Ανακοίνωση για την μεθόδευση παράδοσης εθνικής κυριαρχίας μέσω της Χάγης στην Τουρκία


Μια ετερόκλητη κομπανία, από πολιτικούς σαλτιμπάγκους, θα βρεθεί στην εκδήλωση του γνωστού και μη εξαιρετέου ΕΛΙΑΜΕΠ, με θέμα «Μας συμφέρει η Χάγη ;».

Με τους Γιώργο Παπανδρέου, Ντόρα Μπακογιάννη, Γιώργο Κατρούγκαλο, Χρήστο Ροζάκη κύριους ομιλητές!. Δηλαδή το enfant  gate της παγκοσμιοποιητικής νομενκλατούρας, μαζί με εκπρόσωπο της εξωνημένης πανεπιστημιακής κοινότητας και πρώην υπουργό της κυβέρνησης Σημίτη.

Και μόνο το γεγονός, ότι θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι από το 80% του πολιτικού φάσματος, φανερώνει την πρόθεση των κυβερνώντων, να κάνουν πράξη την εκχώρηση Ελληνικών Εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων. Οι ευρισκόμενοι σε διατεταγμένη υπηρεσία πολιτικοί υπαλληλίσκοι, έχουν φροντίσει μάλιστα να μας προϊδεάσουν, με τις αισχρές δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη περί απώλειας εδαφών ώστε ουσιαστικά να κρατήσουμε ότι μας αφήσουν!

Σε μια εποχή από τις πιο δύσκολες που έχει περάσει η χώρα, με εξαιρετικά δυσοίωνες  προοπτικές, το πολιτικό προσωπικό και το εν γένει σύστημα διαπλοκής, δείχνει ξεκάθαρα πόσο αρραγές και ομόθυμο είναι, στα σχέδια διαμελισμού και ξεπουλήματος της Ελλάδας.

Η οποιαδήποτε απόπειρα, διεθνοποίησης του προβλήματος του Τουρκικού επεκτατισμού στο Αιγαίο, με προσφυγή στην Χάγη, αποτελεί  στην πραγματικότητα συγκαλυμμένο σχέδιο απεμπόλησης κυριαρχικών δικαιωμάτων που με αγώνα και θυσίες κατοχύρωσαν οι πρόγονοι μας. Ο στόχος είναι τόσο η απώλεια νησιών όσο και μεγάλου κομματιού του Αιγαίου, εγκλωβίζοντας σε αυτό νησιά όπως η Χίος, η Λέσβος, η Ρόδος, κ.α, αλλά και να αποκοπεί η θαλάσσια γειτνίαση με την Κύπρο.

Η Ελλάδα, δεν έχει κανένα απολύτως λόγο να βρεθεί στην Χάγη, αφού δεν διεκδικεί τίποτα από την Τουρκία, η οποία επιχειρεί εδώ και δεκαετίες να γκριζάρει  όλη σχεδόν την Ελληνική νησιωτική περιοχή.

Το μεθοδευμένο αυτό σχέδιο, δεν πρέπει να περάσει. Και δεν θα περάσει, όσο ο λαός μας είναι σε ετοιμότητα και εγρήγορση.

Για αυτό καλούμε σε συστράτευση , κάθε δημοκράτη-πατριώτη, να αγωνιστούμε όλοι μαζί και να εμποδίσουμε με κάθε τρόπο τον διαμελισμό και το ξεπούλημα της πατρίδας μας.

Αθήνα 09/02/2020




Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου