Ο καθηγητής συνταγματολόγος Γεώργιος Κασιμάτης στην Κρήτη

Αποτέλεσμα εικόνας για εικόνες γεώργιος κασιμάτηςΣτην Κρήτη θα βρίσκεται την ερχόμενη εβδομάδα ο καθηγητής συνταγματολόγος Γεώργιος Κασιμάτης ως κεντρικός ομιλητής σε δύο σημαντικές εκδηλώσεις που αφορούν το θέμα των Ηλεκτρονικών Πλειστηριασμών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις δημοσιευμένες ανακοινώσεις, οι εκδηλώσεις - ομιλίες στις οποίες θα συμμετάσχει ο διακεκριμένος συνταγματολόγος έχουν ως εξής:


Ρέθυμνο, Δευτέρα 11/12/2017

Ο ΣΑΟΡ (Σωματείο Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου) διοργανώνει εκδήλωση-ομιλία με θέμα τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 19:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου. Κύριοι ομιλητές θα είναι ο καθηγητής συνταγματολόγος Κασιμάτης Γεώργιος ως προς τη αντισυνταγματικότητα του νόμου των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και ο Αλεξανδρής Ηλίας μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και δικτύων ως προς τον τρόπο διεξαγωγής τους.

Η εκδήλωση απευθύνεται στον Δικηγορικό Σύλλογο Ρεθύμνου, τον Σύλλογο Συμβολαιογράφων, τον Σύλλογο Δικαστικών Επιμελητών και των Σύλλογο Αστυνομικών.

Επίσης η ομιλία είναι ανοιχτή σε όλους τους Ρεθυμνιώτες και Ρεθυμνίωτισσες.

Ηράκλειο, Τρίτη 12/12/2017

Ενημερωτική εκδήλωση για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, με ομιλητή το διακεκριμένο συνταγματολόγο Γιώργο Κασιμάτη διοργανώνεται από το ΠΑ.Δ.ΔΥ.Α.Α. (Παγκρήτιο Δίκτυο Δυνάμεων Αντίστασης και Αλληλοβοήθειας), στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, την Τρίτη 12/12/17, ώρα 7.00 μ.μ..

Στην κατεχόμενη Ελλάδα των μνημονίων όπου η συνταγματικότητα των νόμων είναι αμφισβητούμενη, καθότι εξυπηρετούνται συμφέροντα των επικυρίαρχων εταίρων και των εγχώριων συνεργατών τους, εις βάρος του ελληνικού λαού, η προστασία της πρώτης κατοικίας είναι υπό αίρεση.

Οφειλέτες και δανειολήπτες επιβάλλεται να ενημερωθούν, για να δράσουν στην πορεία. Ένα θέμα που αφορά όλους-ες, γιατί η πλειοψηφία των Ελλήνων λόγω της υπερφορολόγησης και της δραματικής μείωσης των εισοδημάτων τους, αδυνατούν να ανταπεξέλθουν και περιέρχονται σε στάση πληρωμών με όλες τις δυσάρεστες συνέπειες .

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ!

Τα μέλη του ΠΑ.Δ.ΔΥ.Α.Α.
Ηράκλειο:Λαϊκή Στάση Πληρωμών (Λ.Σ.Π.)
Ρέθυμνο: Σωματείο Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου (Σ.Α.Ο.Ρ.)
Χανιά: Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα (ΔΗ.ΠΑ.Κ.)
Ν. Λασηθίου: Αλληλέγγυοι Πολίτες Μεραμβέλλου (Α.ΠΟ.Μ)
Χερσόνησος: Κοινωνικοπολιτικό Κίνημα για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη
ζωή του Ελληνικού λαού.
Ιεράπετρα: Δίκτυο Αλληλεγγύης και προώθησης κοινωνικής οικονομίας «ΙΣΤΟΣ»
E-mail: pagritioddaa@gmail.com
https://www.facebook.com/kriti.antistasi/

Πληρ. τηλ.: 6985608081, 6979733616

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου