Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλη τη χώρα! (πίνακες στοιχείων 5-6-7/09/2018)

Με 184 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ακινήτων συνεχίζεται την Τετάρτη 5, Πέμπτη 6 και Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018, η ανελέητη επίθεση στην ιδιωτική περιουσία των πολιτών. Με το πρόσχημα της αποπληρωμής ενός παράνομου δημόσιου χρέους, κλιμακώνεται η εγκληματική αφαίμαξη του λαού, στο πλαίσιο ενός καθεστώτος κατοχής που έχει επιβληθεί στη χώρα μας.

Ειδικότερα αυτό το τριήμερο, 107 πλειστηριασμοί αφορούν στην περιοχή της Αττικής, 16 στην Θεσσαλονίκη και 61 στην περιφέρεια.

Στους πίνακες που παρατίθενται, περιλαμβάνονται επίσης, 48 συμβατικοί πλειστηριασμοί χωρίς δημοσιευμένη μεταβολή τους σε ηλεκτρονικούς, διαμορφώνοντας το σύνολο των δημοσιευμένων (ανά οφειλέτη) πλειστηριασμών σε 232, ενώ το σύνολο των ακινήτων (ή κινητών) που εκπλειστηριάζονται αυτή την εβδομάδα είναι 588.

Σε συμβολαιογραφεία Αθήνας, Πειραιά & Νήσων διεξάγονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί αρμοδιότητας ειρηνοδικείων Αττικής και συγκεκριμένα Αθηνών, Αμαρουσίου, Χαλανδρίου, Ν. Ιωνίας, Καλλιθέας, Ιλίου, Περιστερίου, Αχαρνών, Κρωπίας, Λαυρίου, Μαραθώνα, Μεγάρων, Ελευσίνας, Νίκαιας, Πειραιά, Σαλαμίνας, Αίγινας και από την περιφέρεια της Ελλάδας πρώην ειρηνοδικείων των νομών Χαλκιδικής, Αχαΐας, Κέρκυρας, Κυκλάδων (Μυκόνου) και Χανίων.

Σε συμβολαιογραφεία της Θεσσαλονίκης διεξάγονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί αρμοδιότητας των ειρηνοδικείων Θεσ/νίκης, Βασιλικών, Λαγκαδά και νομού Χαλκιδικής.

Στην περιφέρεια της Ελλάδας διεξάγονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί σε Έβρο, Ξάνθη, Δράμα, Καβάλα, Ημαθία, Πέλλα, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα (πλειστηριάσματα Μαγνησίας), Φθιώτιδα, Φωκίδα, Βοιωτία, Εύβοια, Κορινθία, Αργολίδα, Μεσσηνία, Ηλεία, Αχαΐα, Λευκάδα, Λέσβο (πλεισ/τα Χίου), Δωδεκάνησα και Ηράκλειο Κρήτης.Ενδέχεται επίσης να διεξαχθούν ηλεκτρονικά πλειστηριασμοί που έχουν δημοσιευτεί για διεξ/γή σε ειρηνοδικεία εκτός των παραπάνω νομών όπως Σερρών, Ιωαννίνων, Καρδίτσας, Κέρκυρας, Κυκλάδων εφόσον οι συμβολαιογράφοι τους έχουν ήδη πιστοποιηθεί στους ηλεκτρονικούς και δεν έχουν αναβληθεί για άλλη ημερομηνία.

Αυτή την εβδομάδα το Δημόσιο (Α.Α.Δ.Ε.) δεν εμφανίζεται στους επισπεύδοντες πλειστηριασμούς.

ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ/ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ

 49 πλειστηριασμοί (21,1%) συνολικής εμπορικής αξίας μικρότερης των 50.000 €
► 44 πλειστηριασμοί (19,0%) συνολικής εμπορικής αξίας από 50.000 έως 100.000 €
► 55 πλειστηριασμοί (23,7%) συνολικής εμπορικής αξίας από 100.000 έως 200.000 €
► 34 πλειστηριασμοί (14,7%) συνολικής εμπορικής αξίας από 200.000 έως 300.000 €
► 23 πλειστηριασμοί (09,9%) συνολικής εμπορικής αξίας από 300.000 έως 500.000 €
► 27 πλειστηριασμοί (11,6%) συνολικής εμπορικής αξίας μεγαλύτερης των 500.000 €

Συνολικά για ακίνητα εμπορικής αξίας ανά πλειστηριασμό έως 300.000 € επισπεύδονται οι 182 απ' τους 232 πλειστηριασμούς, σε ποσοστό 78,4% τουλάχιστον.

ΣΗΜ. 1: Οι τιμές εμπορικής αξίας (1ης προσφοράς) του πίνακα αφορούν στο σύνολο των πλειστηριασμάτων (ακινήτων/κινητών) για κάθε έναν πλειστηριασμό.ΣΗΜ 2: Τα στοιχεία προέρχονται από τις αναρτήσεις των συμβολαιογράφων και δικαστικών επιμελητών στην επίσημη σελίδα ηλεκτρονικής δημοσίευσης πλειστηριασμών www.tnomik.gr
ΣΗΜ 3: Οι δημοσιεύεις του πίνακα αφορούν σε καθαρούς πλειστηριασμούς ανά οφειλέτη και όχι ανά πλειστηρίασμα και δεν περιλαμβάνουν διορθωτικά, γνωστοποιήσεις ημ/νίας επίσκεψης ή διπλές δημοσιεύεις (και από συμβ/φο και από δικ. επιμελητή) ήδη δημοσιευμένων πλειστηριασμών. 
ΣΗΜ. 4: Οι πλειστηριασμοί που έχουν δημοσιευτεί ως συμβατικοί για διεξαγωγή σε ημ/νία μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου για τους ηλεκτρονικούς, σύμφωνα με το άρθρο 208, ενδέχεται να γίνουν ηλεκτρονικά χωρίς άλλη δημοσίευση μεταβολής τους στο www.tnomik.gr αν δεν έχει αλλάξει η ημ/νία διεξαγωγής τους και ο υπάλληλος του πλειστηριασμού.

Στους πίνακες που ακολουθούν (δημιουργήθηκαν από μέλη της πρωτοβουλίας «Δρόμος ανοιχτός») αναγράφεται η διεύθυνση διεξαγωγής του πλειστηριασμού, η ιδιότητα του οφειλέτη, ο επισπεύδων, τα στοιχεία δικαστικού επιμελητή και συμβολαιογράφου, το ποσό οφειλής για το οποίο διεξάγεται ο κάθε πλειστηριασμός καθώς και η εμπορική αξία των ακινήτων, η οποία είναι και τιμή 1ης προσφοράς κατά την έναρξη του πλειστηριασμού.

(Για να δείτε την εικόνα σε μεγέθυνση κάντε «κλικ» στο βελάκι πάνω δεξιά του πίνακα pdf )Αν κάποια κινήματα κατά των πλειστηριασμών ή και μεμονωμένοι πολίτες χρειάζονται περισσότερα στοιχεία, ή εικόνα κάποιου συγκεκριμένου νομού με τα στοιχεία των πλειστηριασμών του, μπορούν να τα ζητήσουν στη διεύθυνση email της πρωτοβουλίας: dromosanoixtos@gmail.com 

Δρόμος Ανοιχτός

1 σχόλιο :

  1. Γεια σας, θέλω να μοιραστώ την ιστορία της οικονομικής ζωής με τον κόσμο όχι γιατί είμαι πληρωμένος αλλά επειδή θα είμαι κακός που δεν θα πει στον κόσμο για την κ. Rolins και τον κ. Johnson (kreditloansprestamos010@gmail.com). Το 2004 έχασα τον σύζυγό μου, ήμουν νοικοκυρά πριν πεθάνει ο σύζυγός μου και άφησε τον κύριο με 3 παιδιά. Ήμουν μπερδεμένος και απογοητευμένος καθώς τα πράγματα έγιναν δύσκολες επειδή εργάζονταν με μια ιδιωτική εταιρεία με σύμβαση. Έτρεξα σε φίλους και οικογένεια, αλλά όλα με κατέστρεψα, έχω καταθλίψει ακόμα περισσότερο, έχω δανειστεί τραπεζικά δάνεια αλλά όλοι είπαν ότι έχω κακό πιστωτικό αποτέλεσμα, προσπάθησα μερικά copanies online δανείου και ήμουν scammed το λίγο είχα. Άρχισα να παίρνω σκληρά φάρμακα για να διευκολύνω το άγχος μου, η κυβέρνηση πήρε τα παιδιά μου μακριά από μένα και άρχισα να σκέφτομαι την αυτοκτονία. Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν ξανά γιατί ένιωσα ότι ο καθένας στον κόσμο είναι ο ίδιος. Μετά από μερικά χρόνια, πήγα στην αποκατάσταση της καρδιάς, μετά από μερικούς μήνες ανταποκρίθηκα στις θεραπείες μέχρι να συναντήσω μια νοσοκόμα που ονομάζεται κυρία Rolins, η οποία έγινε ο πολύ καλός μου φίλος και με το χρόνο ήμουν ικανός να την αρέσει και να την εμπιστεύομαι. Μέχρι μια μέρα της είπα την ιστορία μου. Ήταν τόσο άγγιξε που φώναξε, μου είπε να είμαι ισχυρός που θα με κρατήσει στις προσευχές της, μετά από μερικές μέρες μου είπε για ένα μικρό κατάστημα που πρόκειται να πωληθεί και μου είπε αφού είμαι πολύ έξυπνος, θα έπρεπε, αλλά το κατάστημα και με την οποία η κυβέρνηση θα με αφήσει από το κέντρο αποκατάστασης. Μου είπε ότι δεν μου άρεσε, μου πρότεινε τον κ. Τζόνσον, ειλικρινά αρχικά αισθάνθηκα ότι ήταν σαν τους άλλους και δεν ήθελα να το κάνω, με έπεισε, γιατί μου έκανε το πρώτο για μένα και μέσα σε 78 ώρες πήρα το δάνειό μου $ 72 ώρες. Σήμερα είμαι ελεύθερος, έχω την τέχνη και το κατάστημα μπουτίκ μου, τα παιδιά μου είναι σε ένα καλό σχολείο, πλήρωσε όλα τα χρέη μου και σχεδιάζω να αγοράσω ένα σπίτι για την οικογένειά μου. Παρακαλώ μην το εγκαταλείπετε στη ζωή, ήμουν κάποτε σαν εσένα, χτύπησα, κακοποιήθηκε από τον κόσμο, σκέφτηκα την αυτοκτονία, μισώ και δεν εμπιστεύομαι κανέναν ή τίποτα αλλά θέλω να σας πω ότι υπάρχει ελπίδα για σας. Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια, δάνεια, επενδυτικά σχέδια ή ιδέες, μην ξεχάσετε να επικοινωνήσετε με τον κ. Johnson (kreditloansprestamos010@gmail.com) και σας υπόσχομαι ότι θα γράψετε στον κόσμο σαν να κάνω τη μαρτυρία σας.


    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή