Τα έχουμε ξανακούσει ρε, δεν σας καθόμαστε...


Του mitsos175

Τα τρία (με το συμπάθιο) θα πάρει το Ελληνικό κράτος από το πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο, που υποτίθεται πως βρίσκονται στην Κρήτη. Καλύτερα να καλλιεργήσουμε λαχανικά, φρούτα, όσπρια κλπ, ώστε να έχουμε κάτι να φάμε εκτός από φάπες.

Κάτι ήξεραν όσοι μπέρδευαν τους υδρογονάνθρακες με τους υδατάνθρακες, τη βούρτσα με την οδοντόβουρτσα και τα μπούτια τους.

Μας έχουν τρελάνει στο παραμύθι. Μας λένε πως καθόμαστε πάνω σε 200 δις ευρώ! Τα μέτρησαν; Είναι σίγουρα τόσα; Μάλλον το έκαναν. Τόσο το πετρέλαιο, τόσο το αέριο, τόσο ο αέρας ο κοπανιστός και το κουτόχορτο. Το τελευταίο είναι αυτό που πληρώνουμε πιο ακριβά από όλα.

Γιατί εδώ πρόκειται περί κομπίνας. Έχετε ακούσει για κάτι email - σκέτη απάτη, που στέλνει ένας "Νιγηριανός πρίγκιπας" και που σου ζητάει φράγκα για να μεταφέρει την υποτιθέμενη αμύθητη περιούσια του στο εξωτερικό; Σου ζητά να πληρώσεις για τραπεζικά έξοδα με την υπόσχεση ότι θα σε κάνει πλούσιο; Αν κάποιος βλάκας με περικεφαλαία πιστέψει τέτοια κοροϊδία και στείλει λεφτά, μετά τα κλαίει με μαύρο δάκρυ.

Από κει το πήραν. Μας λένε τα ΜΜΕ πως θα γίνουμε πλούσιοι, γιατί έχουμε πολλούς θησαυρούς, αλλά πρέπει να σκάψουμε να τους βρούμε. "Εντάξει ρε παιδιά", λέμε, "να σκάψουμε, που είναι"; "- Είναι σε μέρη που αμφισβητούνται από τους Τούρκους και άλλους"
.
Μας πετάνε τη φάκα. "Για τα πάρουμε πρέπει να εξοπλιστούμε. Για να εξοπλιστούμε όμως θα πρέπει να δώσουμε αρκετά δις σε όπλα πυρομαχικά κλπ".

Τα υπολογίζουν γύρω στα 4 δις παραπάνω. Τι σημαίνει το παραπάνω; Ότι θα τα δώσουμε εμείς. Θα μου πείτε: Ναι, αλλά αν διασφαλίσουμε 200, αξίζει να δώσουμε 4.

Ας δούμε λοιπόν τι θα πάρουμε ως κράτος. Το 3%!!! δηλαδή μόλις 6 δις. Κι αυτό στην περίπτωση να υπάρχει πραγματικά το κοίτασμα και μάλιστα όσο το υπολογίζουν. Ας σημειωθεί ότι τα 4 δις για όπλα είναι μόνο η αρχή.

Όπως γίνεται με όλες τις απάτες, το ποσό θα αυξηθεί. 4 δις είναι μόνο μισό σμήνος αόρατα αεροπλάνα. Αν μπούμε σε ανταγωνισμό με τους γείτονες, για το ποιος θα πάρει τα περισσότερα, καήκαμε! Θα χρεοκοπήσουμε χειρότερα. Δεν φτάνουν 10 "θησαυροί".

Κοντολογίς μας ζητάνε να πληρώσουμε τα εξής

1) Να πάρουν οι εταιρίες πετρελαίου τα όποια κοιτάσματα υπάρχουν.

2) Να πάρουν οι εταιρίες όπλων.

3) Να πάρουν τις μίζες τα ντόπια λαμόγια. (Γιατί στην ουσία περί αυτού πρόκειται και γι αυτό κόπτονται).

4) Να μείνουμε με τις πετρελαιοκηλίδες και τα γραμμάτια στο χέρι.

5) Σαν να μη φτάνουν τα παραπάνω, μπορεί να μας μπλέξουν και σε πόλεμο. Και τότε η ζημιά θα είναι πραγματικά ανυπολόγιστη.

Ρε άστε στο διάολο πατριώτες με το αζημίωτο; Άστε στο διάολο απατεώνες! Που θα μας κάνετε βασίλισσες. 

Τα έχουμε ξανακούσει ρε, δεν σας καθόμαστε... .

Πηγή: ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου