Ανακοίνωση για την μεθόδευση παράδοσης εθνικής κυριαρχίας μέσω της Χάγης στην Τουρκία


Μια ετερόκλητη κομπανία, από πολιτικούς σαλτιμπάγκους, θα βρεθεί στην εκδήλωση του γνωστού και μη εξαιρετέου ΕΛΙΑΜΕΠ, με θέμα «Μας συμφέρει η Χάγη ;».

Με τους Γιώργο Παπανδρέου, Ντόρα Μπακογιάννη, Γιώργο Κατρούγκαλο, Χρήστο Ροζάκη κύριους ομιλητές!. Δηλαδή το enfant  gate της παγκοσμιοποιητικής νομενκλατούρας, μαζί με εκπρόσωπο της εξωνημένης πανεπιστημιακής κοινότητας και πρώην υπουργό της κυβέρνησης Σημίτη.

Και μόνο το γεγονός, ότι θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι από το 80% του πολιτικού φάσματος, φανερώνει την πρόθεση των κυβερνώντων, να κάνουν πράξη την εκχώρηση Ελληνικών Εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων. Οι ευρισκόμενοι σε διατεταγμένη υπηρεσία πολιτικοί υπαλληλίσκοι, έχουν φροντίσει μάλιστα να μας προϊδεάσουν, με τις αισχρές δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη περί απώλειας εδαφών ώστε ουσιαστικά να κρατήσουμε ότι μας αφήσουν!

Σε μια εποχή από τις πιο δύσκολες που έχει περάσει η χώρα, με εξαιρετικά δυσοίωνες  προοπτικές, το πολιτικό προσωπικό και το εν γένει σύστημα διαπλοκής, δείχνει ξεκάθαρα πόσο αρραγές και ομόθυμο είναι, στα σχέδια διαμελισμού και ξεπουλήματος της Ελλάδας.

Η οποιαδήποτε απόπειρα, διεθνοποίησης του προβλήματος του Τουρκικού επεκτατισμού στο Αιγαίο, με προσφυγή στην Χάγη, αποτελεί  στην πραγματικότητα συγκαλυμμένο σχέδιο απεμπόλησης κυριαρχικών δικαιωμάτων που με αγώνα και θυσίες κατοχύρωσαν οι πρόγονοι μας. Ο στόχος είναι τόσο η απώλεια νησιών όσο και μεγάλου κομματιού του Αιγαίου, εγκλωβίζοντας σε αυτό νησιά όπως η Χίος, η Λέσβος, η Ρόδος, κ.α, αλλά και να αποκοπεί η θαλάσσια γειτνίαση με την Κύπρο.

Η Ελλάδα, δεν έχει κανένα απολύτως λόγο να βρεθεί στην Χάγη, αφού δεν διεκδικεί τίποτα από την Τουρκία, η οποία επιχειρεί εδώ και δεκαετίες να γκριζάρει  όλη σχεδόν την Ελληνική νησιωτική περιοχή.

Το μεθοδευμένο αυτό σχέδιο, δεν πρέπει να περάσει. Και δεν θα περάσει, όσο ο λαός μας είναι σε ετοιμότητα και εγρήγορση.

Για αυτό καλούμε σε συστράτευση , κάθε δημοκράτη-πατριώτη, να αγωνιστούμε όλοι μαζί και να εμποδίσουμε με κάθε τρόπο τον διαμελισμό και το ξεπούλημα της πατρίδας μας.

Αθήνα 09/02/2020
Δρόμος ανοιχτός

1 σχόλιο :

 1. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

  Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

  Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

  Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

  Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

  Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

  Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

  Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή