Συμβόλαιο αποδοχής της καταδίκης μαζί με τον Παλαιστινιακό και του Ελληνικού λαού


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Ο κατήφορος των Ελληνικών κυβερνήσεων στον οποίο συμπαρασύρουν και τον Ελληνικό λαό δεν έχει σταματημό.

Μετά την στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ, ένα κράτος που κατέχει εδάφη του παλαιστινιακού λαού και ασκεί επ’ αυτού πολιτική γενοκτονίας, με την οποία ουσιαστικά ανοίξαμε και επισήμως την πόρτα μας στον Ισραηλινό στρατό και τις μυστικές υπηρεσίες των σιωνιστών, τώρα αποφασίζουν να μας μετατρέψουν ως λαό, σε συνένοχους στην κλοπή των ενεργειακών αποθεμάτων αυτού του καθημαγμένου λαού.

Την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου του 2020, θα έρθει στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νεντανιάχου, ο οποίος κατηγορείται ακόμα και μέσα στην χώρα του για απάτη, απιστία και δωροδοκία!

Θα συναντηθεί με τον πρόεδρο και τον πρωθυπουργό της χώρας  για την υπογραφή του αγωγού East Med. Του αγωγού φυσικού αερίου που έχει ως βάση την κλοπή των κοιτασμάτων φυσικού αερίου της Παλαιστίνης.

Άσχετα με την δυνατότητα υλοποίησης η όχι του East Med, και μόνο η συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης σε ένα τέτοιου μεγέθους διεθνές έγκλημα, την ίδια ώρα που ο Ελληνικός λαός υφίσταται την αντίστοιχου μεγέθους κλοπή και εξαθλίωση, από την Ευρω-Νατοϊκή συμμορία, αποτελεί συμβόλαιο αποδοχής της καταδίκης μαζί με τον Παλαιστινιακό και του Ελληνικού λαού.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, η πρωτοβουλία «Δρόμος ανοιχτός» θεωρεί τον πρωθυπουργό του Ισραηλινού κράτους, «persona non grata» και καλεί τον Ελληνικό λαό να διατρανώσει την αντίθεση του στην παρουσία του Μπέντζαμιν Νεντανιάχου, συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου στις 18:00μμ, έξω από το Υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος με κατεύθυνση προς την Ισραηλινή Πρεσβεία.

28 Δεκεμβρίου 2019
Δρόμος ανοιχτός

1 σχόλιο :

 1. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

  Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

  Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

  Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

  Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

  Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

  Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

  Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή