Χειροκροτήστε λοιπόν ...


Του Περικλή Δανόπουλου

Όταν σου λέει ότι είναι κατά του νατιβισμού και υπέρ της πολυπολιτισμικότητας, όταν φτιάχνει επιτροπή για το 2021 και αναφέρει την Ελλάδα ως ''Μικρή Οθωμανική επαρχία'', όταν επικοινωνικά στελέχη του δηλώνουν ανερυθρίαστα πως ''μισούν την Ελλάδα'', τότε ξέρεις πολύ καλά που πηγαίνει το θέμα, σε μια πορεία γραμμική ... την ελαχιστοποίηση της Εθνικής ταυτότητας.

Όταν πριν εκλεγεί έλεγε πως πρέπει να κλείσουν τα ελαιοτριβεία (προφανώς για να υπάρχουν λίγα, μεγάλα ισιοκτησίας ημετέρων) και τώρα δηλώνει με κομπασμό στην Bild ''κλείνουμε όλα τα ανθρακωρυχεία μας στη βόρεια Ελλάδα'' και επίσης ''θα πρέπει πλέον οι κάτοικοί της να βρουν κάτι άλλο να κάνουν, και, βεβαίως, θα επωφεληθούν και γερμανικές εταιρείες.'', τότε σιγουρεύεσαι ότι αυτό το ον, δεν είναι πρωθυπουργός, είναι το κορυφαίο δείγμα ''πολιτικού κομπραδορισμού'', με θύμα τον λαό και την χώρα.

Θα πρέπει να βρουν κάτι άλλο να κάνουν οι κάτοικοι, λέει χαμογελώντας, στην χώρα της καλπάζουσας ανεργίας και της "μετακορονοικής κρίσης''.

Και όμως ακόμα και σήμερα, πολλοί τον πιστώνουν με τα λίγα-από καθαρή τύχη- θύματα του ιού. Μα η αγωνία δεν ήταν για να σώσει πολίτες, αλλά ψηφοφόρους και εργατικό δυναμικό που θα δουλεύει με μισθούς πείνας στην μεγάλη ΕΟΖ που προγραμματίζεται, αρχικά για την Μακεδονία,

Εκεί όπου θα κάνουν κουμάντο οι οικογενειακοί φίλοι, οι Γερμανοί. Ο τύπος που πουλάει την χώρα σαν νάτανε τσιφλίκι του.

Χειροκροτήστε λοιπόν.

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου