Χειρότερα κτήνη!


Από παλιά... από πολύ παλιά... από κείνα, ακόμα, τα χρόνια που είθισται να αποκαλούμε... «αρχαία χρόνια», το ανθρώπινο γένος «έστησε» έναν κώδικα -για να ξεχωρίσει από το υπόλοιπο ζωικό βασίλειο- και τον σεβάστηκε!

Ακόμα και οι εμπόλεμοι σταματούσαν τις εχθροπραξίες για να δοθεί η δυνατότητα να περιθάλψουν τους τραυματίες τους και να θάψουν τους νεκρούς τους!

Κάπως έτσι φτάσαμε στον α΄ και τον β΄ παγκόσμιο πόλεμο, για να θεσπιστούν διεθνείς συνθήκες με τις οποίες ανακηρύχτηκαν οι νοσοκόμοι και οι τραυματιοφορείς σε... «ιερά» και «απρόσβλητα» πρόσωπα και να θεωρούνται ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ αυτοί που δεν τις σέβονταν!!

Σήμερα όμως υπάρχουν κρατικές οντότητες που... φτύνουν προκλητικά τις διεθνείς συνθήκες των... ανθρώπων και επιτρέπουν σε ανθρωποειδή -που τα αποκαλούν «στρατιώτες» τους- να επιδεικνύουν τη σκοπευτική τους δεινότητα στα σώματα άοπλων και ανυπεράσπιστων τραυματιοφορέων, και μάλιστα γυναικών!

Είναι το κράτος του Ισραήλ!

Ένα κράτος που, πέρα και πάνω από οποιοδήποτε άλλο έγκλημα που έχει διαπράξει -και εξακολουθεί να διαπράττει- βαρύνεται πλέον με το έγκλημα καθοσιώσεως κατά της ανθρωπότητας, περιθάλποντας το άνανδρο κτήνος που σήκωσε το όπλο, σημάδεψε το στήθος και τράβηξε τη σκανδάλη, αφαιρώντας τη ζωή της 21χρονης Παλαιστίνιας νοσοκόμας Ραζάν Αλ Νατζάρ (στη φωτγρ. με την άσπρη μπλούζα και τα χέρια ψηλά, λίγα λεπτά πριν δεχτεί τη σφαίρα κατάστηθα) που πάλευε για τη σωτηρία άοπλων τραυματιών!

Ένα κράτος που καλύπτει και περιθάλπει ένα κτήνος, που εξακολουθεί να «ζει», να τρώει, να πίνει και να κοιμάται, ανάμεσα σε ανθρώπους!

Αυτό και μόνο αρκεί για να χαρακτηριστεί το κράτος αυτό σαν «κράτος φονιάς»!

Σαν κράτος... εγκληματίας πολέμου!

Ένα κράτος που δεν έχει πλέον το δικαίωμα ούτε να ψελλίσει για το έγκλημα του ολοκαυτώματος, που διέπραξαν τα ναζιστικά κτήνη σε βάρος των συμπατριωτών τους!
Γιατί έγιναν χειρότεροι από εκείνα τα κτήνη!

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου