Γονέας 1, Γονέας 2


Του Πέτρου Αργυρίου

Εδώ  και μερικές μέρες το Γαλλικό κοινοβούλιο ψήφισε προσχέδιο για να αντικατασταθούν σε φόρμες του εκπαιδευτικού συστήματος οι όροι πατέρας και μητέρα από τους όρους Γονέας 1 και Γονέας 2 προς αποφυγήν διακρίσεων εις βάρος γονέων της λεγόμενης LGBTQ κοινότητας, μιας φαντασιακής κατασκευής της νεωτερικότητας καθώς ελάχιστα κοινά έχουν μεταξύ τους τα τμήματα που την απαρτίζουν πέρα από την απόκλιση από την αποκλειστική ετεροφυλοφιλία. Εξού, από εδώ και στο εξής θα αναφέρομαι σε αυτό το κατασκεύασμα με τον όρο ΜΑΕ (Μη Αποκλειστικά Ετεροφυλόφιλοι).

Αν αυτό το περιστατικό ήταν το μοναδικό, θα μπορούσε κάποιος να το προσπεράσει ως ζήτημα καθαρά γραφειοκρατικό και τυπολατρικό.
Δεν είναι όμως.

Οι μηδενιστές της παγκοσμιοποίησης πέρα από την επίθεση τους στην ιστορία, εξαπολύουν εδώ και καιρό επίθεση και στη βιολογία. Με πρόσχημα την καταπολέμηση των διακρίσεων, καταργούν την διακριτική ικανότητα των ατόμων και των πληθυσμών και επιδιώκουν τη δημιουργία μιας άφυλης κοινωνίας.

Οι πρακτικές τους είναι γνωστές και παλιές: Εργαλειοποιούν κάθε λογής μειονότητα για να επιτεθούν στις πλειονότητες.
Δεν πρόκειται περί ισότητας αλλά περί ισοπέδωσης.

Στην φαρέτρα τους οι γνωστές κατηγορίες αλλά και νεολογισμοί που δημιουργούν μια νέα κατηγορία παρειών που ανήκουν στις πλειονότητες των δυτικών πληθυσμών: Ρατσιστής, ισλαμοφοβικός, σεξιστής, ομοφοβικός, εθνικιστής. Αν σε κατηγορήσει κάποιος για οποιοδήποτε από τα παραπάνω, είσαι κι όλα τα παραπάνω.

Στον πυρήνα των πρακτικών τους βρίσκεται η πολύ πετυχημένη μέθοδος που χρησιμοποίησε το Ισραήλ προκειμένου να φιμώσει τους επικριτές του για τα εγκλήματα του έναντι σε άλλους λαούς, πρωτίστως έναντι των Παλαιστινίων: Κάθε κριτική στο Ισραήλ, ισοδυναμεί με αντισιωνισμό. Επομένως και με κρυπτοναζισμό.

Κι έτσι κατέστρεφαν με ανυπόστατες κατηγορίες καριέρες κι υπολείψεις.

Αυτήν την πρακτική χρησιμοποιούν σήμερα οι ψευτοπροοδευτικοί: Πλειοδοτώντας σε ηθική και πνευματική «ανωτερότητα», απαγορεύουν κάθε κριτική πυροβολώντας εξ επαφής, συκοφαντώντας, απειλώντας, αποκλείοντας, σπιλώνοντας, απολύοντας.

Με ομάδες κρούσεις στο διαδίκτυο η νέα Ροζ Γκεστάπο είναι εδώ.

Η νέα Αρία Παγκόσμια Φυλή, οι Ανώτεροι Άνθρωποι της Δύσης που καταδικάζουν απερίφραστα τις λαϊκίστικες πλειονότητες του δυτικού κόσμου και επιβάλλουν δια της βίας αλλά πλέον και με νόμους το δικό τους ευφάνταστο κοσμοείδωλο.

Πρόκειται για μια αντιστροφή του Ναζισμού. Κι έχει σαφώς ταξικό πρόσημο.

Οι Ρομπέν των Αστών κλέβουν από τους πολλούς για να δώσουν στους λίγους.

Κλέψαν τις οικονομίες τους για να διασώσουν τις τράπεζες και τώρα, στο όνομα της καταπολέμησης των διακρίσεων, τους κλέβουν και τις ταυτότητες τους: Δικαίωμα στην ταυτότητα έχει μόνο η ετερότητα: Αυτό είναι το δόγμα τους. Κι αν δεν το γνώριζαν, καλά θα κάνουν να το μάθουν.
Δικαίωμα στην ταυτότητα, έχει μόνο η ετερότητα.

Γιατί η πλειονότητα είναι εθνικιστική, σεξιστική, ομοφοβική.

Φυσικά και η ετερότητα μπορεί και συνήθως είναι ακόμη πιο σεξιστική και μισαλλόδοξη από ότι οι δυτικές πλειονότητες.

Αλλά δεν έχει καμιά απολύτως σημασία. Είπαμε. Η ετερότητα έχει μόνο δικαίωμα στην ταυτότητα.
Οι μπουλντόζες προχωρούν. Κι ο κοσμάκης για να βρει κάποια προστασία καταφεύγει όλο και περισσότερο σε ένα συντηρητισμό που έχει σαπίσει εδώ και δεκαετίες.

Έτσι δημιουργείται ένα κακάσχημο δίπολο ανάμεσα σε έναν γαγγραινώδη ισοπεδωτικό προοδευτισμό και έναν σάπιο συντηρητισμό.

Ο πλήρως εκφυλισμένος δικαιωματισμός πλέον δεν στοχεύει στην επέκταση των δικαιωμάτων αλλά στην στέρηση των δικαιωμάτων των πολλών.

Είναι ένας ελβετικός σουγιάς για την κινεζοποίηση της Δύσης, ένα καταπληκτικό πολυεργαλείο του Νεομεσαίωνα που ζούμε, των νέων φεουδαρχιών, όπως πριν από χρόνια είχα προειδοποιήσει.
Νεοπουριτανοί ψευτοπροοδευτικοί της κακιάς ώρας. Δεν χρειάζεται να παλεύετε τόσο για την άφυλη σας κοινωνία: Τα φυτοφάρμακα και χιλιάδες άλλες ουσίες προκαλούν στην Δύση υπογονιμότητα και σεξουαλική ανικανότητα ενώ ο εκχυδαϊσμός της σεξουαλικότητας έχει εξαφανίσει κάθε ρομαντισμό και γοητεία στις σχέσεις των δύο φύλων.

Και σεις γονείς του κοντινού μέλλοντος. Αν κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον για να σας τη σπάσει αρχίσει να σας αποκαλεί γονιούς 1 και 2, με όποια σειρά εκείνο προτιμήσει, να ‘στε σίγουροι ότι από το σχολείο το ‘μαθε.

Και έτσι και σεις πρέπει να αρχίσετε να μαθαίνετε να λέτε όχι ότι έχετε ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι αλλά παιδί 1 και 2.

Όταν οι άνθρωποι και οι ποιότητες τους γίνονται νούμερα, τότε να ‘στε σίγουροι ότι υπάρχει καθεστώς.

Γιατί καθεστώς είναι αυτό που όταν διαφωνείς, προτιμάς να καταπιείς τη γλώσσα σου παρά να δεχτείς τα αντίποινα του.

(Περισσότερα για την άφυλη κοινωνία στον ομότιτλο άρθρο μου στο τεύχος 136 του Hellenic Nexus, Οκτώβριος 2018)

Πηγή: ΑΓΡΙΑ ΖΩΑΔρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου