Η πολιτική ''καραντίνα'' της πατρίδας και της ιστορίας μας


Του Περικλή Δανόπουλου

Και εκεί που από το πρωί μέχρι το βράδυ, ασχολιόμαστε με τον ιό, μένοντας σπίτι, οι πολιτικοί ταγοί μας συνεχίζουν το ''θεάρεστο έργο τους''.

Ο μεν Πρωθυπουργός, εξακολουθεί μονότονα αλλά με συνέπεια,να απαγγέλλει το αφήγημά του και μας μίλησε πάλι για το 1821 όπου δημιουργήθηκε το Ελληνικό έθνος, παραγράφοντας μια ιστορία χιλιετιών. Έτσι του είπαν να πει , έτσι τα είπε. Λογικό, πως αλλιώς μια οικογένεια θα διαφέντευε τον τόπο, αν δεν είχε ισχυρούς πάτρωνες που υπακούει εδώ και τόσες δεκαετίες.

Ο περίφημος ''αστός σοσιαλιστής'' και ''καθηγητής της πολιτικής μπουρδολογίας '' Γιάνης, ανέφερε πως το 21 οι Έλληνες είχαν να διαλέξουν ανάμεσα στην υποταγή και την .....περιπέτεια...
Τσίπρας, Γενηματά και Κουτσούμπας, έκαναν τετριμμένες δηλώσεις, όπου φυσικά απουσίαζε παντελώς η αναφορά στο έθνος.

Η μισαλλόδοξη αριστερά του πολιτικού αχταρμά σε απόλυτο και αρμονικό ταίριασμα με τον νεοφιλελεύθερο κοσμοπολιτισμό του κεφαλαίου, αποδομούν συστηματικά κάθε έννοια έθνους . Και από κοινού δίνουν μια νέα νοηματοδότηση για την πατρίδα, θάβοντας οριστικά την αξία προγονικής γης στο όνομα της πολυπολιτιστικής συνεύρεσης.

Ο χρόνος της καραντίνας και της απομόνωσης είναι αρκετός, για να σκεφτούμε σοβαρά τι πήγε λάθος και όλοι αυτοί οι ''ανύπαρκτοι'' κάνουν κουμάντο στην ιστορία μας, στις αξίες μας , στην ζωή μας την ίδια.

Και πως έστω και την τελευταία στιγμή, θα κάνουμε αυτό που πρέπει, αν θέλουμε να λέμε ότι καταγόμαστε από αυτούς που διαχρονικά έδωσαν την ζωή τους για την ελευθερία. Το ιστορικό βάρος μεγάλο. Και κυρίως οι ιστορικές ευθύνες . Ας τις αναλάβουμε επί τέλους.

Δρόμος ανοιχτός

1 σχόλιο :

 1. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

  Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

  Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

  Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

  Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

  Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

  Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

  Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή