Τα σκυλιά ξεσκίζουν την Ελλάδα…


Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου

Ως τις αρχές του Γενάρη θα έχει ψηφιστεί στη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση που αφορά στην ιδιωτικοποίηση (λεηλασία) με τη μέθοδο της παραχώρησης άλλων 10 μεγάλων λιμανιών της χώρας, της Αλεξανδρούπολης, του Βόλου, της Ελευσίνας, της Ηγουμενίτσας, του Ηρακλείου, της Καβάλας, της Κέρκυρας, του Λαυρίου, της Πάτρας και της Ραφήνας, όπως διαβάζουμε στον 902.gr

Oι ιδιωτικοποιήσεις αυτές γίνονται υπό την γενική εποπτεία της Τρόικας και των υπαλλήλων της της δήθεν “Αριστεράς”, αλλά και υπό την εποπτεία του Αμερικανού “ανθύπατου-υπεργκαουλάιτερ”, Τζέφρει Πάιατ, ώστε να χρησιμεύσουν στη μετατροπή της Ελλάδας σε απέραντη στρατιωτική βάση των Ηνωμένων Πολιτειών, που προετοιμάζουν παγκόσμιο πόλεμο κατά της Ρωσίας!

Και σαν να μην έφταναν αυτά, μας πληροφορεί ο 902.gr οι Πιστωτές απαιτούν επίσης επιτάχυνση των διαδικασιών ιδιωτικοποιήσεων (λεηλασίας) για λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ, Ελληνικό, Εγνατία και άλλα περιφερειακά λιμάνια και εξαρτούν από την πρόοδο αυτών των μέτρων την έγκριση για την καταβολή στην Ελλάδα του ποσού των 600 εκατ. ευρώ από τα κέρδη των ελληνικών ομολόγων. Το θέμα αυτό θα κριθεί στη δεύτερη έκθεση της ενισχυμένης εποπτείας που αναμένεται στις αρχές του 2019.

Πηγή: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου