η αύξηση της φτώχειας, των θανάτων και των χρεών, τόσο των πολιτών, όσο και του ίδιου του κράτους. Και ως αποτέλεσμα αυτής ακριβώς της εθελόδουλης και προδοτικής στάσης που τήρησαν όλες ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις από το 2010 και εντεύθεν, προβάλει το ξεπούλημα της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.

Επομένως, καθίσταται προφανές ότι κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ βάζει ως «αριστερή» πρώτη προτεραιότητα την διάσωση των τραπεζιτών και τα συμφέροντα των ξένων funds. Ολοκληρώνει την «αποστολή» της με το μαζικό ξεπούλημα – μετά την Δημόσια περιουσία που δόθηκε για ψίχουλα στο Υπερταμείο των ξένων επικυρίαρχων – της ιδιωτικής περιουσίας των πολιτών, οι οποίοι δεν έχουν καν το δικαίωμα να διεκδικήσουν την εξαγορά των δανείων τους στις εξαιρετικά προνομιακές τιμές που προσφέρονται στα funds.

Ο ελληνικός λαός έχει μόνο ένα χρέος απέναντι σε αυτή την κυβέρνηση οικονομικών δολοφόνων που στην θέση της συνταγματικής επιταγής για την λαϊκή κυριαρχία έχει επιβάλει το ξεπούλημα της περιουσίας του λαού και της πατρίδας μας.

Να την ανατρέψει μαζί με το σύνολο των αντιλαϊκών και εθνικά καταστροφικών μνημονιακών πολιτικών.

ilias.alexandris

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου