H Γιάννα και η ανίατη πάθηση του μίσους σε κάθε τι Εθνικό


Του Περικλή Δανόπουλου

Ήταν αναμενόμενο μετά από τις αντιδράσεις, η κα Δασκαλάκη να προσπαθήσει να το μαζέψει. Επιχείρησε επομένως να εξωραϊσει την κατάσταση, και να πείσει για τις καλές της προθέσεις. Είπε πολλά. Ήταν κατηγορηματική για το γεγονός πως δεν επιχειρείται αναθεώρηση της ιστορίας. 

Δεν είπε ωστόσο τίποτα, για την ''περιθωριακή ελίτ που έκανε την επανάσταση'', για τον ''δικτάτορα Καποδίστρια'', για την ελπίδα του Άγγλου ιστορικού, πως ''μετά το πέρας της ιστορίας θα έχουν σταματήσει οι αυταπάτες για το '21''. Ανέφερε μάλιστα, ότι δεν ασκείται λογοκρισία σε κανένα μέλος της επιτροπής.

Προφανώς και δεν μπορεί να πείσει κανένα. Και προφανέστατα όλο αυτό το τσούρμο των ''σαλτιμπάγκων'' που νομίζει πως μπορεί να παραχαράξει ή και να σβήσει τις ιστορικές μνήμες, παραμένει στην θέση του. Όχι όμως, μάταια το προσπαθεί, αφού δεν υπάρχει πια η κολυμβήθρα του Σιλωάμ, για να γιατρέψει την ανίατη πάθηση του μίσους σε κάθε τι Εθνικό.

Αλλά το κυριότερο που άφησε η κυρά Γιάννα να αιωρείται, είναι το να δείξει η επιτροπή, την πορεία της Ελλάδας αυτά τα διακόσια χρόνια, και τι κατάφερε, πως δηλαδή είναι πια μια σημαντική χώρα μέσα στην μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια. Αφού και η επανάσταση πέτυχε με την βοήθεια των Ευρωπαίων, άρα αποτελεί Ευρωπαϊκό κεκτημένο. Succes story από αυτά που κατασκευάζονται πολύ εύκολα, στα επικοινωνιακά εργαστήρια.

Και εδώ, θα απαντήσουμε όπως πρέπει. Δεν υπάρχει κανένα κεκτημένο. Η Ελλάδα δεν απέκτησε ποτέ από τότε την Εθνική της ανεξαρτησία. Τότε και πολύ περισσότερο τώρα, οι ''ξένοι'' που έλεγαν τότε, τσακώνονται για το ποιός θα κουμαντάρει και θα διαφεντεύσει την μοίρα της Ελλάδας.

Τότε Τουρκικός ζυγός. Σήμερα ένας άλλος ζυγός, με οικονομικό στραγγαλισμό από την ΕΕ και τους λοιπούς ''συμμάχους και εταίρους''.

Το μήνυμα της επανάστασης του 21 , είναι διαχρονικό, είναι επίκαιρο. Ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε. Ο αγώνας συνεχίζεται και θα τελειώσει όταν το πει ο λαός

Δρόμος ανοιχτός

1 σχόλιο :

 1. ΧΑΙΡΕΤΕ; Χρειάζεσαι δάνειο?
  Παρέχουμε όλους τους τύπους δανείων: Προσωπικό δάνειο, Επιχειρηματικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτων, δάνειο ενοποίησης χρέους, δάνειο για την εξόφληση των λογαριασμών σας και πολλά άλλα.

  Χρειάζεστε δάνειο για τη χρηματοδότηση του έργου σας;
  Μπορούμε να σας υποστηρίξουμε με δάνειο για την εκτέλεση των έργων σας, όπως: την κατασκευή σπιτιών, γραφείων, αγροκτημάτων, καθώς και τη χρηματοδότηση των ταξιδιωτικών σας έργων, της εταιρείας σας ή ενός έργου για το οποίο χρειάζεστε εξωτερική χρηματοδότηση.

  Χρειάζεστε ένα επενδυτικό ταμείο;
  Μπορούμε να επενδύσουμε στα μεγάλα έργα σας. Αυτό προορίζεται για εταιρείες που αναζητούν επενδυτές να χρηματοδοτήσουν τα ερευνητικά τους έργα, έργα ακινήτων, εξαγορές και άλλες επιχειρηματικές ανάγκες.

  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΩΡΑ !!!
  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της διεύθυνσης email: novaglobalfinances@gmail.com

  Τι προσφέρουμε;
  Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου. Προσφέρουμε τόσο εξασφαλισμένα όσο και μη εξασφαλισμένα δάνεια, και επίσης μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια με πολύ λογικό επιτόκιο. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

  Μπορούμε να βοηθήσουμε!
  Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES είναι η θυγατρική ενός από τους ισχυρότερους χρηματοοικονομικούς ομίλους στην Ευρώπη και παγκοσμίως με μεγάλο κεφάλαιο. Επιδιώκουμε μια στρατηγική παρουσίας όπου βρίσκεται η ανάπτυξη, συνδέοντας τους πελάτες με τις ευκαιρίες που δημιουργεί, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, τις οικονομίες που ευδοκιμούν και τα άτομα να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους. Έχουμε διαπραγματευτεί εδώ και πολλά χρόνια και έχουμε δώσει αμέτρητα δάνεια στην εποχή μας .

  Στείλτε αίτημα δανείου τώρα !!!
  Όνομα: Camilla Karlsen (αξιωματικός του κέντρου δανείων)
  Επικοινωνία: novaglobalfinances@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή