Συμβόλαιο αποδοχής της καταδίκης μαζί με τον Παλαιστινιακό και του Ελληνικού λαού


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Ο κατήφορος των Ελληνικών κυβερνήσεων στον οποίο συμπαρασύρουν και τον Ελληνικό λαό δεν έχει σταματημό.

Μετά την στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ, ένα κράτος που κατέχει εδάφη του παλαιστινιακού λαού και ασκεί επ’ αυτού πολιτική γενοκτονίας, με την οποία ουσιαστικά ανοίξαμε και επισήμως την πόρτα μας στον Ισραηλινό στρατό και τις μυστικές υπηρεσίες των σιωνιστών, τώρα αποφασίζουν να μας μετατρέψουν ως λαό, σε συνένοχους στην κλοπή των ενεργειακών αποθεμάτων αυτού του καθημαγμένου λαού.

Την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου του 2020, θα έρθει στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νεντανιάχου, ο οποίος κατηγορείται ακόμα και μέσα στην χώρα του για απάτη, απιστία και δωροδοκία!

Θα συναντηθεί με τον πρόεδρο και τον πρωθυπουργό της χώρας  για την υπογραφή του αγωγού East Med. Του αγωγού φυσικού αερίου που έχει ως βάση την κλοπή των κοιτασμάτων φυσικού αερίου της Παλαιστίνης.

Άσχετα με την δυνατότητα υλοποίησης η όχι του East Med, και μόνο η συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης σε ένα τέτοιου μεγέθους διεθνές έγκλημα, την ίδια ώρα που ο Ελληνικός λαός υφίσταται την αντίστοιχου μεγέθους κλοπή και εξαθλίωση, από την Ευρω-Νατοϊκή συμμορία, αποτελεί συμβόλαιο αποδοχής της καταδίκης μαζί με τον Παλαιστινιακό και του Ελληνικού λαού.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, η πρωτοβουλία «Δρόμος ανοιχτός» θεωρεί τον πρωθυπουργό του Ισραηλινού κράτους, «persona non grata» και καλεί τον Ελληνικό λαό να διατρανώσει την αντίθεση του στην παρουσία του Μπέντζαμιν Νεντανιάχου, συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου στις 18:00μμ, έξω από το Υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος με κατεύθυνση προς την Ισραηλινή Πρεσβεία.

28 Δεκεμβρίου 2019




Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου